Tatil & Seyahat Bayram tatilini nasıl değerlendireceksiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Başıma onca masraf çıkmış olabilir ama ben Ege’ye gitmek istiyorum ve gideceğim 🙌🏻🥳 Bayram tatilini nasıl değerlendireceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Batı Karadeniz veya Gürcistan Tiflis düşünüyorum. Henüz kararım net değil. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Evde olurum 0 0 Yorumla
nurasltrk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum🤷🏼♀️ Bayramda Türkiye’de olamayacağım🥲 Karmaşık duygular yaşıyorum🥹 1 0 Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Devlet memurlarıyla aynı tatili yapıyoruz ama bir planım yok, benim planlar hep son dakika gelişiyor. 😏 0 0 Yorumla
Blackchcl Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Minibüsüm ile kamp yapıcam, Bayram tatili boyunca balık tutup ayklarımı dereye sokup mangal yapıcam 😂 0 0 Yorumla
Mertbeyefendii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Bayram tatilini dinlenerek, sevdiklerimle vakit geçirerek ve belki de biraz kendime zaman ayırarak değerlendirmeyi planlıyorum. 1 0 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Herkes popo gezdirirken ben yine ters köşe yapıp turizim şitketlerine forex giricem parayı vurucammmmm bayyybay 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Çoğunlukla şehirdeyim, bir veya iki gün köye gideceğim. Arkadaşlarla buluşma durumumuz olursa, Kütahya'ya gidip dönme ihtimalim olabilir. 0 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evde oluruz zaten bayramların eski tadı kalmadı ki gelirse belki üç beş kişi gelir 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 343 cevap paylaştı. Hava güneşli olur inşAllah. Hemen yazlığa. Levrek - rakı 2 duble hemen. 👍🏻 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Adana kutsal topraklarında güzel bir gezinti kebap şalgam sırdan mangal 0 0 Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bayram akabinde hemen vizelerim var. Buna rağmen biraz tatil, biraz ders çalışma olacak. 0 0 Yorumla
muzursarıkedi Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 48% +1 yıl Ben Türkiye'ye geleceğim haftaya bayram da İzmir deyim. 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Her zamanki gibi ailecek Rusya'ya büyükbabamın yanına gideceğiz 0 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Boluya tatile gidecektim ablamlar gelecekmiş evde baklava sarma yeriz artık 0 0 Yorumla
Nonameoo Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu haftasonu planlayacağım ama istanbuldan uzaklara gitmek istiyorum. Nefes almaya ihtiyacım var. 0 0 Yorumla
Buzlukahvem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Umarım ailemle dışarda gezeriz evde tıkılı kalmaktan nefret ediyorum. 1 0 Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Şehir dışına çıkarak değerlendireceğim, nasip olursa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evden çıkmam bayramlıklarımı giyer otururum. Neşeyle bayramlıklarımı giyip zenciperest playboyatapar karşı cinsin aşağılayıcı tavırlarını çekemem. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ayni evde gecircem babam hayatta olmadigi icin bayram gezmesi yapamicaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende İzmir'e gideceğim istersen yakıta ortak ol atıyım seni İzmir'e :) 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bayram telaşı , sonra nişan telaşı koşturmaca devam edecek bu bayram 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl İzmire yolunuz düşerse seve seve rehberlik edebilirim 0 0 Yorumla
Hazallllllli Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Ailemin yanına gideceğim. ☺️☺️Çok özledimmm ailemiiii 0 0 Yorumla
oooovaysenivayyy Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Evde oturacağım zaten ailemin kimseyle arası yok misafirlige gitmiyoroar misafir de gelmiyor 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı. Ailemden uzak her yer ola bilir😂 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Komşulara el öpmeye gidip şeker toplayacağım. 0 0 Yorumla
sabırlı33 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 67% +1 yıl Evde geçirmeyi düşünüyorum nasip olursa 0 0 Yorumla
Yagrop Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kızlarımı da alıp Karadeniz e köye gideceğim 😊 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 804 cevap paylaştı. Istanbulun içinden geçicem 0 0 Yorumla
anonimkullanıcixf Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yks 2 ay kpss ye 6 ay kaldı ders çalışcam 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. ailem ve akrabalarım ile 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 654 cevap paylaştı. Her zaman olduğu gibi bayramda da evdeyim maalesef 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Annisimle evde geçireceğiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anasının kuzusu 🐑 Cevap sahibi +1 yıl Evet aşkım o benim
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10b cevap paylaştı. Bahçe işlerim var. Kanser hastamız var 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 362 cevap paylaştı. Çalışarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yasak değil mi? Yorumla u _GerdekBasan_ +1 yıl Bayramda çalışırsan 1x4 alırsın dedi kabul ettim :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Batı Karadeniz veya Gürcistan Tiflis düşünüyorum. Henüz kararım net değil.
Evde olurum
Ağlasam mı gülsem mi bilmiyorum🤷🏼♀️ Bayramda Türkiye’de olamayacağım🥲 Karmaşık duygular yaşıyorum🥹
Devlet memurlarıyla aynı tatili yapıyoruz ama bir planım yok, benim planlar hep son dakika gelişiyor. 😏
Minibüsüm ile kamp yapıcam, Bayram tatili boyunca balık tutup ayklarımı dereye sokup mangal yapıcam 😂
Bayram tatilini dinlenerek, sevdiklerimle vakit geçirerek ve belki de biraz kendime zaman ayırarak değerlendirmeyi planlıyorum.
Herkes popo gezdirirken ben yine ters köşe yapıp turizim şitketlerine forex giricem parayı vurucammmmm bayyybay
Çoğunlukla şehirdeyim, bir veya iki gün köye gideceğim. Arkadaşlarla buluşma durumumuz olursa, Kütahya'ya gidip dönme ihtimalim olabilir.
Evde oluruz zaten bayramların eski tadı kalmadı ki gelirse belki üç beş kişi gelir
Hava güneşli olur inşAllah. Hemen yazlığa. Levrek - rakı 2 duble hemen. 👍🏻
Adana kutsal topraklarında güzel bir gezinti kebap şalgam sırdan mangal
Bayram akabinde hemen vizelerim var. Buna rağmen biraz tatil, biraz ders çalışma olacak.
Ben Türkiye'ye geleceğim haftaya bayram da İzmir deyim.
Her zamanki gibi ailecek Rusya'ya büyükbabamın yanına gideceğiz
Boluya tatile gidecektim ablamlar gelecekmiş evde baklava sarma yeriz artık
Bu haftasonu planlayacağım ama istanbuldan uzaklara gitmek istiyorum. Nefes almaya ihtiyacım var.
Umarım ailemle dışarda gezeriz evde tıkılı kalmaktan nefret ediyorum.
Şehir dışına çıkarak değerlendireceğim, nasip olursa
Evden çıkmam bayramlıklarımı giyer otururum. Neşeyle bayramlıklarımı giyip zenciperest playboyatapar karşı cinsin aşağılayıcı tavırlarını çekemem.
Ayni evde gecircem babam hayatta olmadigi icin bayram gezmesi yapamicaz
Bende İzmir'e gideceğim istersen yakıta ortak ol atıyım seni İzmir'e :)
Bayram telaşı , sonra nişan telaşı koşturmaca devam edecek bu bayram
İzmire yolunuz düşerse seve seve rehberlik edebilirim
Ailemin yanına gideceğim. ☺️☺️Çok özledimmm ailemiiii
Evde oturacağım zaten ailemin kimseyle arası yok misafirlige gitmiyoroar misafir de gelmiyor
Mümkün olduğunca yatarak ve gezerek
Bayram tatilinde hastanede olacağım 🏥
Büyük ihtimal çalışacağım 🥺
Çalışarak bizde tatil yok
ben de ailemi göreceğim
Yolun açık olsu o halde
Çalışıyorum aynı tempo devam ediyor
Tatil yok bana maalesef
Kpss calısıp derece hedefine devam 😍
Masraflardan adım atamayacağım
Tabiki bu bayramda çalışarak
Ailemden uzak her yer ola bilir😂
Malaklayarak geçireceğim :D
Komşulara el öpmeye gidip şeker toplayacağım.
Evde
O kadar bütçe Yok
Büyük bir ihtimalle evde geçiricem
Evde geçirmeyi düşünüyorum nasip olursa
Bızde düğünler var maalesef
Evde şeker yiyeceğim 🤨🍬
Calısıcam mecbur yine
Yine köydeyiz ya 😫😫
Kızlarımı da alıp Karadeniz e köye gideceğim 😊
Evde dinlenerek lutfenn 🖤
Istanbulun içinden geçicem
Yks 2 ay kpss ye 6 ay kaldı ders çalışcam