Ramazan Bayram tatilini nasıl geçireceksiniz? tuncayccc Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bir Ramazan'ın daha sonuna geldik. Siz bayram tatilini nasıl geçirmeyi düşünüyorsunuz? Aileyle mi, yalnız mı, bulunduğunuz yerde mi, memleketinizde mi? Herkese iyi bayramlar şimdiden 🙏🎉 Bayram tatilini nasıl geçireceksiniz? Cevapla Tatil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl İlk gün aile ve arkadaşlarla bayramlaşma. Sonrası kendi işimi yaparak zaman geçireceğim. 0 2 Yorumla tuncayccc +1 yıl Iyi bayramlar o zaman :) ѵαℓεɳƭเɳσ +1 yıl Teşekkürler kardeşim sana da iyi bayramlar...
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bu sabah itibari ile aileciğimin geldim bayramda onlarla birlikteyim. 0 2 Yorumla tuncayccc +1 yıl Ne güzel, iyi bayramlar :) Yorumla Ädalineẞowman +1 yıl Teşekkürler sizede iyi bayramlar Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Mümkün olsa da evden çıkmasam kimse gelmese.. bu aralar iyice asosyal oldum 😒 yalnızlık tercihim 0 0 Yorumla
exanimous Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Anaanneme gitcem sonra teyzeme bu kadar. 1 2 Yorumla tuncayccc +1 yıl Iyi bayramlar o halde :) Yorumla exanimous +1 yıl Teskür ederim sizede iyi bayramlar. Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Memlekete dönüyorum 🥳 0 2 Yorumla tuncayccc +1 yıl Güzel, iyi bayramlar :) Yorumla qwerty24680 +1 yıl İyi bayramlar 😊 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl çalışarak geçireceğim bu bayramıda.. 0 1 Yorumla tuncayccc +1 yıl Kolay gelsin, iyi bayramlar :) Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Evde şeker yiyerek 0 2 Yorumla tuncayccc +1 yıl Iyimiş, iyi bayramlar 😅 Yorumla terziayca +1 yıl İyi bayramlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk gün aile ve arkadaşlarla bayramlaşma. Sonrası kendi işimi yaparak zaman geçireceğim.
Iyi bayramlar o zaman :)
Teşekkürler kardeşim sana da iyi bayramlar...
Bu sabah itibari ile aileciğimin geldim bayramda onlarla birlikteyim.
Ne güzel, iyi bayramlar :)
Teşekkürler sizede iyi bayramlar
Mümkün olsa da evden çıkmasam kimse gelmese.. bu aralar iyice asosyal oldum 😒 yalnızlık tercihim
Bir film bulur onu izlerim
Anaanneme gitcem sonra teyzeme bu kadar.
Iyi bayramlar o halde :)
Teskür ederim sizede iyi bayramlar.
Memlekete dönüyorum 🥳
Güzel, iyi bayramlar :)
İyi bayramlar 😊
çalışarak geçireceğim bu bayramıda..
Kolay gelsin, iyi bayramlar :)
Evde şeker yiyerek
Iyimiş, iyi bayramlar 😅
İyi bayramlar