Tiktok kullanıcısı Nicole, yaşadığı ülke olan İsveç’i sıkıcı, havası soğuk insanları soğuk yapacak bişey yok diyip macera olsun diye Türkiye Alanya’ya taşındı. Siz nereye taşınmak isterdiniz?

Tiktok kullanıcısı Nicole, yaşadığı ülke olan İsveç’i sıkıcı, havası soğuk insanları soğuk yapacak bişey yok diyip macera olsun diye Türkiye Alanya’ya taşındı. Siz nereye taşınmak isterdiniz?

Ülkemiz güzel ki zaten sorun başka şeyler yoksa niye milletin gözü topraklarımızda olsun 4 mevsim yaşanıyor her şey yetsiuyor verimli topraklar Asya'yı Avrupa'ya baglayan kopru görevi gören bir yerdeyiz sorun ülkedeki nimetlerden güzelce yararlanamiyoruz sorun Türkiye güvenli bir yer değil sorun adalet sistemi kötü sorun egitimsiz insanlar çok fazla sorun herkesin başına buyruk olması, ülkenin her kafadan ses çıkan bir yer haline gelmesi , sorun insanlarda saygı olmaması kurallara kimsenin uymaması ve yaptırımların yeterli olmaması sorun ekonomi sorun insanların haklarini yeterince alamaması sorun liyakatsizlik sorun yoksa ülke cennet gibi
Alanya , denizi , kumu çok güzel bir yer. Biliyorsunuz ki antalyadan sağa dönünce kemer - side - göcek // sola dönünce alanya tarafına gidiliyor. Turistler için cennet bir yer. Zaten Türk halkı pek yok orada artık. Oranın yerlisi Ruslar - İsrailliler - Ukraynalılar ve Almanlar.👍🏻👍🏻 şimdi İsveçte gelecektir. Bu insanların en en düşük aylık maaşı 3 bin euro × 34000= 100 küsür bin TL 😅 gerisini siz düşünün artık. 👍🏻
Bizim ülkemiz coğrafya olarak güzel aslında 4 mevsimi yaşıyorsun, 3 tarafı denizle kaplı yazın denize girip, kışın Uludağ'da kayak yapıp dogu ekspresı İle Kars turu, ilkbaharda Karadeniz yaylaları, sonbaharda da İstanbul ve İzmir gibi büyük metropollerde takılabılıyorsun.
Kötü olan insanlar..
iyi yapmış, şahsen ben de olsam yaşayamam o taraflarda, kuzeyin o ağır kasvetini kaldırabileceğimi sanmıyorum, güneyin capcanlı parlayan yüzünü görmek dururken
Cevap
37Cevap
Ben asla böyle bir şey yapmazdım yanlış yer de macera aramış kendisi.. ben macera isteseydim.. Amerikaya giderdim. güzel ülke
Oyunun temelini bilmeden easy mod da başlayacağına veteran da başlamış.
Simülasyona hoşgelmiş. 😁
Kadın demiş ki ; Türkiye'de mecera çok var, ne oluyorsa türkiye'de oluyor demiş. Yemin ederim bu macera'dan o kadar yoruldum ki evden çıkmıyorum.😂Aynen macera arıyorsanız buraya gelin, biz yorulduk 26 yıldır 😂😂😂
Haklı 'da bir şey'de diyemezsin ki dünya'da ne oluyorsa ana hattı türkiye'de başlıyor bu bir gerçek
Ben de 29 um Türkiye yoruyor ondan evden çıkmak istemiyorum.
@ofsıkıldımyine Doğrudur , valla normal bir günümüz geçmiyor ama yapacak bir şey yok
Cografya kaderdir. Ya kaderi dua ile değiştirirsin ya da eylemlerin'le değiştirmeye çalışırsın. Yapacak bir şey yok evde otur bende öyle yapıyorum valla yoruldum
Ülkeye bak deneme tahtası olduk. :D Fakat Level 1'den başlamış, Adana'ya taşınsaydı hiç canı sıkılmazdı. :D :D
Normal bu arada bizde her gün macera sjjsjs bide Alanya gibi yere taşınmış bağcılara gitsin esenyurta falan gitsin göreyim
Türkiye vatandaşı olmasak gayet eğlenceli bir ülke zaten. Sorun bizim tercihen değil zorunluluktan yaşıyor olmamiz.
Alanya ya herkes taşınır yiyorsa esenyurta taşınsın
Bu kadın deli değilse ben bi şey bilmiyorum.. elalemin delisi bile gündem oluyor
Urfaya gitsin mesela. Veya doğu taraflarına bakalım hala sevecek mi? Çok merak ediyorum.
Aynen Esenyurt bağcılara bi gitsin bakalım aynı düşüncekmi
Kadın hayatın anlamını bulmuş bu arada antalya gerçekten İsveçten güzeldir.
oradan para geliyorsa zaten tr yaşanabilir bir yer , yeterki paran olsun.
Bizim apaçiler onu bi soysun hele beş Meteliksiz kalsın görür o macerayı 😂
Şimdi bunlar Türkiye'ye akın ederse Türk kızların kısmetini kapatırlar. Türk kızı olsaydım eğer, ülkemde yabancı uyruklu vatandaş istemezdim 😀
Kafası çok güzelmiş bu kadının. 1 yıl içinde koşarak ülkesine kaçar.
Ay götüme bak ya biz buna "RAHAT BATMASI" diyoruz ama kendi bilir akxjskakk
Aptal yemin ediyorum.
Sanırım ülkesinde yeteri kadar ilgi alamamış kıyamam, burada abaza oranı çok baya eğlenir :D
Amacına ulusmis bile istediği muhtemelen etkileşim di, verin ilgiyi
İçi boktan geçilmeyip dışardan sevilen başka bir ülke var mı hiç sanmam 😃
Ankara akdere mamak bir taşınsında görüyüm aya kaçmazsa adam değilim
Tabi parası değersiz , burdaki erkeklerin yabancı kadın sevdası ayrı , full ilgi görür yani o yüzdendir
Avrupa’ya geldiğinde Türk kızlarının yabancı erkek meraklısı olduğunu gördüğünde aynı yorumu yaparsın.
Valla ben bu kadının yanına taşınmak isterdim. Hergece ekşınnnn😂
Allah akıl fikir versin bu kadına.
Türkiye daha çok sıkıcı
hayatının hatasını yapmış
Buna rahat batmis😂
İstanbul'a gelsin maceranın alasını yaşatırız
Bende macera olarak madagaskar istiyorum
afrika kıtasında bir ülke olurdu
Macera dolu Alanyaaa..
Bizdekiler de oraya can atıyor
😂😂😂😂😂 bu habere çok güldüm ya
Survivor izlemiş oynamak istiyor yazık