İstanbul veya İzmir, zaten İstanbulluyum ben çok mutluyum burada seviyorum burayı ya :) İstanbul candır ya, çünkü bu iki şehir Türkiye için en modern yaşanabilecek yer.
Sana göre güzel olabilir ama bana göre değil yanlız yaşıyorum Üsküdar'da İstanbul yorucu trafiği boğucu insanların stressli olduğu yaşamın hızlı aktığı bir şehir buda yaşam kalitesini düşürüyor insanlar para kazanıyım umuduyla gelip geçimini kafa kafaya anca sağlıyor ben devlet memuruyum tahinimi istiycem mesela nerde olursam olıyım aynı parayı alcam bi İstanbul'da çöp eve 2 bin kira ödemek var bide ayda 1000 1500e kira öder gibi ev almak var ulaşım rahatlığı var biyerde insan çok olunca sıkıktıda çok oluyor tartışmaya kapalı
zevkler ve renkler tartışılmaz tamamen tercih meselesi, seni çok iyi anlıyorum, sessizlik istiyorsun huzur istiyorsun öyle fiyatların her şeyin çok olmadığı bir şehirde yaşamak istiyorsun rahat kafa da olmak, evet bu dediklerine göre İstanbul çok yanlış bir seçim, yani dediğim gibi ve bu sıkıntı meselesi falan konusunda da yanlıyorsun, ben gayet mutluyum bu güne kadar hiç öyle sorun yaşadığımı hatırlamıyorum, çünkü ne zaman hangi saatte nerede olacağımı biliyorum İstanbul'un ciğerini biliyorum, para desen zaten en rahat olduğum konu babişkom sağ olsun her ay yolluyor bana para :) başında da dediğim gibi, zevk tercih meselesi olan bir şey.
;D dünyanın kahrını biz çekiyomuşuz farkında değiliz babişko hee vay anasını garibim emrede bayrampaşada dandirik eve 2500 vermemek için üsküdardan yeni kapıya marmaray ordan metro akşama bidaha günde 2 saat yola versin tabi canım imkanı olana çöl bile paris ;D
5.0.1 güncellemesiyle adı İstanbul oldu ;D yani güzel ama kalabalık ve sorunlu bi şehir Üsküdar'da yaşıyan biriyim iş için fix Anadolu Avrupa yakası git gel yapıyorum yorucu