HUZUR
Mutluluk
Stres-depresyon
Keyifli mutlu ve huzurlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu masa misali. Gazozlar, açık hava bir mekan, hafif yaz rüzgarı. 😌
Hiç bitmesin istediğim gecelerdir. Enerjim yükselir. Keyifli hissederim. En güzel geçirilen gecelerdir. Yazın gündüz uyumak gece uyanık durmak lazım ki hiç bir gecesi israf olmasın. 😀
Cevap
13Cevap
Hiç bir şey sadece yalnızlık..
Ama güzel ya
Yaz aksami sicak bi hava var ama tatli bi sicak basik degil. Sahil kenarinda yuruyorum serit boyunca sokak lambalari var insanlar yuruyor arkadan muzik sesi geliyor. Ozledim 😭
Bende yazı çok severim
Çocukken yazın halam eniştem kuzenlerim babaannem falan bize gelirdi büyükler içer içer sarhoş olurlardı bizde kuzenlerim ile sarhoş muhabbettini dinlerdik (çok komik oluyor) sonra masa daki biralar bittikten sonra babam ve eniştem bakkala bira almaya giderlerdi kuzenlerim ve beni de götürürlerdi kuzenlerim ile herşeyi alırdık (sarhoş oldukları için fiyatına bakmıyorlardı) çok harikaydı eniştemin masaya çıkıp twörk attığını bile hatırlıyorum HSHSHSHSHSHSHSHSHSH ama çok iyiydi yaz geceleri
Ay bi şarkı vardı
deeprise raf şarkısı gibi hissettiriyor özellikle akşam ılık esen rüzgarda sevdiğin insanlarla yürümek çok özel bişi🥺🥲💟💞💖💖
sıcak havalarda yastığa yeni başını koymuşundur bir serinlik gelir kısa sürelik de olsa vermiş olduğu serinlik aşırı rahatlatıcı hissettiriyor sadece bir 10-15dk o kadar zaten süre içinde uyuduysan şanslısın uyuyamadıysan terleyip duruyorsun
Yaz geceleri sevdiği insana uzaksa hüzünlü, onun yanıbaşındaysa huzurlu hisseder insan.
Yaz demek para kazanmak demek para demek huzur demek benim icin
Akdeniz akşamları bir başka oluyor,
Hele bir de aylardan Temmuz ise bambaşka 😊
Otlatmak için bahçeye saldığımız kuzunun heyecani gibi hissettiriyor jcndjd
Yaza bayılırım oh sıcak huzur mutluluk valla
Aynen valla ne kadarda sıcak olsa çok severim ben yazı
Ortama göre değişir
😀
Huzur ve keyif verir bana
Severim hep dışarda olduğum için
Huzuru ve hüznü bi arada hissettirir.
Keyifli ve huzurlu akşamlar oluyor.
sessizlik ve bocek sesleri harikadir
Keyifli mutlu huzurlu
Keyifli, mutlu ve huzurlu..
keyifli
tabi esiyorsa assdfgjh
Huzurlu oluyorum hafif rüzgar falan severim
Keyifli mutlu huzurlu
Darlanmış
En ilginç yorum senin neden böyle bir şey dedinki
Çünkü sıcak darlıyor.. sevmiyorumm
Sıcak güzel ya ne kadar darlasada ama evet bazen sıcak insanı çok darlıuor ama her türlü yaz ve sıcak bu arada nerede oturuyorsun hangi şehirde yani
Çoğu insanın aksine kışı daha çok seviyorum
Yaz güzel yaz
sıradan.
Keyifli hissettirir
Huzur veriyor bana
Huzulru
Mükemmel bir şeydir.
Yaz iyidir
Huzur
Aynı zamanda buruk
Huzuur ya
huzurlu hissederim