Diğer Yaz geceleri sizde ne cağrıştırır? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bence sıcak uzun ve hoş geceler 😂.. #prensleyazgecesi Güncellemeler+1 yıl Durum bu 😂 Güncellemeler+1 yıl #prensleyazgecesi Yaz geceleri sizde ne cağrıştırır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Ayağıma yapışan karpuz çekirdeği, güneş kremi kokusu 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah çok mu oluyor 😂 Yorumla
sweetdreams25 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl huzur sevgi hele bide sevgilim olradaysa bende mutlusu yoktur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla
emre9616 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl geceleri odamın içinde cirit atan ve uykumun içine eden, sivrisineklerin vızıltıları 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sevdiğim kişi ile yan yana olmak 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla Alperhekim +1 yıl 😑😏 Yorumla persordinary +1 yıl Öyle bakma ya🥺 Yorumla
Soo-jin Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle #Prensleyazgecesi 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl #prensleyazgecesi 😂👍❤️ Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 975 cevap paylaştı. Sıcağın verdiği stres 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gündüzleri çok farklı mı ki fhg Yorumla Konrad027 +1 yıl Gündüz daha beter zaten yazı sevmiyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sıcaklardan mi sırf :) Yorumla Konrad027 +1 yıl Evet hem yaşadığım şehir sıcak hemde çalıştığım yer o yüzden nefret ediyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Güney taraflarisin o halde :) Yorumla Konrad027 +1 yıl Antep Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Güney tarafları sıcak oluyor :) Yorumla Konrad027 +1 yıl Hemde acayip sıcak Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sende çok iyi şeyler çağrıştırmadığı kesin😒 1 85 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden öyle dedin 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşver 🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂 sende ne cagristiriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbişey çağrıştırmıyor ben sen miyim hıh😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka pembeli djfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi böyle dersin 😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne diyeyim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bişey deme 🤷🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen diyosun pembeli kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bişey demedim 😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl demedin 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kelime oyunu yapma yemezler😉 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi dersin gizli kız 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen hep böyle yapıyosun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapıyormuşum 🤔 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu şekilde 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne şekilde? Çok açıklayıcı bir dilin var maşallah 😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet öyle 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O benim emojim 😏Neyse yaz gecelerinde yalnız kalman dileğiyle 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye kız 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gıcıklığına değil mi ondan söyledim 😜 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen öyle misin ki 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse ben kaçar bye✋ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen hep böyle yapıyosun fjgj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bide beni tanıyormuş gibi yapıyo 🤦🏻♀️Neyse selametlee✋ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hmm öyle mi 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gizli pembeli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizli pembeli sende bağımlılık yaptı galiba 😉 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyene bak 😂 gizli pembelisin evet fjg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyucam ben byee😴 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yaz geceleri böyle mi senin için 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😒😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hey 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey mii🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet niye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kabasın cidden 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo seslendim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seslenirken böyle mi sesleniyorsun günlük hayatta da 🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen nasıl sesleniyosun 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakar mısın? şeklinde seslenirim kibarca🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen mi 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ben noldu ki😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Acaba niye 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye söyle de bilelim 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nazik yönün de varmış yani 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var tabi ben sen miyim hıh😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah diyene bak djfj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beni ne kadar tanıyorsun ki böyle dedin 😏Bir de önyargılıymışsın🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Gizliden laf yaptığın için olabilir mi pembeli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka🙄Ayyy şimdi hatırladım seni çakma prens🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Şimdi mi 😂 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende bu gıcıklık bir yerden tanıdık geliyo diyodum😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Başından beri aynını yapıyosun zaten 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni iyi analiz etmişim demek ki hakediyosun cidden 😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ondan mı şimdi hatırladın fhfg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cidden unutmuştum şimdi hatırladım ama gıcık olduğun konusunda hala aynı fikirdeyim 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha sen halen aynısın fhfh hem ben anladım hemen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç söylemedin ilk ben hatırladım😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hep böyle yaziyosun dedim ya senden önce 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaw he he😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak istersen 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakamam🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye canım 😂😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eriniyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli canım 😂😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sen sıkılmaz mısın be adam 🤦🏻♀️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neyden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 7-24 sitedesin 🙄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle miymiş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sakin tavrın daha da çileden çıkarıyo😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularımi filan görüyor musun ki 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana dakikasında verdiğin cevaplardan anlıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle denk geliyor 😂😋 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen tipsizsindir kesin😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl O niye gizli 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklı birinin sitede işi ne Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sen güzel misin ki 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabikide😎 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız pembeli 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu nasıl bir hitap şekli tipsiz prens😒 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ne alaka 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnkar etmediğine göre çok alaka😏 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız gizli gjgk Yorumla
Onurun0 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deniz kenarı yakamoz alkol.. 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye burdasin o halde :p Yorumla Onurun0 +1 yıl Ankaradan dolayi🙂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha denizsizlik esprileri oluyor ya hani 😂 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 11,6b cevap paylaştı. Huzur 3 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız :) Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl Bana sakin ve dingin geliyor, havanın sessizliği ve bir çok kişinin tatilde olduğu düşüncesi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun :) Yorumla HayalperestPisicik +1 yıl İviit Yorumla
__Nida__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Sıcak. 2 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl balkon keyfi 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Etrafı mi izliyorsun 😂 Yorumla xbutterfly +1 yıl yo yer de uzanıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
benyoğom Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 493 cevap paylaştı. Seksi 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahah ya 😂 Yorumla benyoğom +1 yıl Yok aga valla. O sıcak havanın verdiği etki tatil modu güzel kızlar içilen alkoller güzel insanlar güzel kafalar sonucunda her kapı sekse açılıyor 🤦♂️🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yerinde dur sen de biraz 😂 Yorumla benyoğom +1 yıl Öyle yazdığıma bakma ev kuşu olduk çıktık fırsat bulunca arada işte Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Zaten şu aralar 😂 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Rahatlık 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. uykusuzluk 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niyeki 😂 Yorumla
xwzxwz Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl tabikide huzur 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız 😂😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ayağıma yapışan karpuz çekirdeği, güneş kremi kokusu
Ahah çok mu oluyor 😂
huzur sevgi hele bide sevgilim olradaysa bende mutlusu yoktur
Diyosun :)
geceleri odamın içinde cirit atan ve uykumun içine eden, sivrisineklerin vızıltıları
Diyosun 😂
Sevdiğim kişi ile yan yana olmak
😑😏
Öyle bakma ya🥺
Kesinlikle #Prensleyazgecesi
#prensleyazgecesi 😂👍❤️
Sıcağın verdiği stres
Gündüzleri çok farklı mı ki fhg
Gündüz daha beter zaten yazı sevmiyorum
Sıcaklardan mi sırf :)
Evet hem yaşadığım şehir sıcak hemde çalıştığım yer o yüzden nefret ediyorum
Güney taraflarisin o halde :)
Antep
Güney tarafları sıcak oluyor :)
Hemde acayip sıcak
:))
Sende çok iyi şeyler çağrıştırmadığı kesin😒
Neden öyle dedin 😂
Boşver 🤦🏻♀️
Kız pembeli 😂 sende ne cagristiriyor
Hiçbişey çağrıştırmıyor ben sen miyim hıh😏
Ne alaka pembeli djfj
Tabi böyle dersin 😏
Ne diyeyim 😂
Bişey deme 🤷🏻♀️
Sen diyosun pembeli kız 😂
Ben bişey demedim 😒
Nasıl demedin 😒
Kelime oyunu yapma yemezler😉
Öyle mi dersin gizli kız 😂
Aynen öyle😏
Sen hep böyle yapıyosun 😂
Ne yapıyormuşum 🤔
Bu şekilde 😂
Ne şekilde? Çok açıklayıcı bir dilin var maşallah 😒
Evet öyle 😒
O benim emojim 😏Neyse yaz gecelerinde yalnız kalman dileğiyle 🙄
O niye kız 😂😂
Gıcıklığına değil mi ondan söyledim 😜
Sen öyle misin ki 😂
Neyse ben kaçar bye✋
Kız gizli 😂
Sen hep böyle yapıyosun fjgj
Bide beni tanıyormuş gibi yapıyo 🤦🏻♀️Neyse selametlee✋
Hmm öyle mi 😂
Gizli pembeli 😂
Gizli pembeli sende bağımlılık yaptı galiba 😉
Diyene bak 😂 gizli pembelisin evet fjg
Uyucam ben byee😴
Yaz geceleri böyle mi senin için 😂
😒😒
Hey 😂
Hey mii🤦🏻♀️
Evet niye 😂
Kabasın cidden 🙄
Yoo seslendim 😂
Seslenirken böyle mi sesleniyorsun günlük hayatta da 🤦🏻♀️
Sen nasıl sesleniyosun 😂
Bakar mısın? şeklinde seslenirim kibarca🙄
Sen mi 😂😂
Evet ben noldu ki😒
Acaba niye 😒
Niye söyle de bilelim 🙄
Nazik yönün de varmış yani 😂
Var tabi ben sen miyim hıh😏
Ahah diyene bak djfj
Beni ne kadar tanıyorsun ki böyle dedin 😏Bir de önyargılıymışsın🙄
Gizliden laf yaptığın için olabilir mi pembeli 😂
Ne alaka🙄Ayyy şimdi hatırladım seni çakma prens🤦🏻♀️
Şimdi mi 😂 😂
Bende bu gıcıklık bir yerden tanıdık geliyo diyodum😒
Başından beri aynını yapıyosun zaten 😂
Seni iyi analiz etmişim demek ki hakediyosun cidden 😏
Ondan mı şimdi hatırladın fhfg
Cidden unutmuştum şimdi hatırladım ama gıcık olduğun konusunda hala aynı fikirdeyim 🙄
Ahaha sen halen aynısın fhfh hem ben anladım hemen
Hiç söylemedin ilk ben hatırladım😏
Hep böyle yaziyosun dedim ya senden önce 😂
Yaw he he😒
Bak istersen 😒
Bakamam🤦🏻♀️
O niye canım 😂😒
Eriniyorum
Belli canım 😂😒
Ya sen sıkılmaz mısın be adam 🤦🏻♀️
Neyden 😂
7-24 sitedesin 🙄
Öyle miymiş 😂
Bu sakin tavrın daha da çileden çıkarıyo😒
Sorularımi filan görüyor musun ki 😒
Bana dakikasında verdiğin cevaplardan anlıyorum
Öyle denk geliyor 😂😋
Sen tipsizsindir kesin😒
O niye gizli 😒
Yakışıklı birinin sitede işi ne
Sen güzel misin ki 😒
Tabikide😎
Kız pembeli 😂
Bu nasıl bir hitap şekli tipsiz prens😒
Ne alaka 😒
İnkar etmediğine göre çok alaka😏
Kız gizli gjgk
Deniz kenarı yakamoz alkol..
Niye burdasin o halde :p
Ankaradan dolayi🙂
Ahaha denizsizlik esprileri oluyor ya hani 😂
Huzur
Niye kız :)
Bana sakin ve dingin geliyor, havanın sessizliği ve bir çok kişinin tatilde olduğu düşüncesi
İviit
Sıcak.
😂
balkon keyfi
Etrafı mi izliyorsun 😂
yo yer de uzanıyorum
😂😂😂
Seksi
Ahah ya 😂
Yok aga valla. O sıcak havanın verdiği etki tatil modu güzel kızlar içilen alkoller güzel insanlar güzel kafalar sonucunda her kapı sekse açılıyor 🤦♂️🤣
Yerinde dur sen de biraz 😂
Öyle yazdığıma bakma ev kuşu olduk çıktık fırsat bulunca arada işte
Zaten şu aralar 😂
Rahatlık
Diyosun 😂
uykusuzluk
Niyeki 😂
tabikide huzur
Kız 😂😊
Eğlence
Niye :)
Karıncaları