İlk defa gittim yılsonu toplantısı için işyerimiz götürdü ve rehber eşliğinde muazzam bir geziydi. Çok etkilendim.

İlk defa gittim yılsonu toplantısı için işyerimiz götürdü ve rehber eşliğinde muazzam bir geziydi. Çok etkilendim.

Türk tarihine ilgisi olan bir insanım tarihini bilmeyen kişi geleceğe tam sağlıklı şekilde bakamayacağını düşünürüm o yüzden de tarih bilgisine tarih alanında emek vermiş usta tarihçilerden yayınlanmış kaynakları okuyarak her gün aynı heyecanla takip ediyorum Çanakkale'ye gittiğimde tüylerim diken diken oldu 57 Tümen komutanlığı anzak kalesi avustralyalılarla Türklerin ve diğer devletlerden gelen askerlerin bir arada yattığı yerler ve çok güzel bir müzede var orada onu da izledim her zaman tüylerim diken diken olur gözlerinden yaşlar Akar Türk askerinin Deniz harekatıyla çıkışı Atatürk'ün askeri zekasıyla döşettiği mayınlar onların hikayeleri kendinden kat ve kat ağır olan mayına takıp yürümesi çok etkileyici olaylar durumlar herkese gitmesine tavsiye ediyorum tabii rehber işte gitmeniz de ayrı bir şans ve güzellik olmuş
Çok teşekkür ederim Çok sağ olun Çanakkale'ye gittiğinizde size bir önereceğim müzede Truva müzesi var o da çok güzel eğer eski tarihe arkeoloji ilginiz varsa orayı da incelemenizi tavsiye ederim seviyorum tarihi okumayı seviyorum araştırmayı çok seviyorum her gün aynı heyecanla okuyorum yeni şeyler öğreniyorum bir insan kendini geliştirmek isterse onu geliştirecek olan enstrüman ve araçlar her zaman var Yeter ki insan kendini gelişime açık tutabilsin
Çocukken gitmiştim. Zaten insanın bu topraklarda yaşanan mücadeleyi iliklerine hissettiği bir yer, bacak kadar olmama rağmen epey bir heyecanlandığımı hatırlıyorum.
Bir de tam neresidir hatırlamıyorum, Çanakkale'nin tepelerinde bir yere gitmiştik. Giderken hepsi yan yatmış halde büyüyen çam ağaçlarını görünce "Bunlar niye böyle olmuş ki" diye düşünmüştüm. Tepeye çıkıp da uçuran rüzgarı yiyince anlamış oldum tabi sjsjsjs
Cevap
21Cevap
hiç gitmedim maalesef ama gitmek isterdim
Her yere gittim, bi oraya gitmek nasip olmadı bu da benim ayıbım olsun, bu sene gidecem inşallah
Hem tarihi açıdan hem de eğlence açısından çok güzel bir yer. Yani insanın bir daha gidesi geliyor 😂
Gittim, şehitlik gezisi olarak etkilendim. Şehir olarak yorumlayacak olursak bana göre bir yer değildi.
Gittim harika bir yer savaşların gectigiyerler
Gittim. Bi hissim yoktu deli silmiş gibi bayır çıkıp durdum
4 veya 5 defa gittim guzeldi. Sehri de guzrl yasanilir yer
2 kere gittim ikisindede çok duygulandım çok etkilendim. Çanakkale <3
Çok güzeldi rehber tutmuştuk. Ağlatamazsan para vermek abi demiştik süper ağlatmıştı.
Gittim tüyler diken diken
Çok etkileyici bir atmoafer. Herkes gitmeli
Çok gittim. Geçen sene de gittim.
Güzel yer.
evet herkesin gitmesi gerek
bütün koylarını dolaşmışımdır
Farklı hisler
Taze kan kokusu ve sesler yaşıyorsun her anı
Belki 10 kere gezdim o şehitliği
nasip olmadı maalesef
Sigara olmamış
Yakışmamış