Heykel, kilise, tarihi binalar görmekten sıkıldım ben artık... :D
Tarihi/Kültürü bol olan bir yeri mi yoksa doğasıyla sizi büyüleyen yerleri mi gezmek isterdiniz?

Heykel, kilise, tarihi binalar görmekten sıkıldım ben artık... :D
Tarihi/Kültürü bol olan bir yeri mi yoksa doğasıyla sizi büyüleyen yerleri mi gezmek isterdiniz?
Doğayı çok seviyorum, mümkünse her anım doğada geçsin istiyorum, fakat işin içine tarih kültürü varsa tabiki tarihi külütürü bol bir yer olsun isterim..
Rica ederim :)
ortaya karışık olsun sjsj
O olunca da zaman yetmiyor. jdjd
doğası olsun o halde 😄
heh işte böyle dhjhj
tesekkür ederim 🤞🏻
Rica ederim :)
Cevap
11Cevap
İkisi de güzeldir.. doğası ile büyüleyen yerleri tercih ederim daha çok.. ama tarihi anlamı olan yerleri de severim
Binalardan sıkıldıysan İsviçre insana çok iyi geliyor. Tek olumsuz yönü, konaklamanın ve aktivitelerin çok pahalı olması. Ama aşırı temiz bir ülke.
İsviçre kesinlikle öyle. Cenevreye gitmiştim geçen bahar ayında ama şu Basel tarafını vs. görmek istiyorum. Hatta bir tren turu varmış , adını unuttum ama italya'nın kuzeyinden başlayıp torino taraflarında mı bitiyor neydi.
Tarihi ve kültürü daha cok severim. Dogayla yıldızlarimiz barismadi bir turlu sadece izlemesini severim bortu bocege alerjim var
Duası ile büyüleyen yerler. Bir evin ya da bir taşın kaç yıllık olduğunu veya hikayesini merak etmiyorum hiç.
doğasıyla büyüleyen yerleri tercih ederim
doğa beni kendine çekiyor..
Eğlence arıyorsam tarihi yerlere huzur arıyorsam doğaya
Doğası ilgimi çeken bir yeri gezmeyi daha çok isterdim.
Doğasıyla büyüleyen yerleri gezmeyi tercih ederim.
tarih daha önemli benim için
Tarihi ve kültürü olan bir yeri
Tarih kokan yerler tercihim
Doğası olan yer bence
Her ikisinide.
2'sini de gezebilirim.
Karadeniz bölgesi tekler
Tarihi kültürü bol olan bir yer
Her ikisini de gezmeyi çok seviyorum
Kesinlikle doğa olsun🙏🏼
Doğasıyla büyülesin.
Dogası guzel olan bir yer.