Ben:
Güney Amerika And Dağları.
Inca, Maya ve Aztek uygarlıklarının yaşadığı yeri görmek için plan yapıyorum.
Ben:
Güney Amerika And Dağları.
Inca, Maya ve Aztek uygarlıklarının yaşadığı yeri görmek için plan yapıyorum.
Ben en çok aslında İtalya gibi yerlere gitmek isterim. orada ki Kolezyumu çok görmek istiyorum çünkü tarihi bir yer. bir de Fransa da ki Eyfel kulesini görmek isterdim benim gezmek istediğim güzel bir şehir
Mısıra çok gitmek isterdim aslında dünyanın neresinde olursa olsun kayıp keşfedilmemiş antik kentleri görmeyi çok istiyorum bide tabi denizlerin altında bilinmeyen sırları gizemli olayları görmek dokunmak isterim
Denizin altındaki sırları nasıl görüp dokunacaksınız? Kastınız Atlantis, Mu mu?
Aaa yok mısırı kastetmiştim deniz altına giren dalgıçlar bile bu kadar zor ulaşırkenben nasıl dokunayim zaten deniz altındaki güzelliklere
"bide" tabi denizlerin altında bilinmeyen sırları gizemli olayları görmek dokunmak isterim.
Tırnak içindekini okuyunca konuyu Mısır'dan başka yere götürür gibi oldunuz?
Evet yazarken konu ile ilgili yazacaklarım bitmeden diğer konuya geçiş yapmışım
Belki hayal dünyanız çok geniş ve ondan ona, oradan da başka yere geçiş yapıyorsunuz hayallerde.
Yok hayal dünyasında gerçeklerden kaçan kendinden bile korkan kişiler yaşar herseye herkese kusur buldukları için toplum önünde bulunmazlar inzivaya çekilir sürekli eleştiri halinde yaklaşırlar karşısındaki kişiye şeye benzer tutumu tetikte bekleyen bir asker avcı gibi kımıldasada tetiğe dokunsam derler 😒
Benim söylemek istediğim, gezilere dair hayallerdi. Sanırım sizin kızgın olduğunuz bazı konular var, bu grubun içinde bende mi varım bilemedim. Gitsem iyi olacak sanırım...
Anladım sizde benim yorumum gibi açıklık getirmediginiz için bu seferde ben farklı algilamis oldum
Nick'iniz kırgınlığım var diyor.
Nickimi o hangi ruh haliyle anlık koydum değişmiyor maalesef pozitif biriyim aksine ama yinede nicki bana sectirecek kadar bi yaşanmışlıklarim var tabikide
Demek ki dolu dolu yaşanmışlık var... Neler desem?
Acılar hemde gerçekten dolu dolu yaşanmış acılar yinede umudunu kaybetmeden gülmeye çalışan mücadele eden bi kadin bi anne
Sanırım eş yok?
Evet yok boşandım
Görmüş geçirmiş birisiniz, mesleğiniz?
Yani evet yaşadıklarımın bana kaybettirdigi kadar çok kazandırdıklarıda var mı aşçıyim
Neler yaşadınız bu denli? Çok hüzünlü konuşuyorsunuz?
Benim istediğim gezi de bunlara ek mısır mezapotamya - himalaya yı içerir daha doğrusu bu tura bir isim verdim.. Kadim uygarlıkların izi.. Eski sevgilim ile gidecektik tek gitmek kısmet sanırım
Lemurya vb de buna ek.. Kadim uygarlıkları bilir misin
Lemurya Malezya Endonezya tarafı oluyor değil mi
Tam değil aslında Madagaskar çevresi
Haaa şimdi hatırladım, şu maymunumsu bir canlıydı...
Maya ve Aztek uygarlıklarını ben gerçekten çok gezmek ve görmek isterim. Bunun dışında Mısır'ın her yerini görmek çok hoş olurdu özellikle krallar Vadisini aşırı derecede biri merak ediyorum.
Cevap
1Cevap
Mısır , tek merak ettiğim yer be abi
Görünce ne olacak
Madalya takacaklar bana.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?