Çok severim Efes e 3 kez gittim Türkiye 'de çoğu yeri gezdim. Yurt dışında pratigim az sadec e 21 ülke gezdim. Para ve vakit olunca devam etmek istiyorum çünkü bence yeni yerler keşfetmek tarihi yerler onların hikayesi insanı mutlu eden şeyler. burada bir soru görmüştüm geçmiş zaman 3 gün önce biri hayatımı yaşamak. istiyorum hergun biriyle gezeyim demişti kız, hayatı yasamak öyle milletle değil de, böyle tarihi yerleri kültürleri keşfetmek yeni yerler görmek bence daha mantıklı. faydali
çok severim ama detaycıyımdır. yani, seyredip geçemem. milim milim her bir detayını inceler, hatta daha gitmeden önce birçok farklı kaynaktan gerekli taramayı yapar öyle gezerim. çoğunlukla tek olmam, yanımda birileri de vardır. müzakere ederek batırırız güneşi.
Öyle pek tarih aşkım, merakım ya da hevesim yoktur benim.. Tarih bilgim de yoktur zaten.. Müze tarzı yerleri severim.. Ama biraz merak etmek isterim.. Dışarıdan görünce içimi bi merak kaplasın.. İlgimi çeksin.. Aksi halde pek benlik değil..
Evet, tarihi yerleri gezmeyi severim. Yeni bir yere gittiğimde alışveriş merkezleri yerine tarihi yerlerini, doğa güzelliklerini gezmeyi tercih ederim.
Çok severim ve birçok yeri gezdim. Gezmek böyle olur zaten. Gittiğin yerin mirasını, kültürünü içine çekmenin en güzel tarafı geçmişten günümüze intikal eden yapıtlardır. Millet Paris'teki elektrik direği önüne fotoğraf çektirmeyi gezmek sayıyor.