Sabotaj, uçağı/otobüsü ele geçirme olarak demiyorum. Öyle anlayanlar olacaktır diye detaya yazıyorum. :D
Tam tatile gidecekken hiç uçağı veya otobüsü kaçırdınız mı?

Sabotaj, uçağı/otobüsü ele geçirme olarak demiyorum. Öyle anlayanlar olacaktır diye detaya yazıyorum. :D
Tam tatile gidecekken hiç uçağı veya otobüsü kaçırdınız mı?
Çok uçuşuma son saniye yetişmişliğim var. Defalarca uçak kaçırmışlığım da oldu bekarlık döneminde. Evlendikten sonra hiç başıma gelmedi, kocam çok tedbirli olduğu için uçak kaçırmaların yerini havalanı lounge'larında beklemeler aldı. 😂
Öyle de olunması gerek. 😂 Erkencilik iyidir.
Treni kaçırıyordum, eve dönerken sayılıyorsa anlatmak isterim: Çok aksiyonlu bir gündü, dayım bizi yetiştirmeye çalışıyor, arabadayız bir ara böyle bariyer kısmına araba gidiyordu, gergin ortam tabi. Ankara garını bilen bilir, büyük bir yer. Treni arıyoruz koştura koştura. Yürüyen merdivenlerden aşağıya iniyoruz ama yanlış bölüme iniyormuşuz, sonra aşağıya inen merdivenden yukarıya çıkmaya çalışıyoruz falan hdjd. Aşırı komiğiz hepimiz. Daha birkaç şey var da, neyse. Dizi sahnesi çekiyoruz sanki. Herkes binmiş, son biz kaldık. Allah'tan yetiştik kfkd
Bilmem mi orayı 😂 Ben de sınava gitmiştim orada, kaçırdım da treni zaten. Tren öbür peronda böyle diğer uçta, ben de diğer uçtan inmişim perona.. kaçırdık😂 Öde anam tekrardan parayı diyip ödedim.
En azından yetişmişsiniz siz😁
Birçok kez uçak kaçırma riskiyle karşı karşıya kaldım ama çok şükür kaçırmadım. Yurt içi uçuşlar için bir nebze tolere edilebilir bir durum ama yurt dışı uçuşları için tam bir kaos sebebi 😅
O yüzden yurt dışı uçuşlarında 3 saat önceden havalimanında oluyoruz. :D
Cevap
8Cevap
Hayır hiç başıma gelmedi genellikle zaten mutlaka bir kaç saat önceden hazır olurum ve erken giderim mutlaka kaçırmamak için..
Kacirmisligim var maalesef, geç kalma huyum sağ olsun.
Ezan saati giderim jsjsjs uçak kaçırılır mi ay yazik
Hiç tatile çıkmadım.🙄
Fakat bir yere gittiğimde de hiç kaçırmadım.
Geçen cumartesi uçağı kıl payı kaçırdım. Allahtan bir kadın görevli son anda beni yetiştirdi.
Hayır hiç kaçırmadım hep zamanında oradaydım
Ben otobüsü kaçırdım nişanlımda uçağını kaçırdı sonra aynı otobüste denk geldik tanıştık falan şu an sözlüyuz
Londra'daki otobüs şoförlerinin arkasından koştuğum bir sürü an var.
Benim tatilden dönerken otobüsü kaçırmışlığım var😂😂
Pasaportu evde unutmuştum 😅😊
Ov.. Yetişebildin mi bari uçağa pasaportu alıp? Yoksa yandı mı bilet. :D
Yetiştim erken gitmiştik zaten hemen aldım çıktım.
Uçak kaçırdım ertesi güne bilet aldık
Kaçırmadım hiç :D
Erken çıktığım için kaçırmadım
Yok zamanında orada oluyoruz şükür.
Hayir vaktinden önce orada olurum.
Hayır hc öyle bsi yasmadm
Tatil değil de kaçırdım evet
hayır hiç kaçırmadım 😄
Yoğun değilim kaçıracak kadar
Evet kaçirmiştim 🙂
iki defa uçak
Çok şükür hayur