Nereye gittiniz otobüsle:) aksilik oturduğum koltuğun yayı cıkmıs yeni aldıgım pantolonumu yırttı:))

Nereye gittiniz otobüsle:) aksilik oturduğum koltuğun yayı cıkmıs yeni aldıgım pantolonumu yırttı:))

Uzun yıllar olmuştur otobüs yolculuğu yapmayalı. Metro Turizm muavininin yolcunun saçına attırmasından beri belki 😂 Dua et koltuk yayı döte ya da billurlara batmamış 😂😂😂 Geçmiş olsun
Yapar namıssızlar
Bir ay önce Amasya'dan İstanbul'a geldim otobüs bulamadığım için Van yolu seyehata bindim kafayı yiye yiye ölmeden geldigim için çok şükrediyorum
Niye ne oldu ki😂
O kadar kötü yani.. gülmek istedim anlat😂
O kadar zaman geçti ki hatırlayamıyorum bile..
Cevap
12Cevap
Şubat ayında
2018 di galiba, onda da acil olduğu için uçak bileti bulamadım yoksa hayatta otobüse binmem, resmen çile...
en son manisaya gittim 4 saatlik yol bacaklarım koptu şöföre söve söve geldim :D
Niye len rahatsızz mıydı koltuk
yo koltuk çok rahattı hareketsizliğe dayanmıyor bacaklar 4 saat bacaklar hareketsiz kaldı ya kopacak zannettim :D yatamadım da gece gece
Geçen seneydi sanki uçak bileti bulamayıp acilen otobüse binmiştim
2016 Ankara Kayseri geldim Kahramanmaraş firmasıydı çok güzel bir yolculuktu
5 ay falan önce sanırım Nevşehire gittim aşko teyzenin biriyle oturmuştuk knka olmuştuk 🤣
Hiç sevmem uzun yolculukları hep de midem kalkar biner binmez. En son 5 sene önce yaptım galiba
Birkaç ay önce Kamil Koç'la Ankara 'dan İzmir'e gittim. 😂🤷🏻
yav gonyaaa yolundayım gonyaaaaa beni buradan aldırın :)
8 Sene önce Eskişehir'den Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gittim.
İstanbul siirt yaptım 22 saat sürdü bir dha hayatta yapmam 520 tl bilet 200 lira yolda yeme içme 800 tutuyo zaten uçak 1000liraydı tamamen aptal işi uzun yol
2024 Ocak ayında osmangazi otogar Karacabey otogar yolculuğu 45 dakika arac 120 km hizliydi
Galiba 1 hafta oldu ya
6 ay önce, izmirden Erzuruma
En son 0niversiteye gidiyordum. 2012 idi sanırım
2019 Ekim ayında yolculuk yapmıştım
Nereye
aman kıcın gözükcek
Gözüktü zaten. S
Nisan da memlekete gittim
An itibariyle otobüs yolculuğu başladı
4 yıl oldu
Hatırlamıyorum
Hiç yapmadım