Tatilsizliğe ve izinsizliğe dayanabilecek misiniz? 5 yılın sonunda 5 milyon doları alabilecek misiniz?
Kabul ediyorum
Para biraz daha artarsa kabul ederim
Kabul etmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tatilsizliğe ve izinsizliğe dayanabilecek misiniz? 5 yılın sonunda 5 milyon doları alabilecek misiniz?
Türkiye'de asgari ücretle çalışan insanlar için tatil hakkını kullanıp kullanmamak arasında fark yok zaten. Bunu çoğunluk kabul etmeli.
Kendi adıma, 5 milyon dolar iyi bir para ve 5 yıl boyunca hiç tatil yapmadan çalışmayı kabul ederim. Herhalde resmi tatillerde de tek başıma çalışmak zorunda kalmayacağım, sadece yıllık izin olmayacak dimi?
Hiç izin yok. Pazar günleri hariç full time çalışıyoruz. Köle gibi. 😂
Tabi eski mısır köle tarifemiz var: 2 bira veriyoruz her gün için.
Ben yine de kabul ediyorum. Yılda 1 milyon dolar kazanmak için 5 yıllık bir taahhüt veririm.
Tatile gitmiyorum zaten.
Kabul ederim tabi ki zaten hiç iş hayatına atılmadım ki, tamam günlük çalıştığım iş var ama işte o da bana yetmiyor ki ve şuanda etkinlik son buldu bir daha Nisan ayında tekrar
Cevap
3Cevap
Tatil zaten yapamıyorum ki fakirim. olur kabul ederim. 10 yıl olsun hatta 10 milyon dolar alayım ben..
Seve seve ederim zaten tatili gereksiz bulanlardanim olmasa da olur ne yani 1 haftalik denize girmek mi hayatimizi guzellestirecek
Değil beş yıl 10 yılda beklerim çünkü gitmiyorum ztn
5 yıl çok fazla nerden biliyim o kadar yasaya bilecegimi. Riske atmak olur ajjsj
Kabul ederdim
Zaten tatil yapmıyorum
hangi film bu
Squid game spinoff filmi.
hayaller paris
yaşanan muş
Paris de bitmiş hocam
Zaten tatile gittiğimiz yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?