Peki giderken arkanıza dönüp bakar mısınız? Yani içiniz acır mı?
Arkama bile bakmadan güle oynaya giderdim, vatandaşlığı falan bu bırakır, isim değiştirirdim ama cebimde 5₺ bile yok🥲
Peki giderken arkanıza dönüp bakar mısınız? Yani içiniz acır mı?
Arkama bile bakmadan güle oynaya giderdim, vatandaşlığı falan bu bırakır, isim değiştirirdim ama cebimde 5₺ bile yok🥲
Benim yakında yurt dışına gitme ihtimalim var. Ve cebimde 5 milyar dolar dahi olmadan. Ve bunu sağlayan şey sadece beynim. 🤷♂️ Hiç o kadar paraya ihtiyaç duymadan, saydığın her şeyi yapabilirim. Sende yapabilirsin. Kendine ve gelişimine değer ver yeter. 👩🔬👩💻👩🚀👩🏫👩🍳👩💼👩🌾👩🎤👩🎨🕵️♀️👩🚒👮♀️👷♀️
Cevap
18Cevap
Evet giderdim tabi ki de Amerikaya giderdim bu ülkede ki geçmişimi de silerdim tamamen
Tabi ki giderdim ülkeden 😌hayat kısa mallesef ülkem diye Türkiyede gebermek mantıklı değil zaten yeterince ekonomik bok gibi.
Amerika'ya yerleşirim ve Türkiye'deki geçmişimi unuturum.
Bir daha bu leş ülkeye adım atmamak üzere giderdim. Tatile bile Yunanistan ve maltaya giderim.
İş imkanı varsa elbette keza şu an Türkiye'de garantili bir iş olanağı pek mümkün görünmüyor. Çıkıyorlar "gençler iş beğenmiyor" diyorlar siz aldınız da biz elimizin tersiyle ittik sanki.
ülke değil yaşanabilir başka gezegen olsa gidip orada tek başıma yaşarım dünyayı terk ederim bidakka durmam
5 Milyar dolara ülke de kalır Kral olurdum Acun gibi.
Ülkeden gitme sebebinin para ile alakasını çözemedim
5 milyar doları olan insan için en yaşanabilir, en müreffeh ülke Türkiye'dir. Ne gitmesi
O parayla turkiyede paşalar gibi yaşarım niye gidiyim
Hayr bu ulkede zengin sayilirim baska ulkeye gidersem hemen fakirlesirim sjsjsj
Hayır ne olur olsun ülkemde kalmaya tercih ederim.
5 milyqr dolarım olsa ülkemi kurardjm abla senin ekonomi ile aran yok heralde
Birsuru ev alirim kirasiyla gecinirim
Annemide alıp çeker giderdim hiç durmazdim bile.
10milyon$ yete
Gitmem. Aksine Ege'ye yerleşir yasantima bakarım.
Yürüyerek gitmezsem o…çocuğuyum
Kim veriyor dağıtalım
giderim
Soru mu bu ya 🤣
Gitmem vala 😂😅
giderdim
Giderdim
Durcak biri yok
Nerede gidiyorun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?