Seoul'e bir kez, Japonya'ya 3 kere gittim, 4. kez de giderim. Bağımlı oldum Anime diyarına. :D Peki sizin tercihiniz hangi ülke olurdu?
Japonya
Güney Kore
Tayland
Çin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seoul'e bir kez, Japonya'ya 3 kere gittim, 4. kez de giderim. Bağımlı oldum Anime diyarına. :D Peki sizin tercihiniz hangi ülke olurdu?
ilk cevabım Japonya, ikincisi ise Güney kore olurdu elbette :) nedeni ise; nasıl bu kadar ahlaklı, kuralcı ve dürüst insanlar olduklarını, dünyanın en sağlam temelini atmakla ün salan ülkesini, mimarisini yakından incelemek, japon mutfağındaki farklılıkları içinde görmek istemem olurdu sanırım
Sonraki japonya seferin öncesinde haber ve ben de geleyim 😂
Onegayşimasu 😂😂
Hay! Wakarimashita :D Kafa biriyle gittin mi daha güzel oluyor emin ol. :D
Gideceğimiz zamanı haber verirsin pasaport işlemlerine başlarım 😂 daha önce hiç pasaport, vize filan uğraşmadım. Uzun sürmez inşallah 😂
Zaten vize yok. Pasaportla gidebiliyorsun. :D
Ooo iyi. Animeyi artırayım da olmayan Japoncam daha da gelişsin. Belki yerleşirim ilerleyen zamanlarda 😂 hayat pahalı değilse tabi 🥴🥴😂
Millet pahalı falan diyordu, ilk 2019'da gitmiştim, ucuzdu. Yine gittim yine ucuz. :D
Yaşamak için gayet iyi bir yer. Dilini öğrenmek istedim ama abo... Çok zor be. 3 tane alfabesi var zaten. : D
Amaann dili bilmesek de olur. Maymun gibi hareketler eder anlaşırız. Olmadı Google çeviri ne güne duruyor 😂
Kenara bir miktar atıp 1 ay kalmak lazım. Birkaç mangakaya pusu kurar "ara verme lan zırt pırt" deriz 😂😂
Ha ama, sebzeler falan pahalı. :D En az 300-400 bin yen civarı gelire ihtiyaç var düzgün geçinmek için. Asgari ücretle de geçinirsin ama zorlanırsın. :D Asgari ücret yaklaşık 200 bin yen civarı ya da ona yakındı.
Abooo 300 bin yen 50 bin liradan fazla yapıyor 😂
Bir aylık değil de 1 haftalık oldu benim seyehat 😂
Cok guzel bir haber bu.. Arkadaslara olayi acmak icin konusalim Ben USA, dayim burada herkesi gocmen oldugu icin irkcilik yok calismayi seven herkesi is bulabilir.
Japonyada bu anlattigim durum nasil? Sagol..
Kore aşkına tabii ki Kore
Rica ederim 😅
Cevap
18Cevap
Amerika
Japonya'yı çok merak ediyorum. Gitmek mümkün değil. Hatta turist olarak bile.
neden?
@cheekystaff aşırı pahalı. Önceliklerim arasında o sonlarda.
hımm pahalılıktan.. anladım. ama cidden gidip görülmesi gerekli çok güzel bir yer
Japonya o kadar pahalı değil. 1 haftalık seyahat otel dahil 1000 dolara getirdim ben. Apa isimli hoteller gayet ekonomik.
Ama tek gideceksen kapsül oteller var. Global hotel tokyo öneririm. 6000 küsür tl tutuyor 1 hafta için. Belki şimdi 7000 bin olmuştur.
Gidiş dönüş uçak biletlerini de aldığın zaman, totalde bir 70 bin lira masrafın oluyor her şey dahil.
Aktarma uçaklar bulursan total masrafları düşebilirsin ama günlerin boşa gider o ayrı.
Karate.. DO!!! Karate do you yerinde. Ogrenmek Siyah Kusak almak icin giderdim... Kizdiginiz. Birinin gozlerinin icine bakarak. Konsantre olursunuz. Hiyaaahhh. Diye diye bagirarak. OLUM VURUSU.. Yaparsiniz.. Bunu en iyi Japonyada ogrenirsiniz
Çin olurdu takip ettiğim çinli bir kız var youtuner yanına giderdim. Linquermekanik. Liziqi ismindekinide takip ediyordum başına bir şey geldi herhalde ortadan kayboldu 2 yıldır.
Hiçbirine gitmem istemem Asya ülkesi çünkü hepsi.
Japonya ya gittim G. Kore'yi merak ediyorum.
Japonya çin ve güney koreye gittim Tayland diyorum
JAPONYAYA ÂŞIĞIM
Japonya olurdu tabii ki
yaşasın güney kore orayı seviyorum bizimlesin güzney kore
Şıklar arasında tercihim Japonya olurdu.
Disiplin anlayışlarına hayranım.
Ayyyy Allahim soyle bor partner nasip ettttt Japonya haric 3u favvv
Japonya gittim, ama listedikeri degil amerika tercihim bi kac kez gittim.
Güney kore gitmek istediğim yerlerin 1. sırasında zaten
Bende gitmek isteyim anime ve webtoon çok seviyorum 😊😊
Animeciler japonya demiş ben çin diyorum
çin de doğal o kadar güzel yerler var ki
Hepsi olur da en çok Güney Kore
Ya Kore ya japonya çok kararsız kaldım
Çin'i daha bi merak ediyorum
Tabiki japonya bu da soru mu.
Çin’e giderdim kesin.
japonya
Tüm arkadaşlarım orada
Güney Kore
Bende bilmiyorum
Tayland
hiçbiri ben fransa aşığıyım
Zevksiz😅😅
Berbat bir yer çünkü kdlsmdld
Hiç gittin mi?
Gidipte hala sevebiliyor olman garip valla😅😅
Evet gidiş o gidiş bir daha da gitmem
Tayland..
Güney kore
Japonya diyorum
Güney Kore
Güney kore olurduuuu
Japonya ya giderdim
Aslında hepsine de gitmek isterim
Aynen
Random takılırdım herhalde.
Kore
Tayland
Japonya olurdu herhalde
5. Şık😅😅😅
5. şıkkı da sen ekle bari. :D Hangi ülke?
3 ülke var bu yaz gideceğim İspanya yunanistan ve Çekya
Hadi bakalım, iyi yolculuklar şimdiden. :D
Teşekkürler sanada şimdiden iyi yolculuklar fakat bu asya ülkelerinden ne anlıyorsunuz ya
Japonya
Bendeee<333
Tayland
Efsanedir pembe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?