Mesela karsa tren bileti alıp tek başıma gezmeye gitsem. Aranızda sadece kamp çantasıyla tek başına seyehate çıkan var mı? Deneyimlerinden bahsedebilir mi biraz?
Kamp çantamı alıp tek başıma seyehate çıkmak istiyorum. Öğrenciyim, çok para harcamadan da gezmek mümkün mü?
Gerçekte öyle bir şey mümkün değil dememi astral seyahate bağlayan sen ciddiyet demeseydin iyiydi be🤔 oraya kadar iyi gidiyordun. Öğrenci parasıyla tek başına bir kadın olarak gezemessin. Gezerim diyosan bu soruyu niye sordun ki? derim. 🤔 cevabını madem biliyosun bize sorma gereği duyma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence para olmadan biraz zor maalesef
Trenle, bisikletle veya ufak cc scooter ile ekonomik seyahatler yapabilirsin. Otostopta var ama bizim ülkemiz için uygun değill
Kız deli misin donarsın kamp olmaz bu mevsimde Kars'ta
Hayal aleminde mümkün tabi
Astral seyehat demedim bacım
Anlamamana şaşırmadım be bacım
Bu sayfada niye herkes saçma sapan yorumlar yazıyor da ciddiye almıyor? Geri*zek*alı dolu
Gerçekte öyle bir şey mümkün değil dememi astral seyahate bağlayan sen ciddiyet demeseydin iyiydi be🤔 oraya kadar iyi gidiyordun. Öğrenci parasıyla tek başına bir kadın olarak gezemessin. Gezerim diyosan bu soruyu niye sordun ki? derim. 🤔 cevabını madem biliyosun bize sorma gereği duyma
Ömrüm çanta ile yollarda geçti
Mümkün tabi ama zorlukları olacağını düşünüyorum.
Benimde hayalim ama param yok
Çıkma
24 yaşındayım napayım yaşım 30 olsun 40 olsun derken gezmeden geberip gideyimmi
Birlikte gezelim
değil