çok gezip farklı farklı yerler görmek istiyorum ama bunları çok daha ucuz bir yoldan yapmanın bir yolu var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Merhaba,
Yakıt fiyatlarının arttığı bu süreçte maalesef ki tatil maliyetleri de yoldan etkilenmesi sebebi ile arttı. Konaklama ücretlerine de piyasadaki fiyat artışı yansımış durumda maalesef.
Fakat size yolculuklarınızda yoldan tasarruf etmenizi sağlayacak birkaç yöntem ve daha uyguna konaklamanıza imkan sunacak birkaç tavsiyede bulunacağım.

PLANLI TATİLLERDE UÇAK BİLETİNİZİ ÖNCEDEN ALIN:
Havayolu şirketlerinin son anda sattıkları biletlerin fiyatı maalesef çok daha pahalı oluyor. Bu nedenle planlı tatillerinizin biletlerini aylar öncesinden almanız size büyük bir tasarruf sağlayacaktır.
Bilet alırken özellikle haftaiçi almaya özen göstermenizi tavsiye ederim çünkü haftasonu oluşan yoğunluk nedeni ile biletler çok daha pahalı olabiliyor. Haftaiçi ise ilk ve son gün almamanızı öneririm. Salı, çarşamba ve perşembe günü alacağınız biletler size büyük bir tasarrufun kapısını aralayacak.
Aynı zamanda aktarmalı olan yolculuklar ve geç saate olan yolculuklar da çok daha uygun fiyata.
İnternette bilet fiyatı karşılaştıması yapabileceğiniz siteler mevcut. Ben enuygun. com kullandım daha önce ve size de tavsiye ederim.
YURTDIŞI TATİLİ İÇİN INTERRAIL BİLET;
Interrail bilet tek sefer ödeme yaparak sınırsız tren yolculuğu yapmanıza imkan sunan fakat bu imkanı 28 yaş altında olan gençlere tanıyan bir sistem. Eğer 28 yaş altında iseniz 300€ yani 6000₺ gibi bir para vererek tüm yolculuklarınızı aradan çıkarıp Avrupa turu yapabilirsiniz.Bu biletin de kendi içinde çeşitleri bulunmakta, kendinize en uygun olanı tercih edip yurt dışı tatillerinizi çok daha uyguna getirebilirsiniz.

ERKEN REZERVASYON CÜZDAN KURTARIR,
Erken rezervasyon yaparak çok daha uyguna odayı tutabilir ve erken yaptığınız için %50ye kadar indirimli kalabilirsiniz.Aynı zamanda ödemeniz için de geniş bir Aralık olacağı için kendinizi maddi anlamda tatile hazırlayabilir ve çok daha rahat bir şekilde tatilinizi yapabilirsiniz.

YURTDIŞINDAN OTEL REZERVASYONU;
Maalesef ki böyle bir durum söz konusu, eğer yabancı diliniz var ise yurt dışı kaynaklı sitelerde aynı odanın fiyatının çok daha uygun olduğunu göreceksiniz. yurt dışı kaynaklı sitelerden beğendiğiniz otele rezervasyon yapabilirsiniz bu da tasarruf etmenizi ve çok daha uyguna getirmenizi sağlayacaktır.
OTEL YERİNE APART,
Otellerde fiyatlar apart ve pansiyonlar çok daha uygun fiyatlı. Tercihinizi apart veya pansiyonlardan, daha düşük yıldızlı otellerden yana kullanırsanız büyük bir tasarruf sağlayacaksınız.
AİLELER İÇİN EN UYGUNU EV KİRALAMAK,
Ailenizle veya kalabalık arkadaş grubunuzla tatile çıkacaksanız ev kiralamak çok daha uyguna denk gelebilir ve bütçenizi sarsmadan çok daha uyguna konaklayabilirsiniz.
VE EN ÖNEMLİSİ SÜNNET OLAN PAZARLIK;Pazarlık yaparak indirim yaptırabilir ve daha uyguna tatil yapabilirsiniz. Tatilde alacağınız çoğu alışverişte pazarlık yapmanızı öneririm.
olmadı bu ekonomide sahil kıyısında ailenizde güzel bir piknik yapıp karpuz kesebilirsiniz. 🙃

Şimdiden mutlu ve güzel tatiller yapmanızı dilerim. 🙃
12 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
81Cevap
evet günümüzde ne yazık ki her şey paradan geçiyor ama hemen sana uygun fiyatlı gezip görebileceğin yerlerle ilgili birkaç tavsiyede bulunayım. ben İstanbul'da yaşadığımdan ve senin de burada yaşadığını varsayarak İstanbul içi yerlerden bahsedeceğim.
- öncelikle öğrenciysen ve aylık akbile sahipsen ulaşım problemini kafandan direkt silebilirsin. aylık akbil ücreti şu an 109tl. 109tlye bütün ay boyunca metro, tramvay, otobüs, metrobüs gibi ulaşım araçlarına erişebilirsin.
- ulaşım problemlemini hallettiğimize göre şimdi gezeceğimiz yerlere gelelimm. tamamen ücretsiz şekilde gidip görebileceğin birçok müze var İstanbul'da. benim fav müzelerimden önereceklerim ise; aşiyan müzesi, pera müzesi, sait faik abasıyanık müzesi, türkiye iş bankası müzesi ve kesinlikle uğramanı istediğim bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi müzesi. ahaha şaka maka ekonomi böyle giderse kendimizi en sonunda bakırköyde bulacağız. en azından müzesine giderek bi önden alıştırma yaparız, fena mı olur
- eğer doğa yürüyüşlerini seven biriysen sana şimdi harika yeşillik manzarasına sahip birkaç orman önereceğim. belgrad ormanı ve atatürk arboretum ormanı yürüyüş, bisiklet, piknik için epey güzel alanlar. İstanbul 'un bu yakıcı Ağustos sıcaklarında ormanlar insana cidden epey iyi geliyor. bu fikir de aklında bulunsun derim:))
- daha önce hiç gitmediysen kesinlikle emirgan sahiline gitmeni öneririm. çoğunlukla fazla kalabalık olmadığından rahat rahat yürüyüp denizin tadını çıkartabilirsin. sabah erken sahilde yürüyüşünü bitirip kahvaltı içinde oralara yakın baltalimanı sosyal tesislere gidebilirsin. hem manzarası hemde kahvaltısı epey iyi oranın. gerçi güncel fiyatları eskisine göre artmış şimdi gördüm :( kahvaltı tabağı: 80.00 ₺
serpme kahvaltı : 120.00 ₺
ancak tabii ki bu kadar masrafa girmeden uyguna kahvaltıyı halledebilirsin. evden kendi çayını, kahveni termosuna doldurup sahil kenarında ki fırınlardan birinden simit poğaça alıp denize sıfır banklarda oturup kahvaltını edebilirsin. emirgan sahilinin yeri bende cidden fazla özel sabaha kadar sana burada yapılması gereken aktiviteleri anlatabilirim ama neyse çok tutmayayım :d - lafın kısası sende enerji olduğu sürece paran çok olmasada çoğu yeri uygun fiyata gezip görebilirsin. en azından İstanbul'da fazlasıyla bu imkan mevcut yani. al yanına yakın arkadaşlarını, yapın güzelcene planlarınızı, geçirin gününüzü doyasıya eğlenceyle. hayat epey hızlı geçiyor, bu vakitlerimizi iyi değerlendirmeye çalışalım ♡(>ᴗ•)
01 YorumlaArtık her şey aşırı pahalı olduğu için minimum bütçe ile yapılacak kısıtlı aktivite kaldı.
Belediyelerin ya da kredi yurtlar kurumunun çok az bütçe ile farklı şehirlerde düzenlediği gezi programları olabiliyor üniversite öğrencileri için. Kalacak yer ve çeşitli imkanlar sağlıyorlar ve güzel vakit geçirmek için birebir ortamlar olabiliyorlar.
Bazı üniversitelerdeki toplulukların kendi çaplarında oluşturdukları kamp ya da gezi programları oluyor, yine uygun fiyatlı ve sponsor bulunduğu taktirde eğlenceli oluyor.
Sivil toplum kuruluşlarından bazılarının farklı şehirler için yardım kampanyaları oluyor. Bu kampanyalar ile ülkedeki bazı köylere ya da metruk denebilecek yerlere yardım götürmek amacıyla sponsor destekli çalışmaları oluyor. Bu çalışmalarda gönüllü olarak yer alıp hem gezerek hem de yardım organizasyonu içerisinde yer alınabilir.
Deneyimli bir kaç arkadaş ile birlikte bilinen ve güvenilir yerlere yapılan mini kamplar da yine düşük bütçeli bir ferahlama imkanı sunuyor. Doğayla iç içe, kısmen cüzi bir bütçe ile kendi imkanlarınızla konaklayabiliyorsunuz.
Yine aynı şekilde yakın yerlere yapılan doğa yürüyüşleri de keşif için birebir. Doğada küçük çaplı bir trekking yaparak bir nevi mini bir gezi oluşturulabiliyor.
Bisiklet ile seyahat etmek de kısmen bir gezi niyetinde. Hem ekonomik, hem de masraf olarak epey düşük bir gezme planı olabilir. Bunun bir farklı versiyonunu bisikletim yok derseniz bir miktar para ödeyerek kiraladiginiz ve istediginiz herhangi bir yere birakabildiginiz elektrikli scooterler ile de yapabilirsiniz.
Bir kaç arkadaş bir araya gelip bir araba kiralayarak farklı universitelerin bahar şenliklerine ya da başka şehirlerdeki çeşitli organizasyonlara (konser, festival vb.) katılmak da yine kısmen düşük bütçe ile yapılabilecek bir gezi planı.
Maalesef ki nefes almanın bile para ile olduğu güzel ülkemizde bir nebze de olsa erişilebilir olan gezme planları ve programları bu şekilde sıralanabilir.00 YorumlaKızlar Bir Adım Önzengin erkek arkadaşın olsun beraber gezin :) ulaşım ciddi para bu zamanda bir yerde kalmak konaklamak buna dahil. Ya karavan yapcan diledigin koyda duracaksın ya da belirledigin bir bölgeye gidip oralarda takilacaksimn yakın çevreyi gezeceksin. Parasız zor. Yeme içme yatma kalma ulaşım giderleri önemli kalem. Cadir kalabilirsen kendi aracinla gidip çadır açıp yatabilirsin
00 YorumlaYa çok önceden zamanlamanı iyi yapıp erken rezervasyon ve peşin ödeme ile yarı fiyatına özel otelden yerini ayarlamalısınız, ya da kamu kurum ve kuruluşlarının sosyal tesislerinden, kamu kimliği ile çok ucuza fazla lükse de kaçmadan yetimi ayarlaman gerekir. Sezonunda gidip tatil yapma başka türlü mümkün değil kimsenin gücü yetmez. Yurt dışında ya da dövizle kazanıyorsanız ancak öyle tatil mümkün. Ayrıca kalabalık silrker için de apart daireleri günlük pazarlık usulü kiralamalarını öneririm. Pazardan alış verişinizi yapıp dayalı döşeli apartınızda rahat rahat evimizde gibi yemeğinizi yapar, arada bir de olsa keyfi olarak sokak lezzetleri kafe ya da restauranta gidebilirsiniz. Keyifli tatiller.😎
00 YorumlaSana Şöyle Bir Tavsiyem Olacak Ne Olursa Olsun Otostop Yapma zGidip Geziceğin Yerlerde Günü Birlik İş Bul Para Biriktir Ve İstediğin Yere Git Otobus Seyahati Tercih Et Kesinlikle Kimsenin Dediğine Bakma Ve Peşinden Gitme Başına Gelebilecek Her Türlü Olaydan Uzak Dur Şimdiden İyi Şanslar İyi Yolculuklar 👍😉
10 Yorumla
+1 yılTatil konusunda bildiğim tek şey, balya balya parayı otelin birine yatırıpta bilmem kaç gece birşeyler beklemek. Son derece saçma. Mesela 10bin tl ile ben koca bir şehri, hatta yakın çevre illeri bile gezebilecekken neden dört duvar arasına okadar para vereyim.
Üstüne sana doğru düzgün istediğin gibi yemek çıkarmazlar. Yurt yemekhaneleri gibi kalabalık curcuna vs hiç çekemem.
00 Yorumla
+1 yılOtostop ya da bla bla ile gezip gittiğin yerde 3 güne kadar kyk'larda ücretsiz kalabiliyorsun her ilde 3 gün kalma hakkın var bu şekilde gezebilirsin. Yapanlar var orada hem farklı insanlarla tanışma şansın da olabilir. Ya da couchsurfing benzeri uygulamalar var. Yani konu hakkında araştırırsan elbet imkanlar vardır. Ama bütçeye de bağlı 0'la gezemezsin acil durumda dönüşe yetecek paran olması lazım en azından. 🌸
00 Yorumla
+1 yılOtostop çekerek ve kamp kurarak bir çok masrafını çok aza indirebilirsiniz. Belki sizin gibi dolaşmak isteyen insanlar ile ortak olup masrafları paylaşabilirsiniz. İlave olarak yapacağınız gezi yerleri hakkında yazarak , fotoğraf çekerek ve bunları paylaşarak bir gelir elde edebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılEğer gezmek istoyorsan ucuza öncelik kampciliktir. Her geçen sene bir eksiğini tamamlayıp çadırın mayın kamp malzemelerin oldugunda evde yediğini kamptada yersin maksat gezmek olduğu için çoğunlukla aperatif kolay yemekler oluyor o yüzden sadece yaptığın masraf yol masrafı olarak bakılır. Her sene 2 3 sefer kamp atan biri olarak en uygun tatil kamp tatilidir bunu derim.
00 YorumlaYaya olarak gezebilirsin, dışardan su almanada gerek yok, sırt cantan olsun, müzeler gençlere bedava, ormanlara gitmeni önermiyorum, barınaklarda kalabilirsin, çünkü bende yaşadım bilirim eğer ben kazanırsam ihtiyacım yok, Tolga abi seni seviyorum, sakin olalım, bu sitede 2 kategoriyi takip ediyorum sağlık ve ekonomi site uluslararası arenada tanınmış ve imaj yönetimi sağlam bir platform.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1- server değiştirip otobüs-uçak biletlerinin fiyatlarını karşılaştırıp ona görw karar vermek
2- bol vakit varsa tren tercih etmek
3-doğayla iç içe oradan da şuraya geçelim buraya geçelim tadında bir tatilse günü heva etmemem ve otele fazla para vermemek için yolculuğu geceye denk getirmek
4-misafirhane tarzı yerlerde konaklama,
00 Yorumla
+1 yılValla uygun kültür turları var onları takip et hatta yakında butane var vaktin varsa müsaitse yollayın seni Yunanistan'a hemde bedava ama sadec ikigun kakicaksiniz
13 Yorumla- +1 yıl
Ama. istersende sana bu konuda biraz yardımın olur
- +1 yıl
Sana yazamiyorum
Parasız tatil yapmak çok zor heleki bu zamanda, ya kendine zengin bir arkadaş bulucan beraber takılıp her şeyi ona kitleyecen ya da düşük bütçeli yerlere bakacaksın
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
+1 yılUcuz tatil icin once yatirim yapmak gerekiyor. cadirin termosun kamp sandalyen masan ve araci olan bir arkadas edinerek keyifli ve ucuz tatil mumkun
10 YorumlaKYK yurtlarını kullanabilirsin. Bir de bazı kurumların düzenlediği gençlik kampları falan var, araştırıp takip edilirse oradan da bir şeyler çıkar.
10 Yorumlaçadırını çantanı hazırlayacaksın. otostopla o şehir bu şehir benim gezeceksin. bu noktada kondüsyon çok önemli çantan doluyken yürüyüşe çık çünkü çantanı bir yere bırakıp rahat rahat gezemezsin.
10 YorumlaKamp vs. en ucuz konaklama yolu Eğer seyahat arkadasi düşünürsen iletişime gecebilriz
22 Yorumla
+1 yılBen çok ucuza yapabiliyorum sağa sola ara sıra görevlendirildiğim için iş yerim karşılıyor hem çalışıyorum hem geziyorum arada. Baska çözüm yolları da olabilir
00 Yorumlauyguna gezmek için yurt dışına yerleşmen lazım
veya para avcısı olacaksın mal erkeklerin parasını yiyeceksin kızların gördüğüm kadarıyla geneli para avcısı
görmediklerim üzerine alınmasın
Ama önermem
00 YorumlaUygun Fiyat Subatta Alirsan UHD Ucak dahil Almnyadan gidis dönüs transferler 5 Yildizli Hotelde tas Catlasin 800 euro Ortalama ;) Ucuzu 500 den basliyor
00 Yorumlaİyi bir bisiklet bul.. sırt çantasını yaşam aletleri koy.. istedin yerlere git gittigin şehirlerde günlük işler yap hem gez hem karnını doyur.. bu kadar
00 Yorumlamaalesef bu zamanda bu mümkün değil hayır konaklama parası ödemesen bile benzin parası cebini tüketir keşke öyle bir imkan olsa ama bir beş sene ki hiç sanmıyorum maalesef
00 Yorumlaçadır ve uyku tulumunu yanına alıp bla bla car kullanabilirsin. Ayrıca o bölgeye giden kişi otomatik olarak gezilecek yeri sana tarif edecek ve götürecektir. Yemek işini ise pratik çözümler ile halletmelisin. Yemek için ateş yakıp yumurta, patates kavurabilir, ekmek domates, biber zeytin vs ile daha ucuza getirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAga kurtarabilen kaçsın kurtarsın kendini, burada anadan babadan bir şey kalmadıysa gençlerin tatil yapma ihtimali yok. Bulduğum ilk fırsatta yurt dışına fırlayıcam.
00 Yorumlabla bla car uygulaması var ordan ucuza yolculuğu getirebilirsin gittiğin yerde de kamp yaparak konaklamayıda bedava getirebilirsin
10 YorumlaOtostop diyecem oda tehlikeli. Biskiletle motorla gezilir ucuza biraz zaman ve güç lazım bazı ürünlerin reklamını yapmak için gezilir
00 Yorumla
+1 yılönce bı ufak çadır ediniyosun bime bile geliyodu. sırt cantani yapiyosun. otostop ve ya bla bla var. gidiyosun gidebildigin bir sahile kuruluyoaun.
00 YorumlaOtostop, çadır, ucuz marketlerden alışveriş şeklinde ekonomik gezi yapabilirsin sanırım.
10 Yorumlaparan olmadan çıktığın yolda rezillik çekersin kendimden biliyorum
ilk önce hayatında ki alt yapıyı kur, yere sağlam bas ondan sonra çık nereye istersen onu yap tabi bunlar benim fikrim05 Yorumla- +1 yıl
Abi Alt yapı derken para biriktirmekten mi bahsediyon?
- +1 yıl
Zengin olmakda böyle bişey bence
- +1 yıl
Dediğime katılıyormusun abi
Bla bla uygulamasıyla ciddi hesaplı seyahat edebilirsin.
Sırt çantası, hesaplı moteller seçip, yeme içme olayını da, Bim-a101 den ekmek arası bişeylerle geçiştirebilirsin01 Yorumla25 TL Amazon çeki vaybe!. Jeff bezos artık daha zengin.
00 YorumlaDepresyondan sesleniyorum dün 7 8 saat yürüdüm gezerken ve iğrendimmmm
01 YorumlaEskişehir gezmek için hem güzel şehir insanları çok sıcak kanlı harika bir şehir ve ucuz
00 Yorumla
+1 yılButik yerel otellerde kalıp otostop çekerek sahil kenarlarına gitmek
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekirdeğimi aldım yorumları okuyacağım bir aydır tatil yeri bakıyorum
00 Yorumla 2-3 GÜNLÜK hafta sonu tatilleri yapıyorum çadır kampları ideal ben tercih etmiyorum ama.
00 YorumlaBi çadır ve göl baraj deniz dağ 😁😁 bsşka yolu yok sanırım
00 Yorumlaevin altındaki bodruma git tatilini yap hic masraf etmezsin
00 Yorumla
+1 yılOtostop ve farklı şehirlerde senş misafir edecek arkadaş
00 YorumlaYürüyüş yaparak ya da gideceğin yer yakın olması lazım
00 YorumlaOtostop çek. Yanlız çok tehlikeli bir olay ben söylerim ama uygulamam 🧐
01 Yorumla- +1 yıl
Ben genelde kadın otostopçuları eli ayağa düzgün biri gibi de görünse güvenmiyorum almıyorum, diyorum "kesin bu işin içinde bir şey var yoksa parasına biraz kıyıp otobüse ya da taksiye de binebilir böyle bir riske niye girsin ki boşu boşuna" diyorum keni kendime. Erkek otostopçulardan daha az güven veriyorlar bana.
Evden çarşıya gidebilene geziyor denilen devirde zor be gülüm
00 Yorumla
+1 yılÇadır al yanına, seyahtlerini de otostop çekerek yap.
00 Yorumla
+1 yılBir çılgınlık yapıp ülke dusi tatil bile yapabilirsin şöyle soyliyim bir medyanin projesi sayesinde 1hafta otelin yolun yemem icmen yurtdisindsn oluyor ulkelere göre degisiyor tek sarti yaşının 30dan küçük olması diye biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatil sonrası ödemeli otellere gireceksiniz tatil bitmeden 1 gün önce 🏃♂️🏃♂️🏃♂️ kaç kaç kaaaaaaaaç 😂
04 Yorumla- +1 yıl
jsgdahsgdhadjagd
- +1 yıl
@VENOM_1994 atıyorum 5 yıl geçiyot adam unutmuştur diye tekrar geliyor ama bilgisayarda kara. listede yazılı kimliğini girince direk çıkıyor oda gösterme bahanesi ile adamı odaya götürüp veriyoruz odunu
- +1 yıl
@aypipim oha dgjsgadfhgwfd öyle naneyi yutuyorlar demek :D
Otostop ve gündelik işlerle uzun süre temel ihtiyaçlar giderilebilir. kısa konaklamalarla bu şekilde, eğer geride bizi bağlayan bir şey yoksa (aile, iş, konfor bağımlılığı vs.) Oldukça başarılı bir sonuç olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezmek istedigin yerleri netten 360 derecede gez gez dur
10 YorumlaBla blayla güven bir şekilde otostop yap ve gitmek istediğin şehre git. 25 yaşında küçükse kyk yurtlarında 3 gün konaklama hakkın var bu şekilde istediğin sehirleri çok ucuza gezebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence,
Bir arastirma yapip hangi ulke en ucuzsa oraya gidebilirsin.
Mesela yunanistan cok ucuz ve cok guzel yerler kesif edebilirsin
00 YorumlaKültür turları çok hareketli ve uygundur bunun yanı sıra ekip kurup ekipçe planlı bir tatil yapmakta oldukça eylenceli ve maliyet bölündüğü için uygundur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZengin bir sevgili bulmak, tek yol.. Yoksa ucuz gezmek diye bir şey yok..
00 YorumlaGelin Antalyaya Bi kamp yapalım KS ahali olarak ya :)
00 Yorumla
+1 yılBir aralar interrail vardı. Şimdi var mı bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılGenćlik merkezleri oluyor , oralarda ücretsiz geziler düzenleniyor isterseniz bu tür gruplara üye olabilirsiniz :))
10 YorumlaÜlkeler arası veya şehirler arası uçak ve otobüslerde host-hosteslik yapabilirsin.
Tabi önce eğitimini almam gerekiyor..00 Yorumla
+1 yılKamp yap, otostop çek, yemek için indirimli market uygulamalarını kullan. tabii yanına bir arkadaş daha bulmanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılSosyal medai gibi mecralarda paylaş para kazan
10 Yorumla
+1 yılOtostop cekebilirsin ya da bisikletle tura cikabilrisin
01 Yorumla- +1 yıl
Bla bla car da iyi bir seçenek olabilir
1- arkadaşlarla gezmek. Benzin masrafını bölüşün
2- bisikletle gezmek
01 YorumlaOtostop çekerek gez dolaş hem tanışmış olursun insanlarla
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Devamını Gör(104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Çok gezmek istiyorum ama param yok. Ucuz gezmenin yolları nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler