Merhaba, ben seyahat yapmayı çok seven biriyim yurt dışına çıkmak istiyorum çok fazla araştırdım bununla ilgili her şeyi ama insanların görüşlerini de almak istiyorum bazı şeylerde ilgili.
Mesela;
1- Gezerken nasıl para kazanıla bilir?
2- Bir kadın olarak tek başıma seyahat edebilir miyim sizce?
3- ilk seyahatim hangi ülkeye olmalı?
4- Gezerken yanıma benimle gezicek birini almalı mıyım bir yol arkadası daha mı güvenli olur?
5- Nasıl seyahat edilir?
Bu sorular tabi şimdi aklıma gelen sorular siz kendi görüşlerinizi yaza bilirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Mesela;
1- Gezerken nasıl para kazanıla bilir?
2- Bir kadın olarak tek başıma seyahat edebilir miyim sizce?
3- ilk seyahatim hangi ülkeye olmalı?
4- Gezerken yanıma benimle gezicek birini almalı mıyım bir yol arkadası daha mı güvenli olur?
5- Nasıl seyahat edilir?
Bu sorular tabi şimdi aklıma gelen sorular siz kendi görüşlerinizi yaza bilirsiniz nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence seyahat edebilirsiniz bütçeniz varsa
İlk olarak kişilik olarak nasıl birisin baskınmı ezikmi mesela problemler karşısında napıyosun bu çok önemli yoksa yurt dışında bir saatte dolandırılırsın
Ben cesur, atılgan , problemler karşısında çözüm odaklıyım, karamsarlığa düşmem çözmeye çalışırım, halletmeye çalışırım her zaman ticaret yapmaktan alıp satmaktan hoşlanırım, ayrıca hosteslik de yapmak istiyorum bir dönem hem böylede ülkeleri gezemesem bile gitmiş olabilirim seyahat edebilicek gücü kendimde buluyorum ne kadar zor olursa olsun yaparım ben çünkü zorlukla başa çıka bilen biriyim kötü durumlara da katlana bilirim sabırlıyımdır pazarlık yapma konusunda da iyiyim dil konusunda hiç endişelenmeme gerek yok şu an için böyle yani @gtasandancj
Bu özellikleri kendine besimsediysen çok iyi sana tavsiyem paranda varsa ilk olarak vizesiz ülkeleri gez en basit olarak azerbaycandan ya da kıbrıstan başla bir anda İngiltere ya da fransa gibi ülkelere gitme bir daha gezmezsin zaten ing vizesi çok sorunlu neyse tavsiyem bu uygularsan neden olmasın birde o ülkelerde bulunan türklerde takılma
Maddi güç olduktan sonra diğerlerinin önemi yok
E tabi öyle de maddi gücü olmayan bir sürü insan bu yola giriyor ve hem seyahat ediyo hem para kazanıyor güzel yerlerde kalmasa bile geziyor yani hem seyahat ediyor hem para kazanıyor bu şekilde, ben internet üzerinden pazarlama yaparak da seyahat edebilirim gittiğim yerlerde ucuza alıp kar edicek şekilde satabilirim mesela
@kızılckkk
@kızılckkk etiketliyorum ama olmuyo mu
@Kızılckkk bir daha denedim olana kadar etiket
Özel hesap heralde ondan neyse
Kadın olarak tek başına çok tehlikeli