AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Değindiğiniz konu çok önemli. Burada size güvenmeyen sevgiliniz.
Sevgilinde hakli sende haksiz sayilmazsin yani iki taraf icin de zor
Sevgilin icin kotu bir durum ama yapman gerek cocuklarin icin
Senin iki tane çocuğun var. Neden sevgili yapıyorsun ki? O çocuklar istemyecek büyük ihtimal o adamı
Hayatında biri varken çocuklar icin bir yere kadar hareket edebilirsin kim olsa istemez ici rahat etmez sonucta ayrılalı 1 sene olmus 5 -10 sene geçmemiş insanın ici rahat etmez
Empati kursana aynı şeyi sevgilin yapsa kıskanmaz mıydın? Olay bir de tatile gitmek.
Sevgilin haklı kim olsa istemez bu durumu biraz empati
çocuğunuz mutlu olur ve gayet normal bi durum tersi olsa kötü olurdu
eski eş neticede canın çekicek bi deneme sürüşü yaparsın elbet 😂😂
Gitme aw madem birlikte tatilere cikiyodunuz niye boşandinjz
Çocuklar için nezamana kadar ayni evde yasayabilirsin. ?
Mesele bak ki 1 yıl olmuş ayrılalı sevgili yapmış birde gayet dogalmis gibi tatil diyor
Bak burada çok doğru bir söz kullanmışsın çocuklar için ne kadar aynı evde yaşayabilirim? Aynı şekilde çocuklar içinde olsa tatile gidilmez. Herkese siz bu durumda olsanız ne yaparsınız demişsinizde merak etmeyin ülkenin yarısından çok kişi bu durumda kimse eski eşiyle çocuklar için diye tatile çıkmıyor. Ortak çocuğunuz olabilir anne baba olabilirsiniz fakat siz eş değilsiniz 3 günlük tatilde eş gibi rol oynamaya gerek yok. Siz yetişkinsiniz ergen değilsiniz. Bu tatili ancak birbirini seven yetişkinler kabul eder belkide eski eşinizin sizden hala umudu var? Arkadaş kalmış olabilirsiniz fakat siz arkadaşlıktan öteye gidip evlilik yaşayıp bir yuva dağıtmışsınız. Konu çok farklı sizin yatak geçmişiniz var. Siz sevgilinizin eski sevgilisiyle veya eski eşiyle tatile gitmesine razı gelirmisiniz adamın canına okursunuz aralarında bir şey geçer diye bu da aynı şey adam haklı.
Ya zaten bu evliliğin yıkılması o kadar doğru ki muhtemelen kadın sucluymuski ayrilik olmuş mesebe bakki 1 yıl olmuş ayrılalı kadın sevgili yapmış zaten ayrilik sebebi ortaya çıkıyor sadakatsiz bir kadın ayrıca mesebi geniş bir aileki eski kocasıyla tatile çıkacakmış yuh ya gerçekten yuh
Sevgili yapabilir beyfendi istiyorsa evlenirde erkekler ölmüş eşinin 40ı çıkmadan evlenince sorun yok boşanmış kadının sevgilisi olunca mı sorun var? Evliliğinde sadakatsiz de olsa kanıtınız yok, kanıtsız tanımadığınız insanlar hakkında konuşmayınız ayrıca kimseyi ilgilendirmez boşanmış bitirmiş sonuçta banane milletin özel hayatından herkes yolunu ayırmış. Sorusuna cevap verdim gerisi beni bağlamaz kendi tercihi..
@ag1979 yazıklar olsun gerçekten ben aldatsam adam benle kanlı bıçaklı olmaz mı? Hemen senaryoya bak
@ag1979 kadın burada soru sormuş soru hakkında yorumunu yap kadının eski eşiyle arasında neler geçmiş falan bunlar seni ilgilendirmez kafana göre bilip bilmeden konuşma haddini aşmışsın
@trolmadchen bide herkese kendini haklı çıkarmaya çalışmış zihniyete bakar mısınız iğrenç birsey. Ama Allaha şükür ben eşimle güzelce ayrılmasım yavrularım var gencim ve zaten evlilik hop diye bitmiyor 10 yilliksa bunu 3 4 yılı zaten ayrılığı netlestiriyor. Bu kişiler hiç hayatı görmemiş ve gerçekten insanlık dışı yaratiklar
Kuyruk acısı vardır ondandır profiline baktım aldatmayla ilgisi sorusu da var 😆 evet her yoruma yorum yapmış kimse tepkide vermemiş garip 😏
@İsimsiz0727 hatta yukarıda 21 yaşında geç kızımız geçmişimi silemem eşimle felan gerçekten söyle yorumlara bakıyorum evet 30 alti olgunlar da var ama yok bu mesela anlamak mevzu değil. Yanlış de evet ama namusuna şuna buna gelmesin konu.
Geçmiş çöptür, çöpü köpekler karıştırır demişler. Herkes ayrılmış yolunu çizmiş sonuçta. Tatil planından daha çok sevgili yapmana takılı kalmış sanki eski eş eski sevgili sensin de maydanoz olmuş her yoruma 🤣🤣
@İsimsiz0727 valla doğru en çok o üzülmüş dhhd🤪🤪🤪
🤣🤣🤣🤣🤣
Benzer durum benim başıma gelmişti. Sevgilimin kızı ve eski eşi tatile gitmek istemişlerdi. Eski eşi çocuğu örgütlemiş. Bana bir teklifi oldu gittikleri otele bende gittim. Beraberdik.😂
Nasıldı
Gayet iyiydi sevgilim çocukları ile vakit geçirirken eski eşi de yanındaydı ama ben de onları şezlongda izledim, sonra uyurken de benim yanıma geldi.
Yok ben okadar değil ama gonderirdim
şu an evli isen bence sorun sonucta günü birlik bir bulusma değil sonucta
Bekarim
Bekarsan sorun olmaz bence
Öyle şey mi olur nekadar objektif olursan ol hiçbir erkek veya kadın istemez böyle birşeyi kabul etse bile zoraki eder böyle birşeyi kimsenin içi almaz NOKTA
Sinir oldum ya bide çocuklar için demişsin onları düşünseydin en başında ayrılmadınız zaten ulan yanlış birşeyi doğru diye ısrar edenlere Bi ben mi ayar oluyorum
Iste sevgilim zihniyeti napalm birbirimize hayatı zindan mi edelim. Ne yapayım bende onu mu çocuklarıyla gorusturmeyip darlayım. insanlarin kendi çizgileri var ve bu çizgide sadece kendileri olmali
Çocuklarınız bunu kavramalı bence
Kendini dusurme , karak verecek sensin
Ben burada sevgilimin kendine güvenmediğini düşünüyorum... kendine bağlılığıma sevgime inansaydı bunlar olmazdı. Ben isimde cocuklarimda düzgün hayatı olan biriyim. Özellikle kendini bilen
You follow me
:)
If you want
Gayet doğal bir durum… çocukların için yapıyorsun
sevgilin gayet haklı madem boşandın ve bir ilişkin var ne diye eski eşinle tatile çıkıyorsun
Meşrep meselesi bu gayette geniş olduğu şundan belli 1 yıl olmuş ayrılalı hemen sevgili bulmus
kendi adıma konuşuyorum birini evlenecek kadar sevsem üzerine çocuğum olsa bırak 1 yıl sonra başkasıyla ciddi düşünmeyi kimseyle flört dahi etmez, eşimin yokluğuna ihanet etmezdim. insanlar git gide iğrençleşiyor
Bence olabilir neden olmasın
Sevgilin geri kafalı ve anlayışsızmış afedersin
Sevgilinle uzun sürmez bu ilişki. o tatile gitsen bile senden ayrilmayacaktir.
Bence normal değil madem beraber aktivite yapacaktiniz neden bosandiniz
Çocuklar kaç yaşında?
Biri 5 diğeri 14
Hm anladım işin zor
Sevgilin seni kıskanıyor bu normal bir durum eşinle aranda bir şey olmayabilir ama seven kıskanır ya sevgilin de kendi açısından bakıldığında haklı bilemedim Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim böyle güzel bir dille anlatsa yine birsey demeyeceğim ama 😪
Erkekler genelde ince düşünmez pat diye söyler kabaca naif değiller yanj
Ergen bir sevgilin mi var?
Ergen degil oda bosandi. Ama bana çok rahatsın şu bu diyor ergen değil ama biraz bence cahil
Onu tanımam için bir sebep olmuş oldu bu tatil
Bende böyle düşünüyorum
Bende evli biriyim sizi iyi anladım. her şey çocuklar için
Allah yaşatmasın kim boşanmak ister ki çocuklar için ayrı odada nikahlı yaşamak ne kadar etik
Çok güzel yorumların var.
Evlilikler zaten bu aynı odada başkasıyla mesajlaşan insan evli olsa ne olur. ya da mutluluğu evinde yoksa.
İnsan nefes alırken göğsüne batıyorsa hayatı yasamiyordur. Fosillesme yoludur Ve kimse buna katlanmamali
Kaç yaşındasınız?
Pek normal değil gibi.
Sevgilin haklı bence bende asla izin vermezdim
Normal sevgilinin beni sil demesi
elbette. 2 insansınız
Çocukların için yapıyorsun sanırım
İzin veriyorsa zaten sevgilin köprü altında vurdursun
seks and the city olmuş ortam 😂
Tatil bahane olmuş, kadınlar bildiğimiz gibi
Belki barışırsınız çıkın bakalım
Bu kafa iyi kafa degil
E hakli degil mı gitmemen konusunda
Ben olsam bende izin vermezdim.
adam haklı o kadara izin olmaz
modern bir sevgil ibul
Doğrusunu yapmışsın canım
Çok normal gayet medeni bir durum.
hayır sen güzel kardeşim
Sevgilinde gelsin.
Sacmaliyosun jydurma bi woru bence bu
Bir tane daha çocuk yapacaksanız gidin bence. 😃😃
Normal bence
Bence normal, çocuklar için ayrı güzel
Normal
Günaydın
.___. iyi misin kardeşim bana normal gelmedi
Normal bir durum çocuklar için
kimse çocuklarınla gezmeni kısıtlayamaz
yani sevgilin haklı apla çocuklar adına da üzüldüm
:d victoria-david beckham cifti mubarek.
Mesela gemiski normal bakiyorlar
Meslekleri genis
Yatak ve ilişki olur aranızda sevgiline yazık
Adam hakli sevisme potansiyeli yuksek
Hayatındaki kişi eski eşiyle tatile gidebilir mi?
Çok günah.
Buraya foto koymakda gunah
Normal fakat dayanamazsın
Neye
Eski eşinle yanasmadan duramazsın yani eskiler aklına gelir
Adam haklı ama
Yorumlari okudun mu?
Ben bu filmi bi yerden biliyom
Sevgilin haklı
Normal gibi
@Mutsuz_girl00 değil
Ya aranızda bir şey olursa