Tatil & Seyahat Uçak yolculuğu mu gemi yolculuğu mu seversiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar uçak mı seversiniz gemi mi? Uçak severim Gemi severim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Uçak yolculuğu mu gemi yolculuğu mu seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Uçak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 577 cevap paylaştı. İkisini de severim.İkisini de eşit derecede tercih ederim.Denizin bir artısı var.Çok olmasada.Sallanıyor ya çok hoşuma gidiyor..Güzel uyuyorum. 0 0 Yorumla
σвѕєѕѕívєdrєαmєr Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Gemiyi gerçek hayatta hiç görmedim, uçağa bindim fakat uçmadım, merak ettiğim uçak o yüzden uçak diyeceğim. 0 0 Yorumla
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Usadan Turkiyeye gemi sirketi ariyorum bulamadim bulan var mı 0 0 Yorumla
Sikkematik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Uçak yolculuğu tercihimdir, gemi yolculuğu tutuyor biraz. 🥴 0 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl uçan araba bu kör müsünüz ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı. İkisine de hiç binmedim 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uçak yolculuğu 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 817 cevap paylaştı. Uçak 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 435 cevap paylaştı. Ucak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İkisini de severim.
İkisini de eşit derecede tercih ederim.
Denizin bir artısı var.
Çok olmasada.
Sallanıyor ya çok hoşuma gidiyor..
Güzel uyuyorum.
Gemiyi gerçek hayatta hiç görmedim, uçağa bindim fakat uçmadım, merak ettiğim uçak o yüzden uçak diyeceğim.
Usadan Turkiyeye gemi sirketi ariyorum bulamadim bulan var mı
Uçak yolculuğu tercihimdir, gemi yolculuğu tutuyor biraz. 🥴
uçan araba bu kör müsünüz ya
Nasıl yani
İkisine de hiç binmedim
Uçak yolculuğu
İkisine de binmedim
Uçak severim
Uçak severim
Uçak
Uçak
Ucak