Tatil & Seyahat 2 ay Gelecekte yağmur sesi, kokusu, havası için yağmur turizmi gündem olur mu? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 #selamgençlik#Yağmur daha sık yağan ülkelere yağmur havası almak için gitmek ister miydiniz?#TatilSeyahat#tubasueda#🍀😎#... Gelecekte yağmur sesi, kokusu, havası için yağmur turizmi gündem olur mu? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bence olabilir mümkün :) çünkü yağmuru seven çok insan var, ve özellikle yağmur yağışı bol olan yerlere bence insanlar seyehat etmek ister. ve buna göre gezi turu yapabilirler bence.. 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% 2 ay Yağmur sonrası toprak kokusu için giderdim. Parfümünü bulsam oda spreyi olarak stok yapardım 😄 1 0 Yorumla
m StoneeCold Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Dünya artık çölleşmeye başlarsa tutar bu iş. 1 0 Yorumla
Suthain Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 2 ay Duyduğum en saçma turizm planlaması olabilir bu.. Fakat, işe yarayabileceğine şüphe yok. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 502 cevap paylaştı. Bence şu an bile bu sebeplerden ülke ya da şehir ziyaret eden insanlar vardır. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Yani bilemedim olabilir aslında ilginç fikir. 1 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 87% 2 ay Yazın olabilir ama hergunde çekilmez yağmur 🤷 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Tatil & Seyahat konusunda 349 cevap paylaştı. Su giderek azalıyor ileride mümkün 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence olabilir mümkün :) çünkü yağmuru seven çok insan var, ve özellikle yağmur yağışı bol olan yerlere bence insanlar seyehat etmek ister. ve buna göre gezi turu yapabilirler bence..
Yağmur sonrası toprak kokusu için giderdim. Parfümünü bulsam oda spreyi olarak stok yapardım 😄
Dünya artık çölleşmeye başlarsa tutar bu iş.
Duyduğum en saçma turizm planlaması olabilir bu.. Fakat, işe yarayabileceğine şüphe yok.
Bence şu an bile bu sebeplerden ülke ya da şehir ziyaret eden insanlar vardır.
Yani bilemedim olabilir aslında ilginç fikir.
Yazın olabilir ama hergunde çekilmez yağmur 🤷
Su giderek azalıyor ileride mümkün
Olur
Bence olmalı
Amazon’a seyahat 🤔