Gezmeyi severim ama yağmur çamur olduğu zamanda gezmeyi sevmem gezmek işkence gibi gelir böyle havalarda ama yine de evde tıkılıp kalmaktansa yakın yerlere gider kafa dağıtır gelirim. Yazın gezmeyi daha çok severim sıcak havalarda gezmek bir yerlere gitmek denize gitmek güzel geliyor özellikle yürüyüş yapmak daha güzel geliyor. Otobüsle veya araçla bir yere gitmektense yürüyüş yapmayı bisikletle gitmeyi tercih ederim mecbur kalırsam araçla giderim onun dışında yürüyüş yaparak gitmek daha iyi.
Benim için engel değil. Bazen insanlar soruyor gün içerisinde yaptığım ya da yapacağım şeyleri. Eğer hava yağmurluysa "Aa bu havada" tepkisi alıyorum. Nesi varmış ki havanın? Bence gayet normal bir durum. Hem bazı yerler yağmurlu havalarda daha bile güzel oluyor.
Gezmeyi severim ama hava güzel olmalı. Yağmur, çamur, soğuk beni hayatta keyfî olarak dışarı çıkaramaz. Çok zordur yani. Hava kötü olunca keyif alamıyorum.
önceden söz verdiysem birine hayır engel olmaz. Keyfiyse eğer ruh halime bağlı, bazen bu havada gidilmez derim bazende aksine iyice bunalmamak icin çıkarım