Tatil & Seyahat Havanın yağmurlu oluşu yapacağınız seyahati engeller mi? u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Malum arefe gününden beri havalar yağışlı. Peki bu durum seyahat yapmanızı engeller mi? Havanın yağmurlu oluşu yapacağınız seyahati engeller mi? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tersy Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güneşli hava harici pek mutlu olmuyorum. Mümkünse ertelerim. Bayramda da bir yere gitmedim o yüzden. 2 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Şoför için yağmurlu havada polarize güneş gözlüğü çok iyi görüş sağlıyor. Kesinlikle yağmurlu havada kullanılmalı. 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 419 cevap paylaştı. Abimi gece çıkarmayız gündüz bende çok önemli değilse yağmur var başka zaman görüşelim diyip ertelerim 1 0 Yorumla
Baydiyeceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yağmurlu havada araba kullanmak daha keyifli geliyor bana onun için engellemez 1 0 Yorumla
ŞimşekMcQuenn01 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Net engeller. Enerjim de olmuyor. Hevesim de kalmıyor. Üstümün ıslanması da rahatsız edici. Plan yapmadan hava durumuna bile bakarım. 1 0 Yorumla
flowless5 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Evet yollar kaygan olur kalabalık da olur bayram olduğu için vaktiniz varsa henüz çıkmayın 1 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Hayır yaa şeker değiliz erimeyiz efenim😂🙏 1 0 Yorumla
Tuğbahanımm Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Hayır, yolcudur Abbas bağlasan durmaz. 1 0 Yorumla
bayanagresif99 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 462 cevap paylaştı. Önceden planladıysam engellemez 1 0 Yorumla
herakleitosubenyedim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır aksine daha keyifli bir hale getirir doğrusu 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 783 cevap paylaştı. Yağmurlu iken keyif alamıyorum. 1 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır kar buz arabamla gezerim 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet etkiler gitmemeyi tercih ederim. 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 552 cevap paylaştı. Engellemez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güneşli hava harici pek mutlu olmuyorum. Mümkünse ertelerim. Bayramda da bir yere gitmedim o yüzden.
Şoför için yağmurlu havada polarize güneş gözlüğü çok iyi görüş sağlıyor. Kesinlikle yağmurlu havada kullanılmalı.
Abimi gece çıkarmayız gündüz bende çok önemli değilse yağmur var başka zaman görüşelim diyip ertelerim
Yağmurlu havada araba kullanmak daha keyifli geliyor bana onun için engellemez
Net engeller. Enerjim de olmuyor. Hevesim de kalmıyor. Üstümün ıslanması da rahatsız edici. Plan yapmadan hava durumuna bile bakarım.
Evet yollar kaygan olur kalabalık da olur bayram olduğu için vaktiniz varsa henüz çıkmayın
Hayır yaa şeker değiliz erimeyiz efenim😂🙏
Hayır, yolcudur Abbas bağlasan durmaz.
Önceden planladıysam engellemez
Hayır aksine daha keyifli bir hale getirir doğrusu
Hayır daha da gaza gelirim
Yağmurlu iken keyif alamıyorum.
Hayır kar buz arabamla gezerim
Evet etkiler gitmemeyi tercih ederim.
Aslaaslaasla
Kar da yağsa giderim
Engeller
Daha da keyiflendirir