Benimkisi tam olarak şöyle bir şey: Şehrin sevdiğim sokaklarında önce fink fink gezeceğim ve sonra da en sevdiğim kahvecide oturup kahvemi içerken kitabımı okuyacağım ısıodklsşsş valiz hazırla tatile git vs vs bayıyor beni

Benimkisi tam olarak şöyle bir şey: Şehrin sevdiğim sokaklarında önce fink fink gezeceğim ve sonra da en sevdiğim kahvecide oturup kahvemi içerken kitabımı okuyacağım ısıodklsşsş valiz hazırla tatile git vs vs bayıyor beni

7 yıl önce aynı zevke bende sahiptim. Tek başıma çıkar bayezid sahafları, laleli turu vs gezer dolaşır, bir yemek sonrasında da güzel bir kafeye oturur açıkta serin serin çayımı yudumlayarak kitabımı okurdum.
@Rainbow_1 askerden sonra okuma oranım azaldı
İki tişort iki şort bir el çantası telefonum kitaba gerek yok gittiğim yerden alırım ! Nereye mi?
https://www.youtube.com/embed/2NSOvjbCbDkKendime zaman ayırabildiğim her an, benim için tatildir
Bu da iyi bir bakış açısı
Ricalar 💘
Bence ideal tatil derli toplu bir evde tek başıma uyanıp hiçbir iş yapmadan önce güzel bir kahvaltı ardından sınırsız cold brew kahve stoğu ve yüzükler efendisini baştan sona tavaf etmektir.
10/10
Teşkürlerrr
Ricalar
Cevap
54Cevap
Macera üzerine, yeni yerler keşfetmek en büyük zevkim.
Tabi ki de sevgili veya arkadaşlar ile gezmek yani mutlu olmak
Abla kitabın ortasından konuşuyon hee :( Bir de eski profil fotoğrafın daha iyiydi abla yaa güneş gözlüklü olan :(
Çünkü kitabın ortasındayım jsjsjk
En iyi tatil evden dışarı çıkmamak.. ye iç uyu uyan. En önemlisi de telefon.. telefonla arayan olmayacak. İşte tatil bu
Ben sabah sekizde çıkardım akşam dokuza ona kadar şehri keşfederdim bir de kitapçılarda kitap satın alırdım.
Benimki zaten sosyal medyada olduğu gibi, " Erkaaann alanyadayım fahir küpek"
- abi ne alanyası, belediye havuzu
Genelde sahil kenarında kitap okumak ve denize girmek arkadaşlarla her türlü saçmalığı yapmak sevgilimle vakit geçirmek aileme katlanmak
Benim doğal güzellikkeri görebileceğim, ailemle birlikte vakit geçirebileceğim bir tatil hoşuma gider
Şu kitap okumaya bir alışamadım gitti.
benim içinde bir dağ evinde uzanıp manzara izlemek olabilir
Böyle mekanlarda okuyamıyorım yaa, karıya kıza gözüm kayıyo, aklım gidiyo fkfkfkfk
Param olmayıp tatile gidemeyince cafelere yansıyan görüntüm;
Camış gibi zıbarmak küp gibi içmek uzun yola çıkmak dağa tırmanmak
Deniz, kum, güneş, sınırsız dinlenme, gezme, sabahlari uzuuuunnn yürüyüş ve sonrasi Deniz gibi gibi.
Paso gezmek, full deniz, çokça orman ve deli arkadaşlar
Hafta sonu bile çalışan ben için tatil evde yatıp hiçbir şeyle uğraşmayıp oyun vs oynamaktan ibaret
Yeni yerlerde manda gibi yatmak. Biraz da şu tarafta yatayım kafası 😂
İki bira tüm gün uyku uyan balık tut yıne iç uyu telefon full kapalı iç uyu tut mangal yat yine uyu
Evi dünya düşün her metrekresi ayrı bir ülke, dışarı çıkarsam gezegenlere gitmiş oluyorum
O anlık değişiyor. genelde hep tatil modunda olduğum için canım ne isterse o :)
Benim pek tatil kültürüm yok sanırım. Sevdiklerimle bir yer planlayıp gezmek hoşuma gidiyo.
Evde yatmak dinlenmek sizin bahsettiğiniz şeyler gezmek yemek içmek bunlar tatil değil bence tatilin amacı dinlenmektir gezmek farklı bir olay
Ben gittim geldim yeni deniz yemek uyumak dinlenmek üzerine kurulu
Evde bira içerek kan ter içinde CS:GO oynamak daha sonra da acıkınca ızgarada antrikot ve pirzola yemek.
Ben günde 10 ila 15 saat içerisinde araba kullanan, trafikte olan ve ekmeğini bu şekilde kazanan biriyim.
bana göre tatil; evde veya huzur bulunacak bir yerde yatmak..
Kurarsın güzel bir oyuncu bilgisayarı, bağlarsın direksiyon setini geçersin ETS nin başına, alttan verirsin 2pac shakuru oturduğun yerden gezersin dünyayı 🤤
Deniz kum karavan kahve kafa dinleyecek sakın yerler
1) Dağ evine çıkılır
2) İletişim kesilir
3) Ruhu doğaya adarsın
4) 7 günde 7 yıl gençleşir geri dönersin
Herkesin tatil anlayışı değişir kimi dediğin gibi benimki sakın ortam kafa dengi es ve sınırsız bir tatil
Hoca senle kafamız aynı ama erken ölürsün benden demesi
Niye kskodlsl
Yalnızlık sessizlik ve huzur olan herkes tatil yeri benim için
Zaten yazlık yerde yaşadığım için yurt dışı tatilleri dışında tatilden saymıyorum
Keyfime bakmak. Burası Beşiktaşmı
Hayr
Pekala iyi keyifler
Tarihi yerleri gezmeyi seviyorum.
Uyku ya da film
bavul hazırlamadan tatile tatil demem
Evden denize denizden eve
deniz
kum
güneş
içki
rakı balık