Pazar günü denizdeydim açıkçası arkadaşlarla gitmeseydim saatlece sudan çıkmadan denizde kalabilirsin diye düşünüyorum. siz ençok kaç saat denizde kaldınız?
Ya sende biraz öğrenmeye çalış ben hazivuzda öğrendim en son ege turunda teknede derin denizde yüzebildiğimi görünce bir daha sürekli yüzebildiğimi farkettim şimdi ise fırsat bulabilirsem sürekli gitmek istiyorum ama maalesef iş müsade etmiyor
ama havuz küçük en büyük olanı 50 metre oda dar ama deniz ise geniş ve yüzme alanı da geniş kalıyor sana birde açılsın mı daha rahatsız ve havuza göre çok daha rahat yüzüyorsun bunlara bakınca neden havuz
Havuz 220 ve geneli 25 metre ya da 50 metre ama sabahın köründe değil genelde son seanslara gidiyorum ve her zaman kulvar bana kalmıyor bazen 5 kişi tek kulvarda yüzüyorsun
nasıl ne alaka ben havuza girince küçük havuzda elim yere çarpıyor ya da kısa huvuzda 3 kulaç atıyorsun sona geliyor şimdi böyle düşününce bence gayet mantıklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben çok uzun kalmam
Kuşadası'nda Akşam 11 de girip sabaha karşı 5'de çıkmıştık arkadaşlarla. Oturduk denizin içinde sohbet ettik resmen.
Denizde nereye oturdunuz 😂
O mecazi anlamda, ayakta sohbet muhabbet.
Yüksek seviyelerde 5 dk durursam şükür sebebi çünkü ben yüzme bilmiyorum 🥲
Tavsiyem emniyet amaçlı yüzme şamandırası al o sana güven hissi verecektir
Denize girersem alırım da en son çocukken girdim onda da boğuluyordum neyseki son nefesimi vermeden elimi çekip çıkardılar dhdıdb
Ya sende biraz öğrenmeye çalış ben hazivuzda öğrendim en son ege turunda teknede derin denizde yüzebildiğimi görünce bir daha sürekli yüzebildiğimi farkettim şimdi ise fırsat bulabilirsem sürekli gitmek istiyorum ama maalesef iş müsade etmiyor
en son 1 saat kalmıştım
bu süreyi arttırmak lazım. Dışarda saatlerce yürüyormuş gibi saatlerce yüzebilmek istiyorum
daha kalırdım da yemek yemeye gittim dayanamadım artık
Denizdeyken pek açlık hissi gelmiyorsa dışarı çıkınca farkediyorum
öğlene doğru girmiştim sabahta yemeyince hissetmeye başladım tabi
Denizde fazla degilde havuzda saaatleerceee
ya sen çocuk havuzuna giriyorsundur orası cıbı cıbı yapmak içindir
Ben havuz seviyorum. Cocuk mocuk umrumda degil
ama neden seviyorsunsun işte soru bu?
Yuzuyorum cunku denizde yuzulmuyor
ama havuz küçük en büyük olanı 50 metre oda dar ama deniz ise geniş ve yüzme alanı da geniş kalıyor sana birde açılsın mı daha rahatsız ve havuza göre çok daha rahat yüzüyorsun bunlara bakınca neden havuz
Havuz gayet buyuk ve dar falan degil. Nerede yuzuyorsun sen
Sabahin korunde git kimse de yok
Havuz 220 ve geneli 25 metre ya da 50 metre ama sabahın köründe değil genelde son seanslara gidiyorum ve her zaman kulvar bana kalmıyor bazen 5 kişi tek kulvarda yüzüyorsun
Balla ben yalniz basima gayet guzel yuzuyorum. Tum havuz benim. Denizde yosun kum tas balik hepsi ayagima geliyor. Havuz zaten daha temiz kimse yokken
Sanırım site havuzu kusura bakma biz bu havuzların keyfini süremedik biz fakirler bilemez bu duyguları 😂😂
Ben 15 dakika en fazla..
yüzmeyi sevmiyormusunuz
Çok sevmiyorum genel de güneşlenmeyi tercih ediyorum 😃 sıcaktan bunalınca bir girip çıkıyorum
Güneşlenmek vücuda zararlı olmaz mı bende nokta nokta leke bırakıyor
Herşeyin kararın da olması güzel.😃
işte kararı nedir merak ettim
Hic kalamam
Neden
Deniz fobim var sjhssjshs
Yenmelisin
Yok vallaha memnunum boyle😂
öyle deme suyun altına gidip gözlükleri takıp suyun güzelliklerini görmelisin
Havuz yetiyor bana ya
hiç su altı dalışı denedin mi tüplü?
Hayir
Havuzda küçük gelmiyor mu?
Hayirr
Sanırım boyun 155 😂
Yav ne alaka😂😂
nasıl ne alaka ben havuza girince küçük havuzda elim yere çarpıyor ya da kısa huvuzda 3 kulaç atıyorsun sona geliyor şimdi böyle düşününce bence gayet mantıklı
Ben seviyorum sen sevmiyor olabilirsin
ben hangisi ulaşılabilir ise ona gidiyorum
Yüzme olsunda neresi olursa olsun ama deniz olursa daha iyi biraz hırçın dalgalar derin su fobileri ve su altı güzellikleri merak uyandırıcı
Kalamam
Ewt bedne
Peki kaç saat
Aynene