Sabah 9 dan akşam 18 e kadar sadece yemek yemek için cıktık denizden. Aaa güneş yakmıyor derken akşam markana gibi haşlanmış oldum 🤦♀️ ve 1 ay yanık gezdim ama baya derin yanık.
Normalde denize girip yüzmeyi pek sevmem. Girersem ancak çok sıcak olduğunda, aşırı terleyip bunaldıpımda serinlemek için giriyorum. 10-15 dk durup çıkıyorum. Ara ara yine sıcağa ve terlemeye bağlı olarak girerim.
Eğer atlamalı yerler, kaydırak varsa bütün gün suda kalırım.
Son olarak da Dekatlonda deniz maskesi aldım iki yıl önce ilk. Hatta geçen hafta da yeniledim iki tane aldım. Bu maske/gözlüklerle bir, iki saat yüzüyorum paletlerle. Denizin altını izlemesi, özellikle balıkların nerede olduğunu belirlemek için iyi oluyor. Avlanmak için yerlerini öğrenmiş oluyorum.
Bu günde iki kere birer saat toplam iki saat kadar yüzdüm.
Dekatlondan maske almayı öneririm herkese 320/450 TL olmak üzere iki ürün var.
Yani bi 35-40 dk yüzerim çıkarım. Öyle sabit, yüzmeden 2-3 saat durmayı sevmiyorum. Denizin amacı yüzmek değil mi zaten? Ama arkadaşlarımla gitmişsem sabit durduğum çok olur şimdi kendi kendime laf sokmuş oldum. 😅🙄
Ben de derine pek gidemem geçenlerde gitmiştim derine bi cesaret geldi ama deniz anası elime çarptı bir yaktı anlatamam 😄 Uzun süre denizi tercih edeceğimi sanmam
Ben denize gidemedim bile tabii Bakının deniziyle İzmir'in güzel denizi bir değil. Orasi suyu dum duru izmirinki burası sonucda Xəzər güzel ama İzmir değil
Ama ben gitmedim sonucda denize. vakit bulmadim şu iş gücdən 🥺resmen gençliğimin güzel çağlarında ben gece gündüz çalışıb terfi alıb iyi bir statü için cabaliyorum.
Deniz temiz ve güzelse çıkasım gelmiyor.. Saatlerde yüzerim, dalarım suyun içinde binbir şekle girerim.. Denizi çok severim.. Asıl sahilde yatıp saatlerce güneşlrnmek çok sıkıcı bence.. O sıcağın altında nasıl saatlerde durabiliyorlar.. Sıcak sahilde bunalırım.. Hemen krndimi denize atarım.. şu an tatildeyim.. Ama bugün deniz nasıl bilmiyorum.. birazdan gidip bakacağım. Denizin içinde dalga lodos yoksa kendimi denize atacağım..