Kişilik & Karakter Gemileri yakmanıza ne kadar kaldı? Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Gemileri yakmanıza ne kadar kaldı? Oynatmaya az kaldı doktorum nerede 🤣 Gemileri yakmanıza ne kadar kaldı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Benim çok az kaldı maalesef 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl bırak kendini akışa
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gemiye bindirip yaktım kim varsa tahammülüm sıfır şu aralar 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl Nuh'un gemisi hikayesinin tam tersi olmuş :D temiz iş :D neden bu kadar tahammülün yok 🤔 Yorumla StoneeCold 1 yıl Alttan almak, çabalamak ve anlamak yorucu. Eski ben bunları yapmazdı şimdi ona dönüş yapıyorum misssss 😌 Yorumla Catutigernos 1 yıl lafını esirgemiyeceksin Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Tüm gemileri yaktım zaten bgjngnnh dönüş gemilerini de yaktım ne var ne yok hepsi bgnnb 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl Denizler yanıyor desene 🤣 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Benimde az kaldı ya şu yaz tatili bitmezse komple kafayı yakacağım gibi. 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl bitti zaten 🤣 Yorumla FeshiMüna 1 yıl Ee bu akrabalar neden artık memleketlerine dönmedi? Udbsjs Yorumla Catutigernos 1 yıl hahah gurbetçiler mi :D Yorumla FeshiMüna 1 yıl Yok türkiye içi ama 3 ay burdalar. Okullar açılsın diye dua ediyorum 😃😬 Yorumla Catutigernos 1 yıl Orası neresi :D sık dişini 2 hafta daha Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. gemiyi de limanı da yaktım mkkkk 2 sene oldu hatta yakacak yeni şeyler arıyorum 😏 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl abartmışsın ama :O Yorumla MagarsuS 1 yıl yok yok az bile yaptım Yorumla Catutigernos 1 yıl sen öyle diyorsan :o Yorumla
Uzaktaki__kiz1 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Sabr ediyorum ediyorum ama bir yere kadar artık çok az kaldi bıktım yasadiklarimdan 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl neler yaşadın ki Yorumla Uzaktaki__kiz1 1 yıl Aile içi sorunlar siddet Yorumla Catutigernos 1 yıl anladım geçmiş olsun ☺️ Yorumla Uzaktaki__kiz1 1 yıl Teşekkürler de geçmiyor ya Yorumla Catutigernos 1 yıl Ne diyeyim başka geçmeyecek böyle kalacak mı diyeyim :D evli değilsen eğer yapabiliyorsan kendi düzenini kurmaya çalış, evliysen bu durumda da kararlarını vermen lazım ☺️ Yorumla
takılıkaldımiste Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Bı kibriti çaktım gemileri yaktık dönmem artık geriye 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl dönecek gemi kalmadı zaten :o Yorumla
colorfulpeople Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Yaktım dönüyorum ben 😂😂 2 8 Yorumla Catutigernos 1 yıl benden önce nasıl yakarsın hain 🙄 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Öyle kimseyi beklemem gemi yakmak için 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl Gemini batırayım da gör 😏 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Batsın bu dunyaaa😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl o zaten batmamış mıydı 🤣 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Bilmem battı mi 😂😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl ohooo :D neye battığını da söylerdim de kendimi tutuyorum 🤔 Yorumla colorfulpeople 1 yıl Tut tut 😂 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. su an gemileri yakacagim bir sey olmadi ya 1 8 Yorumla Catutigernos 1 yıl tüh 🤣 sebepsiz yakamıyor muyuz 🤔 Yorumla yarenimsii 1 yıl yok niye yakayim belki lazim olur 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl hahaha istifçi misin :O Yorumla yarenimsii 1 yıl e tabi ahshhahahs Yorumla Catutigernos 1 yıl hiç belli etmiyorsun oysaki 🤪 Yorumla yarenimsii 1 yıl bu bi sir Yorumla Catutigernos 1 yıl Hiç kimse anlamadı merak etme 😱 Yorumla yarenimsii 1 yıl tamam 😌 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Bu kadar dayanabildiğime şükrediyorum 1 12 Yorumla Catutigernos 1 yıl dayanma 🤔 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Dayanmayıp napcaz ki Yorumla Catutigernos 1 yıl Yak gitsin 🤔 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Sonra kim toplayacak💁♀️ Yorumla Catutigernos 1 yıl Kim toplarsa toplasın 🤣 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Öyle olmuyor işte o işler 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl nasıl oluyor :O Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Düşünerek hareket etmek lazım Yorumla Catutigernos 1 yıl çok düşünmek de bazen iyi değildir 🤔 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Hiç iyi değil de sonucuna gene ben katlandığım için en azından pişmanlıktan canım yanmamış olur Yorumla Catutigernos 1 yıl ben pek pişmanlık duymam Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Bravo o zaman Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çoooktan yaktım. Limanıma gemi yaklaşamıyor artık. 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl niye limanı da mı yaktın 🤔 Yorumla _infinitum 1 yıl Eeee ya hep ya hiç Yorumla Catutigernos 1 yıl gayet yerinde bir hamle 🤔 Yorumla _infinitum 1 yıl Bence de catu 😏 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ben direkt limanı yakacam çok az kaldı 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl O zaman bu şarkı sana gelsin bro 🤣https://www.youtube.com/watch?v=mGr_5vbL80Y Yorumla
cod222222 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl Yaka yaka gemi kalmadı artık be kardesim 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl denizde gemiden bol ne var yak gitsin :D Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Miktarı yok, bir kıvılcıma bakıyor.. 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl Çok beklersin o zaman 🤔 Yorumla Myblue2025 1 yıl Tam tersi, kıvılcımın çıkması beni bekliyor.. Yorumla Catutigernos 1 yıl çok beklerler o zaman 🤣 Yorumla Myblue2025 1 yıl Beklesinler.. Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yakalı çok oldu liman arayışındayım kd 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl onu da mı yakacaksın 🤣 Yorumla ɐɹznɯɔɐ 1 yıl Evet dönülmez akşamın ufkundayım olsun nsnd Yorumla Catutigernos 1 yıl Oooo güzel şarkıdır Yorumla
patatessevdalisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ben çoktan yaktım. Yeni bir gemi aldım. 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl onu ne zaman yakacasın 🤔 Yorumla patatessevdalisi 1 yıl Yeni bir dişi korsan kayatima girene kadar 🤣 Yorumla Catutigernos 1 yıl feministine denk gelirsin inşallah 🤣 Yorumla patatessevdalisi 1 yıl Sende Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yaktım gemileri dönemem asla 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl şarkı sözünden kopya çekme 🤨 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Biliyormuydun bilmezsin diye hani belki 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl ya yerse ayağı değil mi yemezler :D uyanık mısın :D karşında bir ikizler var ona göre davran 🤣 Yorumla
Liliyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Benmki hep yanıktı 😑 1 5 Yorumla Catutigernos 1 yıl ne ara yaktın :o Yorumla Liliyse 1 yıl Ay hiç sorma küçüklüğümden beri psikolojim iyi değil ailem yüzünden hayatım bk oldu saolsunlar ama iyim nyse Yorumla Catutigernos 1 yıl ne yaptılar ki 🤔 bir kez sormuş oldum 🙄 Yorumla Liliyse 1 yıl Biraz özel ya anlatmam burada Yorumla Catutigernos 1 yıl özele saygımız sonsuz hanfendi ☺️ zorlama yok ☺️ Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. iki defa yaktım3. yolda 1 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Çok az kaldı 1 6 Yorumla Catutigernos 1 yıl yak gitsin acıma Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Gidicek gidicek Yorumla Catutigernos 1 yıl ne zaman 🤣 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl Çok yakında sinemalarda 🤣 Yorumla Catutigernos 1 yıl Coming soon diyorlar ona 🤪 Yorumla Sonumuzgeldi 1 yıl 🤣 Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı. Yaktım gitti. 😁 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl aferin :D Yorumla Quiet_Queen 1 yıl 😎😎😎 Yorumla
meowmerv Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl çok az gerçekten ucunda yani sabrım 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl sal gitsin 🤣 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Yaktımmm🙃🙃 1 4 Yorumla Catutigernos 1 yıl ne zaman :o Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Oluyor birazz Yorumla Catutigernos 1 yıl çok olmuş belli Yorumla yenidendogdumbennn 1 yıl Sayılır Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sabrediyoruz🤣 1 18 Yorumla Catutigernos 1 yıl sal gitsin sabretme :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl Yanarsa, gemi nolcak🥺 Yorumla Catutigernos 1 yıl yanmış olacak 🤔 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Başka gemi var mı Yorumla Catutigernos 1 yıl gemiden bol ne var denizde gırla :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl Yansın o zaman 😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl yak hocam yak gitsin :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl 🔥🔥 Yorumla Catutigernos 1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=cVOvSoiXiqs Yorumla u Aybuke6 1 yıl Alevler yanlış yere gitmiş😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl enerjiyi nereye gönderdiysen artık 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Onu da gemiye atalım 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl gemiye bindirmişsin zaten 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hahah 🤭🤭😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl bulaşma bana 🤣 şu an :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl Sana sıçramasın😅 Yorumla Catutigernos 1 yıl bana bulaşan yanar 🤣 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Yangın başladı, sen bilirsin 😅 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bizim gemi yanmıyor 1 2 Yorumla Catutigernos 1 yıl neden 🤔 Yorumla buzzzgibikarpuzz 1 yıl Bilmem yanmayan cinsten Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Daha var sdfd 1 16 Yorumla Catutigernos 1 yıl ne kadar var hanfendi :o Yorumla isabella181919 1 yıl Ne bilim ben vardır uzun zaman Yorumla Catutigernos 1 yıl ohooo o kadar bekleyemem 😏 Yorumla isabella181919 1 yıl Ozaman bekletmeyim senide içinde yakayım paşam Yorumla Catutigernos 1 yıl içinde yakayım derken 🤔 Yorumla isabella181919 1 yıl Beraber yanalım ozaman shdhhd Yorumla Catutigernos 1 yıl ben yanmam yakarım 🤣 Yorumla isabella181919 1 yıl Ne tesadüf bende ahshd Yorumla Catutigernos 1 yıl önce ben dedim ama 🤣 Yorumla isabella181919 1 yıl Ozaman bekletmeyim senide içinde yakayım paşamEmin miyiz 😂 Yorumla Catutigernos 1 yıl Çok beklersin 🤣 denemesi bedava ama ondan sonra ağlama :D Yorumla isabella181919 1 yıl Şurda şaka bile yapamıyoruz sdfsfsf bi sor bakim umrumda misin 😂 uğraşırmiyim sence Yorumla isabella181919 1 yıl Ağlamak mı çok beklersin srsfarwreewsdf Yorumla Catutigernos 1 yıl bence de yapamıyorsun üstünde biraz çalışman lazım🤪beklerim ben sorun yok 😈😈 Yorumla isabella181919 1 yıl Hdhehdehdhhwhgshxhehehxg ergen ruhunla sana bayy dhdhhfhd Yorumla Catutigernos 1 yıl dedi koca ergen ruhlu kız 😱 sana da bay Yorumla
bosvergitsinn35 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yakalı çok oldu 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl herkes yakmış 😒 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl 2 sene once yaktim 1 3 Yorumla Catutigernos 1 yıl 2 sene önce ne oldu ki 🤔 Yorumla Happy_Moons 1 yıl Hayatimin dönüm noktası oldu diyelim, ama iyi oldu. En azindan pisman degilim Yorumla Catutigernos 1 yıl Benim hayat felsefem ne yaparsan yap pişman olma üzerine bir çok hata yaptım hala yapıyorum ama sorumluluğunu alıyorum ve ceremesini çekiyorum. Yorumla
erkeğinırıspısıııı Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 43% 1 yıl sadece 1 ay kaldı 1 1 Yorumla Catutigernos 1 yıl neden bir ay 🤔 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Az kaldı cidden az kaldı artık 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yaktık sıra limanda.. 0 0 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yaktık yakacaz 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok az kaldı 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Yaktm bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Benim çok az kaldı maalesef
bırak kendini akışa
Gemiye bindirip yaktım kim varsa tahammülüm sıfır şu aralar
Nuh'un gemisi hikayesinin tam tersi olmuş :D temiz iş :D neden bu kadar tahammülün yok 🤔
Alttan almak, çabalamak ve anlamak yorucu. Eski ben bunları yapmazdı şimdi ona dönüş yapıyorum misssss 😌
lafını esirgemiyeceksin
Tüm gemileri yaktım zaten bgjngnnh dönüş gemilerini de yaktım ne var ne yok hepsi bgnnb
Denizler yanıyor desene 🤣
Benimde az kaldı ya şu yaz tatili bitmezse komple kafayı yakacağım gibi.
bitti zaten 🤣
Ee bu akrabalar neden artık memleketlerine dönmedi? Udbsjs
hahah gurbetçiler mi :D
Yok türkiye içi ama 3 ay burdalar. Okullar açılsın diye dua ediyorum 😃😬
Orası neresi :D sık dişini 2 hafta daha
gemiyi de limanı da yaktım mkkkk 2 sene oldu hatta yakacak yeni şeyler arıyorum 😏
abartmışsın ama :O
yok yok az bile yaptım
sen öyle diyorsan :o
Sabr ediyorum ediyorum ama bir yere kadar artık çok az kaldi bıktım yasadiklarimdan
neler yaşadın ki
Aile içi sorunlar siddet
anladım geçmiş olsun ☺️
Teşekkürler de geçmiyor ya
Ne diyeyim başka geçmeyecek böyle kalacak mı diyeyim :D evli değilsen eğer yapabiliyorsan kendi düzenini kurmaya çalış, evliysen bu durumda da kararlarını vermen lazım ☺️
Bı kibriti çaktım gemileri yaktık dönmem artık geriye
dönecek gemi kalmadı zaten :o
Yaktım dönüyorum ben 😂😂
benden önce nasıl yakarsın hain 🙄
Öyle kimseyi beklemem gemi yakmak için 😂
Gemini batırayım da gör 😏
Batsın bu dunyaaa😂
o zaten batmamış mıydı 🤣
Bilmem battı mi 😂😂
ohooo :D neye battığını da söylerdim de kendimi tutuyorum 🤔
Tut tut 😂
su an gemileri yakacagim bir sey olmadi ya
tüh 🤣 sebepsiz yakamıyor muyuz 🤔
yok niye yakayim belki lazim olur 😂
hahaha istifçi misin :O
e tabi ahshhahahs
hiç belli etmiyorsun oysaki 🤪
bu bi sir
Hiç kimse anlamadı merak etme 😱
tamam 😌
Bu kadar dayanabildiğime şükrediyorum
dayanma 🤔
Dayanmayıp napcaz ki
Yak gitsin 🤔
Sonra kim toplayacak💁♀️
Kim toplarsa toplasın 🤣
Öyle olmuyor işte o işler 😂
nasıl oluyor :O
Düşünerek hareket etmek lazım
çok düşünmek de bazen iyi değildir 🤔
Hiç iyi değil de sonucuna gene ben katlandığım için en azından pişmanlıktan canım yanmamış olur
ben pek pişmanlık duymam
Bravo o zaman
Çoooktan yaktım. Limanıma gemi yaklaşamıyor artık.
niye limanı da mı yaktın 🤔
Eeee ya hep ya hiç
gayet yerinde bir hamle 🤔
Bence de catu 😏
Ben direkt limanı yakacam çok az kaldı
O zaman bu şarkı sana gelsin bro 🤣
https://www.youtube.com/watch?v=mGr_5vbL80Y
Yaka yaka gemi kalmadı artık be kardesim
denizde gemiden bol ne var yak gitsin :D
Miktarı yok, bir kıvılcıma bakıyor..
Çok beklersin o zaman 🤔
Tam tersi, kıvılcımın çıkması beni bekliyor..
çok beklerler o zaman 🤣
Beklesinler..
Yakalı çok oldu liman arayışındayım kd
onu da mı yakacaksın 🤣
Evet dönülmez akşamın ufkundayım olsun nsnd
Oooo güzel şarkıdır
Ben çoktan yaktım. Yeni bir gemi aldım.
onu ne zaman yakacasın 🤔
Yeni bir dişi korsan kayatima girene kadar 🤣
feministine denk gelirsin inşallah 🤣
Sende
Yaktım gemileri dönemem asla
şarkı sözünden kopya çekme 🤨
Biliyormuydun bilmezsin diye hani belki 😂
ya yerse ayağı değil mi yemezler :D uyanık mısın :D karşında bir ikizler var ona göre davran 🤣
Benmki hep yanıktı 😑
ne ara yaktın :o
Ay hiç sorma küçüklüğümden beri psikolojim iyi değil ailem yüzünden hayatım bk oldu saolsunlar ama iyim nyse
ne yaptılar ki 🤔 bir kez sormuş oldum 🙄
Biraz özel ya anlatmam burada
özele saygımız sonsuz hanfendi ☺️ zorlama yok ☺️
Gemi kalmadı kül oldu çoktan
bi gemi kazası kadar kaldı
Ben yakalı çok oldu
iki defa yaktım
3. yolda
Yaktım bile kolay kolay da sönmez
Çok az kaldı
yak gitsin acıma
Gidicek gidicek
ne zaman 🤣
Çok yakında sinemalarda 🤣
Coming soon diyorlar ona 🤪
🤣
Yaktım gitti. 😁
aferin :D
😎😎😎
çok az gerçekten ucunda yani sabrım
sal gitsin 🤣
Yaktımmm🙃🙃
ne zaman :o
Oluyor birazz
çok olmuş belli
Sayılır
Sabrediyoruz🤣
sal gitsin sabretme :D
Yanarsa, gemi nolcak🥺
yanmış olacak 🤔
Başka gemi var mı
gemiden bol ne var denizde gırla :D
Yansın o zaman 😅
yak hocam yak gitsin :D
🔥🔥
https://www.youtube.com/watch?v=cVOvSoiXiqs
Alevler yanlış yere gitmiş😂
enerjiyi nereye gönderdiysen artık 🤣
Onu da gemiye atalım 😂
gemiye bindirmişsin zaten 🤣
Hahah 🤭🤭😅
bulaşma bana 🤣 şu an :D
Sana sıçramasın😅
bana bulaşan yanar 🤣
Yangın başladı, sen bilirsin 😅
Bizim gemi yanmıyor
neden 🤔
Bilmem yanmayan cinsten
Daha var sdfd
ne kadar var hanfendi :o
Ne bilim ben vardır uzun zaman
ohooo o kadar bekleyemem 😏
Ozaman bekletmeyim senide içinde yakayım paşam
içinde yakayım derken 🤔
Beraber yanalım ozaman shdhhd
ben yanmam yakarım 🤣
Ne tesadüf bende ahshd
önce ben dedim ama 🤣
Ozaman bekletmeyim senide içinde yakayım paşam
Emin miyiz 😂
Çok beklersin 🤣 denemesi bedava ama ondan sonra ağlama :D
Şurda şaka bile yapamıyoruz sdfsfsf bi sor bakim umrumda misin 😂 uğraşırmiyim sence
Ağlamak mı çok beklersin srsfarwreewsdf
bence de yapamıyorsun üstünde biraz çalışman lazım🤪beklerim ben sorun yok 😈😈
Hdhehdehdhhwhgshxhehehxg ergen ruhunla sana bayy dhdhhfhd
dedi koca ergen ruhlu kız 😱 sana da bay
Yakalı çok oldu
herkes yakmış 😒
2 sene once yaktim
2 sene önce ne oldu ki 🤔
Hayatimin dönüm noktası oldu diyelim, ama iyi oldu. En azindan pisman degilim
Benim hayat felsefem ne yaparsan yap pişman olma üzerine bir çok hata yaptım hala yapıyorum ama sorumluluğunu alıyorum ve ceremesini çekiyorum.
sadece 1 ay kaldı
neden bir ay 🤔
Az kaldı cidden az kaldı artık
Yaktık sıra limanda..
Yaktık yakacaz
Çok az kaldı
Rak kaldı
Ramak kaldı
Yaktm bile
Var daha
Son raktedeyim