Avşa'da olan var mı? Adaya 5 yıldır gitmiyorum. Neler değişti, neler kaçırdım? Ne var ne yok adada? Şu an orada olanlar yazsın lütfen
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
selam.. avşa adası bir efsane ve asla değişmez ortamı :) her yıl düzenli gittiğim ve gittiğimde gerçekten huzur bul duğum bir ortam .. şöyle bir şey var duyum tabi gerçek anlamda araplar var olduğu ve ulaşım olarak fiyatlar ciddi artış olması..
Peki bu yaz gidicek misiniz?
selam :) tabiki yani :) düşünsene masmavi tertemiz denizi var sakin ve huzur dolu ortamı. sanırım sende düşünüyorsun gitmeyi..
Benim belli değil, seviyorum orayı ama eskiden daha iyiydi sanki. Ben en son 5 yıl önce gittiğimde biraz daha yaşı küçük kardeşlerimizin gittiği bir yere dönmüş gibiydi. 15-18 arası yaş kitlesi.
evet şimdi ismini duyan merak eden kişilerde baya talep var.. ama devamlı kaldığın kendini güvende hisetigin bir yer varsa mutlaka tavsiye ederim .. git derim bence denizi akşam sakin oluşu akşam sahilde oturup bir şeyler yudumlayıp sitrezten uzak kalmak inan çok iyi geliyor.. ben gidicem çünkü seviyorum insanlardan sesten İstanbul dan bir gün bile uzak kalmak bazen cok iyi geliyor
emin ol iki bile kalsan kafanı dağıtıyorsun..
Cmt, 15 Tem 15:51
İletişim amaçlı yorumun kaldırıldı.
Paylaşım Başlığı: Şu an Avşa'da olan var mı?
Kaldırılan Yorum: anlıyorum.. istersen yaz
Sebep: İletişim Amaçlı Paylaşım
Ekleme, özel mesajla iletişim, tanışma amaçlı alakasız paylaşımlar kaldırılmaktadır.
Benzer paylaşımların tekrarı halinde üye hesabın iptal edilebilir.
Anlayışın için teşekkürler.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin.
Bu otomatik bir bildirimdir. Bu mesaja yazılan cevaplar takip edilmemektedir.
istersen ve lütfen beni yanlış anlamaz isen beş yüz otuz beş sekiz yüz atmış altı on üç kırk sekiz bekliyor olucam..
ve evli değil çiddi bir ilişkin yok ise
fiyatların kol gibi değiştiğini kaçırmışsın sadece :D
😂😂
Avşa’da ne değişecek Allah aşkına avuç içi kadar ada her şey aynı raad ol
😂😂 Şu an orada mısın?
lütfen öyle değil işte o eski avşa adası yok emin ol. eskiden sadece orayı bilen her yıl düzenli müdavimleri vardı.. şimdi önüne gelen ismini duyan gidiyor..
@Baymini34 düzenli müdavimlerden biri de benim. Ama en son 5 yıl önce gittiğimde biraz daha yaşı küçüklerin takıldığı bir ada olmuş gibi geldi bana. Dediğiniz gibi ismini duyan gelmiş, bir tık kalitesizleşmiş gibiydi. Şu an nasıl bilemiyorum
düşünüyorsan evet boş ver takılma derim git sonuç itibarıyla sende benim kafandan sın sanırım kimseyle işim olmaz yanlız bir başıma tatilimi yapar denizime girer biraz sakinlik arıyorum dersen git.. benim her yıl gittiğim ve oraya gitiğimde devamlı kaldığım bir pansiyon var arıyorum geliyorum diye denize 5 dk mesafe iyi geliyor emin ol..
@Baymini34 hangi pansiyon?
buradan paylaşım isim vermek yasak :) reklam gibi oluyor ve kaldırılıyor.. üzgünüm yazdım sildiler site..
gizli üye olduğun için paylaşım yapamıyorum
@Baymini34 alâkası yok Güneş pansiyon yazdınız reklam olarak görülmüyor böyle şeyler. Ama siz mesajlaşalım derseniz bu iletişim amaçlı paylaşım olur o da kaldırılır.
Cmt, 15 Tem 15:51
İletişim amaçlı yorumun kaldırıldı.
Paylaşım Başlığı: Şu an Avşa'da olan var mı?
Kaldırılan Yorum: anlıyorum.. istersen yaz
Sebep: İletişim Amaçlı Paylaşım
Ekleme, özel mesajla iletişim, tanışma amaçlı alakasız paylaşımlar kaldırılmaktadır.
Benzer paylaşımların tekrarı halinde üye hesabın iptal edilebilir.
Anlayışın için teşekkürler.
Paylaşım kaldırma nedenleri hakkında daha fazla bilgi almak için KS Yardım sayfasını inceleyebilirsin.
Bu otomatik bir bildirimdir. Bu mesaja yazılan cevaplar takip edilmemektedir.
@Baymini34 abi senin kadar şansını zorlayanı görmedim yolun açık olsun iyi yürüdün
yok artık..