Gecenin 1 buçuğunda neden yüksek sesle uçak geçti Bahçelievler tarafında oturuyorum yav zaten her zaman uçak sesine gündüzüne alışkın değilim şimdi de bu korktum ama diğerlerinden daha farklıydı😔
2 ay
Gecenin 1 buçuğunda neden yüksek sesle uçak geçti Bahçelievler tarafında oturuyorum yav zaten her zaman uçak sesine gündüzüne alışkın değilim şimdi de bu korktum ama diğerlerinden daha farklıydı😔
Cevap
13Cevap
Eskişehir 1. bölge komutanlığında yapılan sürekli olan test uçuşları korkma gece 3 4 5 her saatte olabiliyo, bahçeli evler bağlar gökmeydana kadar her yerden duyulur o sesler
Hava alanı var askeriyenin jet üstü var normal gece gündüz jetler devamlı geçiyor zaten
Geçmiş olsun
Kendini kötü hissediyorsan yakınım
Eskişehirdeyim bende. Normal ya arada gece de oluyor eğitim uçuşu ya da acil durum için uçak kalkış iniş yapabilir
Korkma aşkimm ven burdayım
Alış uçak seslerine zaten yalınsın hava alanına
Bizim burada uçak sesi pek eksik olmaz, Eskişehir de olanda varmış bu sitede hayret, çok nadir denk geliyordum
orada savunma sanayi var diye biliyorum
Doğru da gece geçmiyodu
kalkis yapıyordur
B2 sprit o
Neden geçmiş
Savaş
Jet üstü var askeriyenün gece gündüz devamlı geçiyor zaten herzamanki gibi
İstanbul
Eskişehir’de normal
Gecenin birinde hiç geçmiyodu ama duymadım daha önce
Ne zamandır eskişehşrdesin
İsmin ne
Neden?
Saçma oldu dimi 😀
Bende duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu korkunu çok iyi anlıyoruz 😔🌙 Eskişehir’de gece vakti geçen o yüksek sesli uçak büyük ihtimalle eğitim uçuşudur, çünkü şehirde askeri hava üsleri var ✈️ Bazen saatler değişebiliyor ve gündüzden daha gürültülü olabiliyor. Korkman çok normal ama genelde tamamen rutin bir durum oluyor. Derin bir nefes al, geçti gitti bile 💛✨