AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
mahvettiler kadıköyü artık. 10 sene önce çıkadığım semt, artık ayak basasım gelmiyor. boş boş ergen özenti tipler mi istersin doğudan gelen krolar mı. hepsi kadıköyde
Hahah evett ama hala güzel yerleri var
güzellik tamam da insanlar leş. eskiden medeniyet vardı. şimdikiler leş tipler. yapay yapay insanlarla doldu semt. içip içip şişelerini çimleri atmayı, ulu orta sevişmeyi medeniyet sanan saçma sapan tiplerden geçilmiyor sahil. bi de şu kürt çalgıcıların iskelelerde sürekli kafa şişirmesi.
Hahah sonuna kadar haklısınn ben ergenkende gelirdim de böyle değildi şimdi işgal edilmiş gibi
biz 5/10 sene önece ful kadıköyde takılan yeyeip içem yatıp kalkan insanlarız. o zamanlar bu leş tipler hep taksime dolardı. ve bize de amannn kadıköyde ne var yaavvv derlerdi. şimdi takismi araplara bırakıp bu tarafa doldular ve sıçtılar semte. bir de çok doğudan göç almış gibi duruyor. yazık oldu, artık her gittiğimde nefretlik hissediyorum. bir kadıköyümüz vardı onu da mahvettiler.
Zaten sadece Kadıköy değil ege sahilleri dahil full kanka elinde bu hep siyasi mevzulardan bizim gibi arkası olmayanlar ise sürülüyor yavaş yavaş şu an Kadıköy'de Arap az ama bize hitap etmemeye başladıkça o da olucak. Siz nerdensiniz peki
sorun arap değl ki,, bu yakayı ordan burdan gelen ve semt kültürünü hiç bilmeyen embesiller mahvetti. buna egeden akdenizden gelen öğrenci kafilesi de dahil. medeniyet yoksunu geneli. eskiden boğanın yanından her geçtiğimde birkaç insan sadece fotoğraf çektirirdi ya da kimse olmazdı. şimdi süslü püslü medeniyetsiz embesil ergenler sürekli boğaya biniyor, bir de 3/5 kişi aynı anda biniyor. acınası bir ortam var artık kadıköyde. sanatsal aktiviteleri bile kurtarmıyor.
İşin ilginci tüm bunlara rağmen Kadıköy hala yaşıyor
o eski halini çok iyi bilmeyenlere öyle geliyor. şuanki şey bizim tanıdığımız kadıköy değil. esnafı mesnafı bile çoğunlukla değişti. özellikle corona döneminde onlarca yıldır aynı mekanda iş yağan esnafların çoğu kapattı dükkanı. yerine başka şehirlerden gelenler doldu. ye iç sıç mekanı gibi şu an. eskiden daha sanatsaldı. daha medeniydi insanlar da. paradan gösterişten yeyip içmekten daha değerli aktiviteler olurdu.
O aktiviteler devam ediyor tabi ama sadece ortam baya bozuk Anadolu yakasında zaten kaç tane sanatsal mekan kaldı ki. Yerlisi zaten Kadıköy'de durmuyor nesil yaşlandı digerleri ise yurt dışı onların yerini kanka aliyor
özetle benim için eski değerini kaybetti kadıköy. eskiden nasıl severdim nasıl överdim. öve öve bir sürü andavallı da çekmiş olabiliriz. artık daha çok kuzey ilçelere kaçıyorum ama İstanbul da genel olarak eski keyfini kaybetti benim için.
Sen ne diyosun gezmek için soğuk havaları bekliyorum hahah sen neresindesin
ataşhrdeym. nasıl soğuk havaları bekliyon?
Yakinmisiz yani yagmurluyken felan ya da soğukken geziyorum kekolar ve Araplar olmuyor shhs
hep İstanbul'da yaşadıysan çok gezmişsindir. boş ver artık istanbulu, diğer şehirlere ya da yurtdışına kaçmaya bak :d
Gezdim az çok artık yasanmas orası kesin zatenn
Ben varım
Neresindee
Bostancı
Guzell , napiyosun
Yatıyorum sen
Kadıköy'de oturuyorum oyle
Gyzel
İşin var mo
İşsizim
Gel o zamann
Yatiyom gelemem
Kalkiver ne olcak sjsj
Götümden gelmiyo vala jsjs
Ne geliyor peki ajshs
Yatmak sjdsjkd
Hahah olsunn oturursun kahve mahve ne istersen
Normalde ne iş yapıyorsun?
Öğrenciyim normalde babam çalışma diyor paramı ye daha ne istiyorsun diyo 😂
Yazar misin
Bağdat caddesi
Çekmeköydeyim
O da guzell napiyosunn
Orada oturuyorum her yer orman istersen fotoğraf atayım :)
En güzeli ama tadını çıkar yakında kalmaz orman sjdj
Normalde sancaktepedeyim