Tatil & Seyahat Bu yaz için tatil planı yaptınız mı, gitmeyi düşündüğünüz yerler nereler? 44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kimler nereye gidiyor bakalım arkadaşlar 🤔 hadi bakalım görüşlerinizi bekliyorum #mekân44 Bu yaz için tatil planı yaptınız mı, gitmeyi düşündüğünüz yerler nereler? Cevapla Tatil Soruları Nereye Gidilir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normalde Karadeniz düşünüyordum gadası. Ama umre daha cazip geldiği için oraya gitmeyi düşünüyorum 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Peki bakalım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır plan yapmadım 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Spontane
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl İstanbul eskişehir bursa İzmir antalya mersin adana gaziantep trabzon tekrar edirne karadeniz sahilden ülkeden çıkış inşallah :) 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Çok iyi Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kosova tarafina dogru gideceguz bakalim hayirlisi 2 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hayırlısı olsun Yorumla Sultanaaaaa23363782 +1 yıl Aminn Yorumla
memati_baba_pıro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Gideceğim tek yerrr duyggu kafeee kdnekdekdnoenrkrndd 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ora nere Yorumla memati_baba_pıro +1 yıl Benim mekan boş ver dkdndod Yorumla 44asi44 +1 yıl Peki sende kalsın okey 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl şu an Sırbistan dayım burada Karadağ gidecem dönüşte Yunanistan ve Bulgaristan yapıp bitircem tatilimi 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi tatiller Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlara Yorumla 44asi44 +1 yıl Amin Yorumla
Enerci Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Para olmayınca planda olmuyor balkonda otururuz heralde hdkdndkc 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ne diyim haklısın Yorumla
Whitecruz1 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 76% +1 yıl Gittim geldim bir yerlere 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Negzel Yorumla
sjland Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl öğrenci olarak vardı birşeyler ama klasik paramı tutamadım eski telefonumu vs satıp birşeyleri tamamlamaya çalışacağım 1 0 Yorumla
jelibontasakli1 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Valla biz duşa giriyoz 1 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl 🙄😂 Yorumla jelibontasakli1 +1 yıl 😂😅 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl İlk hafta Nevşehir, sonrası Karadeniz olabilir 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Karadeniz iyi fikir çok güzel gerçekten Yorumla
Üsengeckiz1 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile ile Kusadasi 2 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi gezmeler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,1b cevap paylaştı. plan yapmadim 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Spontane takılıyorsun o zaman Yorumla
Handee19 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Azerbaycana gidicem 5gün sonra 1 2 Yorumla 44asi44 +1 yıl Hadi hayırlısı Yorumla Handee19 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
siyahhizciiii Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bu pozisyonda hepsine vurup kacqrsim bar 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Nasıl 🤔 Yorumla
StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatile gittim geldim 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi bakalım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Şu an tatildeyim 1 3 Yorumla 44asi44 +1 yıl İyi tatiller dileriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler. Yorumla 44asi44 +1 yıl Ricalar Yorumla
derbeder123490 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Derindondurucu 1 1 Yorumla 44asi44 +1 yıl Ney 🤔 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Bugün dönüyorum Antalya"dan 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 581 cevap paylaştı. Daha planım yok 1 0 Yorumla
by_02 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Nasipse alanya 1 1 Yorumla Akiff0 +1 yıl Son soruma bakar mısın aynıyız senle. Ben yazamıyorum sen yaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Normalde Karadeniz düşünüyordum gadası. Ama umre daha cazip geldiği için oraya gitmeyi düşünüyorum
Peki bakalım
Hayır plan yapmadım
Spontane
İstanbul eskişehir bursa İzmir antalya mersin adana gaziantep trabzon tekrar edirne karadeniz sahilden ülkeden çıkış inşallah :)
Çok iyi
Kosova tarafina dogru gideceguz bakalim hayirlisi
Hayırlısı olsun
Aminn
Gideceğim tek yerrr duyggu kafeee kdnekdekdnoenrkrndd
Ora nere
Benim mekan boş ver dkdndod
Peki sende kalsın okey 😂😂
şu an Sırbistan dayım burada Karadağ gidecem dönüşte Yunanistan ve Bulgaristan yapıp bitircem tatilimi
İyi tatiller
Teşekkür ederim darısı diğer arkadaşlara
Amin
Para olmayınca planda olmuyor balkonda otururuz heralde hdkdndkc
Ne diyim haklısın
Gittim geldim bir yerlere
Negzel
öğrenci olarak vardı birşeyler ama klasik paramı tutamadım eski telefonumu vs satıp birşeyleri tamamlamaya çalışacağım
Valla biz duşa giriyoz
🙄😂
😂😅
İlk hafta Nevşehir, sonrası Karadeniz olabilir
Karadeniz iyi fikir çok güzel gerçekten
Biyere gideceğimiz yok
Aile ile Kusadasi
İyi gezmeler
plan yapmadim
Spontane takılıyorsun o zaman
Azerbaycana gidicem 5gün sonra
Hadi hayırlısı