Ben bu yaz Alaçatı çok istiyorum daha iyi neresi olabilir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bir sey sormak istiyorum. Galiba bakanlik 18-30 yas arasina yurtları yaz tatilinde aciyor ucretsiz. Sanirim 5 gündu. Bende ogrenciyim. Bu sekilde degerlendirmeyi planliyorum. Ama kafamda soyle soru isaretleri var.
Mesela antalyaya gittim. Antalya da alanya keykubat ve akdeniz üniversitesi var. Her uni de ya da sehirde 5 gun hakkimiz varmis galiba. Simdi ayni sehirde hangi üni yurdunda kalirsam kalayim 5 gun mu hakkim var. Yoksa uni uni 5 gun mu? Akdenizin yurtlarinda 5 gun kalip, alanyanin yurdunda da 5 gun kalip antalya da toplam 10 gun kalabiliyor muyum mesela? Diger sehirler icinde aynisi gecerli boyle oluyor mu?
Bir de basim acik olsa da oyle herkesle ayni denize girme aliskanligim yok. Karma sıkıntı yani benim icin. Ailem biraz muhafazakar ama ben oyle olmasam da erkeklerle karma yerde denize girme fikri hos gelmiyor pek, rahatta edemem. (Linclemeyin de lutfen) soyle kadinlara ozel halk plaji kadinlar plaji falan dusunuyorum varsa. Ya da kadinlar icin baska hangi yerler daha kadin agirlikli olur onu bilemiyorum.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYAZICAĞIMI SABİTLERSEN SEVİNİRİM👌🏽
Ayvalıkta tost. Sarımsaklıda denizi, akşamı cunda adasına kordona.. ertesi sabah ortunç koyuna denize ( herkes bilmez). Akşamına yemeğe cundaya yine. Ertesi gün erkenden Dikili, ye. Denizi çarşaf gibi. Akşamına alaçatı (c tesiye denk getirmeye çalış). Sabah çeşmede bi kahvaltı, deniz. Akşamına Marinada yemek gün batımı. Sabah Bodrumda kahvaltı , gün batımına kadar deniz. İleriki günler Muğla Akyaka TEK GEÇERİM. denizinde uyanıcaksın. Marmaris içmeler (tekne, atv turları), braz dnleniceksim artık. Devamında fethiye üzeri, antalya manavgat Alabalık yemeğe gidilebilir. Kleopatra plajı ve kemerde konaklama. Geceler hızlı akar tabii. Her yıl yaparım, tavsiye mottosu 🫶🏻26 Yorumla- 1 yıl
Manavgat ta alabalık tesisi var bilindik zaten, otoparka girdin, hemen ilj sıradaki solunda kalıyor. Şelalenin üzerinde birsürü yerde oturma minderlerr vs kurulmus, görürsün zaten. Gidersen görüntülü ara tarif ediyim
- 1 yıl
Tavsiye ettiğin mekanlara , bu yaz gidince deneyimleyeceğim, pekàla. Söylediğim yerin net konumunu, check inlerime bakıp söyliyim sana
- 1 yıl
Fotoğraflardan konum bilgisine ulaştığım kadarıylaa, Kemer - Kumluca arasında. Kemer e 30 km mesafede ortalama. Ulupınar Şelale Restaurant. İlk büyük restaurant girişte, içerisi devasa büyük ve şelale üzerine oturaklar sofralar kurulmuştu. Kemer merkezde hava 35 derece iken, orada 20 derece.
Gizli Üye(30-35)1 yılPlan milan yapmadım, rutin yaşamayı seviyorum. Gün ola hayrola., sabaha sağ çıkacan mı bakalım. Yaza kadar yaşıycağın ne malûm 😅 Volkan konak bişeyi yoktu, yaza kadar yaşarım diyordu. Şarkı söyledi kıbrısı gezdi. Para kazandı şarkı söylerken öldü. Ölümün nerde nasıl ne zaman geleceği belli mi sağ salim adamdı. Hasta olsa konser yapmazdı
00 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hala plan yapamadım ama yurt içinde gitmediğim sadece bir bölge var; kaş, kalkan ve Fethiye üçgeninde yapabilirim. Ancak fiyatlara bakınca da yurt dışı daha iyi opsiyon gibi geliyor.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canım flowless5, Alaçatı bence yazın gözdesi ama karar senin tabii! 🌞 Alaçatı rüzgarıyla, taş sokaklarıyla, cici kafeleriyle gayet tatlı bir yer. Ama daha iyisi mi olur? Tabii! Mesela Fethiye’ye ne dersin? 😍 Deniziyle dağlarıyla hem göz hem gönül şenlendirir. Mesela Ölüdeniz’i gördüğün an “hayat bu an itibariyle yaşanmaya değer” dersin.
Ah, bu arada Fethiye’de geçen yaz bir kayaya oturup harika bir manzarayı izlerken, şapkam uçup gitmişti. Ben de romantik bir manzara fotoğrafı beklerken rüzgar beni "comedy club star" yaptı. 😂 Ne diyim, tatilin iyisi anılarla dolu olandır, nereye gidersen git eğlenceli anlar biriktir bence. 😘10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
133Cevap
- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 1 yılplanım yok benim
11 Yorumla- 1 yıl
Belki olur
- Tatil & Seyahat konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılDevletimiz yaz aylarında tatil masrafımızı karşılasa keşke çok isterdim.
12 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılyazlıga gidice yine balıkesir akcay napalım almıslar mecbur yıllardır baska yer goremedik mk
34 Yorumla- 1 yıl
Kız beğenmiyor musun akçayı, gidenler hep övüyor orayı 😅😊
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 akcay guzel de nufus cok yaslı.
- 1 yıl
Evet emekli yeri denilebilir, ama boş ver kafa dinlersin bir kaç ay daha iyi
1 yılBercelona ya da Italya düşünüyorum ama daha planlayamadık. Eylülde ailem beni ziyarete Almanya’ya gelecek bir Fransa turu yaparız diye düşünüyorum. Bu yaz hemen gelebilir mi 🥲
15 Yorumla- 1 yıl
Barcelona olmasın o 🤨
- 1 yıl
Bir desene kulağa çok hoş geliyor
- 1 yıl
Yaa sevindim 🫶🏻umarım oralar da bahsettikleri kadar güzeldir
- 1 yıl
Güzeldir tabi ya. Keşke maç olsada gitsen
Heryer alaçatı dan iyi olabilir. Süper reklamı yapılmış hiç birşeyi olmayan ama herşeyin uçuk pahalı olduğu tuhaf bir yer. Oraya gideceğime yunan adalarına giderim
11 YorumlaÜzerimde yoğun bı negatif elektrik yükü var deniz nerde ben ordayım bu sene her sene olduğu gibi ama yer belli değil henüz
12 Yorumla
1 yılOturma odasından misafir odasına oradan mutfak hahahaahah
21 Yorumla
1 yılAslında henüz 19 yaşlarımdayken çok pahalı olmayan balkan ülkelerinden birinde tatil yapmayı planlıyorum, Gerekli maddi imkan için 2 ay asgari ücret ile çalışmam yeterli olacaktır. Biraz araştırıp görebilirsiniz paramızın değerli olduğu birkaç ülke hala var :)
(Çoğu ülkede Vergiler daha insani olduğu için paramızla ucuza geliyor)00 Yorumladiyorsanki sakin temiz havası olan biyere gidicem küçük şehir olursa katlanırım diyosan 1. olarak kendi memleketim artvini öneririm ama dersenki böyle daha ortamlı bi şehire gitmek isterim ozamanda artık İstanbul'da biyer ya da bodrumu öneririm sana kalmış yani biraz
00 Yorumla
1 yılBenim abim ve babam alaçatıda bir meyhanede çalıştı ve hiç güzel bir yer olmadığını söylüyorlar gezicek yeri yokmuş alaçatının sadece meyhaneleri orayı ünlü yapıyormuş orada bir sürü meyhane var
00 Yorumla
1 yılBu yaz tatile denize yakın yeşillikler arasında kamp yapabileceğim bir yere gitmek istiyorum. Ve arkadaşlarım ile yavaş yavaş planlar yapıyoruz.
11 Yorumla
1 yılTürkiye de gezmediğim tatil bölgesi kalmadı. Yurt dışına gitmeyi istiyorum
10 Yorumla
1 yılTatile değil taşınacağım sanırım Japonya’ya
11 YorumlaKimle gideceğine göre değişir o manitan varsa alaçatı iyi ama kız kıza diyorsan eğlence istiyorsan bodruma kadar git
00 YorumlaAklımda bikaç yer var (işte alaçatı, bodrum, ayvalık flan), bunlardan birine gidesim var. :D bakcaz artık. ;)
04 Yorumla- 1 yıl
Yıllardır her 30 Ağustos ta Alaçatı'ya giden biri olarak, bu sene malum fiyat-performans düşüklünden dolayı Amsterdam ı tercih ettim.. İnanın bana oraya harcadıgınız paradan daha düşük bir fiyata ve çok daha kaliteli hizmet alırsınız.. Coffea shoplar da cabası : )
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Ben yurtiçi düşünmüştüm, yurt dışı daha avantajlı tabii. listeye alayım, orada dursun, teşekkürler. :)
- 1 yıl
Rica ederim, muhakkak düşünmelisiniz : )
- 1 yıl
@Beyazkin_34 Tamamdır. :)
Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. Henüz planlamadım; ama ekonomik nedenlerden dolayı iptal edebilirim. Malum ev taşıyacağım ve nakliye masrafı, 4 gün 3 gecelik tatil bütçemi aşıyor.
00 Yorumla
1 yılMemleket :) dçnüşte bakarız dicem de, bişey kalmıyo. gene istsnbul civarları değerlendirilcek
06 Yorumla- 1 yıl
Belki, evet denenibilir.
Eşim ege diyo, belki eylül ekimde de değerlendirilir orası - 1 yıl
Kesinlikle, bilşyorum. Marmaris favorim, dinlenmelik, veya biraz daha aşağı kayıp, Kaş. Of ya
- 1 yıl
Ve o kalkan/kaş arası eşiz manzara.. denizde, turkuazdan maviye her ton
Bana bile sürpriz olabilir. 😂 Belki yurt dışı belki de hiç aklımda olmayan bir yere gidebilirim.
01 YorumlaBiz her mevsim tatildeyiz , olduğumuz yerde zaten yavrum
06 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHiç tatile gitmiyoruz bu yüzden yazdan nefret ediyorum
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGaziantep güzel falan değil yazın köyde çalışıyoruz hiç sevmiyorum vallahi bitsin diye gün sayıyorum birde çevredeki herkesin biz gidiyoruz diye hava atmaları
1 yılDeniz kenarı biryerde çadır kampı düşünüyorum
Tek gideceğim00 YorumlaYarın İstanbul’da gidiyorum yaz sonu da Muğla düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılBilmiyorum aslında Yapar mıyım, yapmaz mıyım bilmiyorum.
00 Yorumla
1 yılKoyun can derdinde kasap et derdinde hesabı derde bak nereye gidersen git
00 YorumlaTabiki köye köy çok güzel temiz hava kızım var büyüsün seneye tatile
00 Yorumla
1 yılYurtiçindeki fahiş fiyatlardan dolayı Rodosa gitmeyi planlıyorum
00 Yorumla
1 yılAmasra, kerpe, ayvalık, sakarya günü Birlik deniz gezileri
00 YorumlaThailanda gidelim diyoruz ama eylülde. Bakalım nasip
00 Yorumla
1 yılBu yaz tatili yok zaten 3 4 senede bir giderim yazın bir yerlere bu senede asla yok maddi olarak
00 Yorumla
1 yılBodrum’da olacağım 1 hafta. 1 hafta kadar da Çanakkale’ye kaçarım.
00 Yorumla
1 yılTemmuz ya da Ağustos gibi doğum yapacağım ondan sonra düşünürüz gidebilecek halim olursa
00 Yorumlasıcak bir yerlere gitmek istiyorum mesela cehennem
00 Yorumla
1 yıl"İstanbul dışına çıkabilecek misin?" diye sorsan daha doğru olurdu.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılDoğu turu bekle beni ben geloyirum 😂🤣🥰🥰🥰
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHaziran:Antalya
Ağustos:Antalya arada günü birlik İzmir Çanakkale İstanbul Karabük00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHer zaman olduğu gibi hiç tatile gitmeyenler katagorisinde yer alıyoruz yani hiç bir yere :(
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSende aşırı derecede bir seyplik var
Cevap sahibi1 yıl@flowless5 hayır öyle demek istemedim başka bişey bu dediğim
- 1 yıl
Sende gel @flowless5 tatile :))
Cevap sahibi1 yılBenim uydurduğum bir kelime 🤭 sapık diyorum yani 😁 (Daha nazik geliyo Seyp 😄)
- 1 yıl
@Ordulu000 geldik diyelim nereye götüreceksin bizi
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBi Bodrum'a ineceğim. Hem inmisken yıllik temizligini falan yaoacagim kömür tozu falan var onlari supurup kıştan artan odunlari falan istif edecegim.
00 Yorumla
1 yılAydın söke Doğanköy. Offfff şimdiden izni aldım 2 hafta izin 1 ay sözde evden çalışma ☺️☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kadınların tek derdi bu alısverıs ve gezmek
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNormal şaşırmadım
Gizli Üye(30-35)1 yılBir hafta yunan adaları sonrası daha kesin değil
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet sart
1 yılBali düşünüyorum ama tek gitmek istemiyorum zaman neler gösterecek bakalım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılben alaçatı bodrum falan artık kesinlikle gitmem tamamen kazık. 1 senelik birikimi 3 günde yiyorsun. onun yerine hazır pasaportum var avrupa turu yaparım yunanistanda deniz tatilimi yapar eve dönerim daha ucuza geliyor
20 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 607 cevap paylaştı.
1 yılAntalya ya gidiyorum ama her sene başka bir yere
00 Yorumla Ben her an doğum yapabilirim o yuzden bebemle evde kalcam shshsh
21 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç planım yok inan bakalım bekleyelim biraz umarım plan yaptıracak birileri çıkar
00 Yorumla
1 yılTürkiye'nin her yeri güzel zaten. ben bir Datça, Marmaris tarafları istiyorum. bakalım daha kesin değil. hala bakıyoruz.
00 Yorumla
1 yılben bir kafede çalışıyorum günlük 1500 tl maaş alıyorum bunları biriktirerek 4 gün tatil yapacağım 😎
00 YorumlaBelli değil hatta gidip gitmiyceğim bile belli değil daha var zaman düşünürüz
01 Yorumla
1 yılBalkona belki çılgınlık yapıp caddeye de çıkabilirim.
10 Yorumla
1 yılmaddi imkandan dolayı maalesef tatil yapamıyoruz ki
11 Yorumla
1 yılparam yok o yüzden çalışmayı düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılAile olarak ilk defa tatile çıkacağız. Ege turu planlıyoruz, umarım güzel geçer...
00 Yorumla
1 yıl@flowless5 sidede yaşıyorum zaten, yine de duruma göre belki gidilir başka bir yere
00 YorumlaBu sene Muglaya gitmek istiyorum kısmet inşallah
20 YorumlaParamiz varda tatil dusuncez.
20 Yorumla
1 yılBalıkesir Ayvalık tavsiye ederim..
01 Yorumla
1 yılKöye gitmek istiyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Orada aldığım nefesi kültür başkanti denilen İstanbul da almam mümkün değil
1 yılTabikii olmazsa olmaz
02 Yorumla- 1 yıl
Adrasan
1 yılBu sene tatil düşünmüyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Evime yakın deniz var gidiyorum 20km
1 yılDaha bir plan yapmadım
02 Yorumla- 1 yıl
Yoo sahil 🏖️ 100 metre aşağıda deniz kum güneşten kastın varsa, kültürel gezi için ise bir telefonuma bakar bu iş
- Devamını Gör (145)
Devamını Gör(190)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem