Tatil & Seyahat Elinde valizin ile tam şu anda nerede olmak isterdin? pinox Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Son bir kaç yıldır hepimiz yorgunuz ve bitkiniz hepimizin bir yerlere gitme isteği var … senin rotan neresi olurdu? Elinde valizin ile tam şu anda nerede olmak isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Amerika da sevgilimin yanında ama yok :D 0 0 Yorumla
Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Hava alanında o bavulun içinde dolarla Türkiye'ye gelip çatır çatır bozdurup bozdurup keyif etmeye gelirdim 😊 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Teyzemi özledim ya tekrar Mersin'e gitmek isterdim. Oradan da Antalya'ya geçip piyaz yemek vardı şimdi 0 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Ben neden vazalin olarak okudum 😂😂😂 elimde valizimle tatilde olmak istiyorum artık 😩 0 0 Yorumla
PinkVenomm Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Platonik olarak aşık olduğum kişinin yanında olmayı çok isterdim. 0 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Muğla Balıkesir bahçeli müstakil evimin önünde olmak isterdim 0 0 Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Deniz ve doğanın iç içe olduğu cilingoz’a gitmek isterdim 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 404 cevap paylaştı. bu fakirliklenereye gideceğiz 1 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Denize yakın ve doğa olan heryer olabilirdi 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 852 cevap paylaştı. Karadeniz yaylalarında olmak isterdim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Amerika da sevgilimin yanında ama yok :D
Hava alanında o bavulun içinde dolarla Türkiye'ye gelip çatır çatır bozdurup bozdurup keyif etmeye gelirdim 😊
Teyzemi özledim ya tekrar Mersin'e gitmek isterdim. Oradan da Antalya'ya geçip piyaz yemek vardı şimdi
Ben neden vazalin olarak okudum 😂😂😂 elimde valizimle tatilde olmak istiyorum artık 😩
Platonik olarak aşık olduğum kişinin yanında olmayı çok isterdim.
Muğla Balıkesir bahçeli müstakil evimin önünde olmak isterdim
Deniz ve doğanın iç içe olduğu cilingoz’a gitmek isterdim
bu fakirlikle
nereye gideceğiz
Amazon ormanlarında bir bungalov evde
Anne ve babamıza gideriz.
Hiç kimsenin olmadığı bir yerde
Sessiz sakin bir yerde
Denize yakın ve doğa olan heryer olabilirdi
Karadeniz yaylalarında olmak isterdim
Moskovada bir müstakil evimde.
Yalnız kalabileceğim sessiz sakin bir yerde