Kişilik & Karakter Toplasan valizini, nereye giderdin şimdi? Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Yapay Zekaya Sor Dertsiz, tasasız ve kimsesiz. Takip etseydim ufuk çizgisini. Toplasan valizini, nereye giderdin şimdi? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Amerika olabilir. en çok sevdiğim ülke çünkü.. ama bunun dışında aklıma bir yer gelemdi hiç :D 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Sevdiceğimle birlikte güzel bir tatil olabilir.. 1 4 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Hadi sizi yolliyim 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Olur nereye peki güzel bir yer olsun.. 😅 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Size samanlık seyran olur, çıkın gidin fark etmez 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Aynen öyle.. 😅 Ama gitmişken de güzel olsun.. Gerçi biz yan yana olduktan sonra heryer bize saray olur.. 🥳🥳 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sapancaya giderdim. 🥹Orası olmazsa abant Tamam orası da olmazsa doğa olan bir yer yeterki beni fırlatın 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. dün valiz topladım tatilden eve döndüm. şimdi evin koridorunda beni bekliyor valizim. ben bugün çalıştım epey yoğun bi gündü 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl En güzelini siz yapmışsınız Yorumla saskinomayra 1 yıl Evet. Güzeldi 😄 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Nereye gitsem 3 gün sonra evimi özlüyorum ki bilemedim. Ben valizleri toplayıp evdekileri gönderiyim kafamı da dinlerim mis 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl O da çok güzel seçenek 😂😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl En temizi bence 😂 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gitmek istediğim bir yer yok. Galiba toprağım beni çekiyor, çağırıyor :D 1 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bi gözün toprağa bakıyor 😂😂 Yorumla s LastGuest 1 yıl He valla :D Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Üst kata. Üst katı misafirlere ayırdık alt kata indim mecbur 😂 Normalde üst katta yalnız yaşıyorum 😂 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni derde boğan hayat iyi bize bu kadarını yapmış şükür 0 4 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Niye ben prenses miyim 😂😂 Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Yok tövbe estağfurullah kim diyor onu Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bence de, ayrıcalıklı davranmıyor hayat Yorumla Gunah_Perisi 1 yıl 🤣 🤣 Öldürmüyor sürünün lan kopekler diyor Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahil kenarı olan herhangi bir yere. (Sakin bir yer olması şartıyla) 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Hiç bilmiyorum bazen çıkıp hiö bilmediğim bşr yerlere gidesim geliyor 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Almanya giderdim konser falan varsa tadından yenmez. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. isvicreye giderim enn yakin arkadasimin yanina ama gidemiyorum 🥹 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Köy 10 numara olur 1 2 Yorumla bsrtpl 1 yıl seni benim köye alacam o eski evide sana verecem sodlsooaaoakş Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Severim 😀 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Sevgilimin yanı başına 1 19 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl E kalk git bari 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Beklenensin.. ❤️😍 Yorumla perlamare 1 yıl De mi düğünlerini yapalım artık bu iki aşığın @Degisik_-_ 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl @perlamare buluşsunlar da bizde ellerimizde çekirdekle kutlayalım 😂😂 Yorumla perlamare 1 yıl Siyah, kavrulmuş, bol tuzlu 😂 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Vallahi güzel fikir ikinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım 👏🙏 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @perlamare çekirdek mi düğün mü Allah iyiliğinizi versin inşallah.. 😂😂 Yorumla perlamare 1 yıl Size düğün bize çekirdek 😂Çekirdeksiz düğün mü olur 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @perlamare olmaz mı.. 😂😂 Biz belki çekirdeksiz yaparız.. 😂 Yorumla perlamare 1 yıl Siz düğünü yapin, çekirdek bizden 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @perlamare iyi peki.. Hemen bunu sevdiceğime söyleyeyim.. 😂😂 @o-m hayatım çekirdek hediyesi aldık.. 🤣🤣 Yorumla perlamare 1 yıl Gelinle damada KS arkadaşlarından birer paket cekirdek. BİM 'den 😂😂😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @perlamare hayır tabiki bunu kesinlikle kabul etmem.. 🤣🤣 Aşk olsun be bir de bimden alıyormuş.. 😂 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Peyman olmazsa yemeyiz Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @o-m hayatım kabul etme takıyı ucuza kapatacak.. 😂 Yorumla perlamare 1 yıl Aha , önyargıya bak. Bir Peyman alın bir de Bimden. Hangisi daha guzel siz karar verin 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @perlamare tadımdan başkasını istemem.. 😂 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Tadım a okeyim 🤣 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl @o-m bende okeyim almışken bize birkaç koli getirin bari.. 🤣🤣 Yorumla
doğunun-prensesi Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aile, akrabadan uzak orta doğu hariç her yere gidebilirdim.. 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Uzaya doğru 😂 0 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Çok uzaklara ama neresinin olduğu mühim değil 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sende ufuk çizgisine eşlik et Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl 🤞🥰 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl bana yaprak sararsan senin yanına 😃 0 1 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sen gelirsen sararım
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İtalya Florence şehrine gitmek gezmek isterdim 😂 0 4 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl İtalya olur ama o şehir olmaz 😄 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Niye ya 🙁😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Bütçe kısıtlı 😂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Evet doğru 😂😂 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. beni Rusya'ya tükürün ya 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Sapanla fırlatalım 😂 Yorumla bsrtpl 1 yıl öyle canım acır hühühühüğ Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ay dur ben bi dalıp çıkayım... 0 1 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Nere 😄 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Evime. 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Benim evime Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl ☺️🥂 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bi yere gidesim yok hava sıcak 0 5 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Deniz? Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Üşüyorum denizde soğuk oluyo Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Kız sıcak mı soğuk mu karar ver Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Dışarsı sıcakta deniz soğuk yaşlıyım ben üşüyorum hemen😄 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ohoooo 😄 ne yapacaz Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Çok sıcak. Şuradan şuraya gidemem 😂 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Serin yere git o zaman 😄 illa gidecen olmaz bak Yorumla Firu_Zen 1 yıl Kutuplara ışınla beni. Valizi boş ver 🤣 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl şu an aydın didim de olmalıydım 0 8 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Ne vardı orada Yorumla ax2akrep 1 yıl seviyorum orayı ya güzel plajı var altınkum Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Temiz bir deniz mi Yorumla ax2akrep 1 yıl ege sahili temiz genel olaraak Yorumla Degisik_-_ 1 yıl O zaman keyiflidir Yorumla ax2akrep 1 yıl sen ne tarafları tercih ediyosun Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Her yeri, yeter ki gidebileyim 😂😂 Yorumla ax2akrep 1 yıl ya ahaha deme öyle 😅😅 gidersin be Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Datcaya git kafa dinle 1 0 Yorumla
herseyibiliyom Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. yine kendime giderim. 0 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kimsenin olmadığı bir yere he 0 0 Yorumla
BaLLROG34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Avrupa ülkelerinden herhangi birisine 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Sanirim baska bir ülkeye 0 0 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Kimsenin beni bulamayacağı bir yere.. 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pazartesi gidiyorum gel 😂 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burkina Faso ya giderim. 0 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Çok uzakta bir yere etrafımdan çevremden uzağa 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. kuzey asya rağbet örüyor. moğolistan falan 0 0 Yorumla
Alphaİst Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Bu akşam memleketime gidiyorum çok şükür 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kimsenin olmadığı bir yere 0 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Bursa mudanya 0 6 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl orada bişey yok 😄 Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Sessizlik sakin huzur Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yok be kaynıyo, geçen ordaydım Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Bende 2 hafta önce oradaydım güzelyalı tarafında çok beğendim Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Eğerceye de git orası da güzel Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Haftaya gidicem oraya da bakarım gelince inşallah 😁 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hollanda 😂 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Tayland isteğim 0 3 Yorumla aydahefa 1 yıl He orada güzel şeyler var Yorumla Aristokratımsı 1 yıl @aydahefa cennet Yorumla aydahefa 1 yıl Aynen Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Issız bir ada olsun. 0 0 Yorumla
Serii05 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giresun yaylalara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Amerika olabilir. en çok sevdiğim ülke çünkü.. ama bunun dışında aklıma bir yer gelemdi hiç :D
Sevdiceğimle birlikte güzel bir tatil olabilir..
Hadi sizi yolliyim 😄
Olur nereye peki güzel bir yer olsun.. 😅
Size samanlık seyran olur, çıkın gidin fark etmez 😄
Aynen öyle.. 😅 Ama gitmişken de güzel olsun.. Gerçi biz yan yana olduktan sonra heryer bize saray olur.. 🥳🥳
Sapancaya giderdim. 🥹
Orası olmazsa abant
Tamam orası da olmazsa doğa olan bir yer yeterki beni fırlatın
dün valiz topladım tatilden eve döndüm. şimdi evin koridorunda beni bekliyor valizim. ben bugün çalıştım epey yoğun bi gündü
En güzelini siz yapmışsınız
Evet. Güzeldi 😄
Nereye gitsem 3 gün sonra evimi özlüyorum ki bilemedim. Ben valizleri toplayıp evdekileri gönderiyim kafamı da dinlerim mis
O da çok güzel seçenek 😂😂
En temizi bence 😂
Gitmek istediğim bir yer yok. Galiba toprağım beni çekiyor, çağırıyor :D
Bi gözün toprağa bakıyor 😂😂
He valla :D
Üst kata. Üst katı misafirlere ayırdık alt kata indim mecbur 😂 Normalde üst katta yalnız yaşıyorum 😂
Seni derde boğan hayat iyi bize bu kadarını yapmış şükür
Niye ben prenses miyim 😂😂
🤣 🤣 Yok tövbe estağfurullah kim diyor onu
Bence de, ayrıcalıklı davranmıyor hayat
🤣 🤣 Öldürmüyor sürünün lan kopekler diyor
Sahil kenarı olan herhangi bir yere. (Sakin bir yer olması şartıyla)
Hiç bilmiyorum bazen çıkıp hiö bilmediğim bşr yerlere gidesim geliyor
Almanya giderdim konser falan varsa tadından yenmez.
isvicreye giderim enn yakin arkadasimin yanina ama gidemiyorum 🥹
Köy 10 numara olur
seni benim köye alacam o eski evide sana verecem sodlsooaaoakş
Severim 😀
Sevgilimin yanı başına
E kalk git bari 😄
Beklenensin.. ❤️😍
De mi düğünlerini yapalım artık bu iki aşığın @Degisik_-_ 😂
@perlamare buluşsunlar da bizde ellerimizde çekirdekle kutlayalım 😂😂
Siyah, kavrulmuş, bol tuzlu 😂
Vallahi güzel fikir ikinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım 👏🙏
@perlamare çekirdek mi düğün mü Allah iyiliğinizi versin inşallah.. 😂😂
Size düğün bize çekirdek 😂
Çekirdeksiz düğün mü olur 😂
@perlamare olmaz mı.. 😂😂 Biz belki çekirdeksiz yaparız.. 😂
Siz düğünü yapin, çekirdek bizden 😂
@perlamare iyi peki.. Hemen bunu sevdiceğime söyleyeyim.. 😂😂 @o-m hayatım çekirdek hediyesi aldık.. 🤣🤣
Gelinle damada KS arkadaşlarından birer paket cekirdek. BİM 'den 😂😂😂😂
@perlamare hayır tabiki bunu kesinlikle kabul etmem.. 🤣🤣 Aşk olsun be bir de bimden alıyormuş.. 😂
Peyman olmazsa yemeyiz
@o-m hayatım kabul etme takıyı ucuza kapatacak.. 😂
Aha , önyargıya bak. Bir Peyman alın bir de Bimden. Hangisi daha guzel siz karar verin 😂
@perlamare tadımdan başkasını istemem.. 😂
Tadım a okeyim 🤣
@o-m bende okeyim almışken bize birkaç koli getirin bari.. 🤣🤣
Aile, akrabadan uzak orta doğu hariç her yere gidebilirdim..
Uzaya doğru 😂
Çok uzaklara ama neresinin olduğu mühim değil
Sende ufuk çizgisine eşlik et
🤞🥰
bana yaprak sararsan senin yanına 😃
Sen gelirsen sararım
İtalya Florence şehrine gitmek gezmek isterdim 😂
İtalya olur ama o şehir olmaz 😄
Niye ya 🙁😂
Bütçe kısıtlı 😂
Evet doğru 😂😂
beni Rusya'ya tükürün ya