Şöyle bir Avrupa turu istiyorum
ya da gidilmemis yerlere gitmek dunyayi kesfetmek falan
Nedenim sunlar:
gormedigim şeyleri görmek ve bana ogretilen o olmaz bu olmaz millet ne der dusuncesinden kurtulmak hayatı gerçekten yaşamak ve kendimi tanimak dolayisiyla hayat felsefemi anlamak, belirlemek
Yolda sevgili arkadaş falan edinmek ve daha fazlasiii😄😄💋

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ülkemizin her bir köşesi ayrı bir cennet. Burayı baştan sona gezmeden dışarı çıkmak isteyenin aklına şaşarım 😊
Turkiyeyi de geziyorum tabi yurtdışına okul bitince ya da baya bir param olunca gidicem
O zaman iyi gezmeler 😊
Kendi paramla isterim bunu yapmayı umarım o da olur belki okurken çalışırım kim bilir
Dünyanın diğer ucu çok merak ediyorum yerinde görmek istiyorum
Insan hep m. erak eder kesft edecek çok şey var hayatta
Her kişisel seyahatim de farklı bir yere gitmeyi amaçlıyorum. Bu sene İspanya, Mısır ve Fransa'ya gittim. 2 ay sonra da Suudi Arabistan'a gidiyorum inşallah. Önümüzde ki seneye de doğu Avrupa'ya 1 ay seyahat edeceğim.
Yolda sevgili edinmek falansa yol haritası soyle bana 😏
Ahahha gozunu kapa sec
En son Gözümü kapatip seçtiğim de Cek , budapeşte olabilir demistim Ankara'ya bilet aldim
Ahahhahqha
Ben gizu kapalı sevdim onu napicaz
😂😂 kral boş ver ya tatil bi kitapsa biz hep aynı sayfayi okuyanlar 🙈
Çok yakında İspanya inş
Insallah insallah
Bence çok okuyan bilir
Sanmiyorum
Çok gezdin sadece görmekle yetiniyorsun. Tarihi yapıyı görünce ne diyorsun "vay be adamlar yapmışlar vs." diyorsun. Ama okuyup bilen adam oraya gittiğinde o yapıyı o zamanda nasıl yaptıklarını bilip de o zaman ki ruhu hissederek gidiyor. Yani bir şey bilmeden gidip gezmenin bir anlamı yok. Okuyup bilip, daha sonra gezmek gerek
Hahah hayır ya yalnış anlamissin gezmek derken bakıp gezmek değil dayilar gibi ya da sırf foto için orada bulunan influcer bile olmayan insanlar gibi :/ 😂😂😂
Gezmek şudur :
Yeni insan yeni düşünce yeni yer yeni aura ve yeni bilgi edinmek ve bunları yaparken mutlu olmak adrenalin endorfin salgilamak
Soruna göre yazdım. Çok gezen bilirmiş demişsin, bu halen tartışılan bir konu ama bana göre çok okuyan bilir, bilmeden gezmenin bir anlamı yok sadece görsellik olur o kadar.
Ayy yok öyle olanlar da var bu da seçim ama boş bir gezmek değil bu orada belirttigim gibi dunyayi kesfetmek
Sadece teoride kalmak yasamamak sadece hayal etmektir
Bilgisiz gezmekte bilincsjz yasamaktir
Evet anlıyorum seni farklı bakış açısı
🙃🙃🙃😆
Sagolasin ee hayalin yokmu
Gezmeyi çok istiyorum biliyor musun? Özellikle Türkiyede gezilecek o kadar yerler var ki... Ama imkan yok işte 😐😄
Ben de valla çok istiyorum acaba hem çalışıp hem üni falan yapabilirmiyim diye düşünüyorum şu an
Üniversite okurken çalışanlar var, neden olmasın. Gel başlayalım istersen 😄 😊
Dünyayı gezmek isterim de elime geçmez
Amerika ilk tercihim