Tatile gezilecek yerleri araştırıp hazırlıklı mı gidersiniz yoksa gittiğiniz anda akışına göre mi hareket edersiniz?

Tatile gezilecek yerleri araştırıp hazırlıklı mı gidersiniz yoksa gittiğiniz anda akışına göre mi hareket edersiniz?

Hazırlıklı giderim. Zira gittiğiniz yerde her şey göz önünde değil yapılabilecek aktiviteleri zaten araştırmak gerekiyor. Karar verme işi tatil anına bırakıldığında mutlaka zaman kaybı oluyor. Az zamanda çok şey katan bir tatil olsun diyorsam aksi davranamam.
Gitmeden önce o yörede, yol üzerinde, yöre çevresinde neler yapılabilir hepsinin planlamasını yaparak gidiyorum ve bunun birçok avantajını da görüyorum. Planlı bir tatil, gezi gerçekten çok büyük kolaylık sağlıyor. Size de kesinlikle tavsiye ediyorum.
-gideceğiniz yerlerle ilgili olarak bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim.-
Cevap
11Cevap
Evet hazırlıklı giderim
Her ikisi de. Bazen ne kdr gezilecek yerler listesi de yapsan reklam edildiği kdr hoş yerler çıkmayabiliyor ve karşına çıkan başka bir mekan daha cazip gelebiliyor.
Evet mutlaka araştırırım
Bu ekonomide gidilecek tek yer köy dere kenari sksnskwnosms gidebilen varsa fakirim demeyi biraksin
Araştırırım, çünkü her zaman gidemiyoruz, dolu dolu geçsin isterim
Araştırırım, plan program yaparım
Tatil deyince köyden başka biryer bilmeyenlerdenim
Evet, aynen öyle yaparım
Biraz öyle biraz spontan
Aynen de öyle yaparım önceden planlarım
Gel rizeye keyfıne bak baska yerleri Arastırma
tatiller artık yok hepsi pahalı :(
Tedariksiz hacete giden, domala domala taş arar.
nasıl gidileceğine bakarım sonra kendim keşfederim
Evet
giderim
Evet
Genellikle öyle
Yes baby
Kafamda esenee
evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?