Özel değilse, bugüne kadar tatilde yaşadığın en güzel anıların neler oldu?

Özel değilse, bugüne kadar tatilde yaşadığın en güzel anıların neler oldu?
Tatilde güzel anılarım pek olmadı maalesef ama 15 yaşlarında Antalyya gitmiştim o zaman güzeldi biraz orada böyle kırsal alanlarda yürüyordum güneşin altında ama ağaçların gölgesi olduğu için de biraz serindi. sonra da denize girmiştim. zaten her yıl giderdim normalde bir tek bu yıl gidemedim işte. bunun dışında bir de tek başıma İzmir'e gitmiştim gezmek için. oda güzeldi tatil denmez ama 1 gün de olsa beğenmiştim güzel bir şehir
Serin olması güzel güneşin zararlı ışınlarından korunursunuz.
Katılıyorum abla
annemlen tartıştım keşke annem olmasaydın gibi şeyler dedim annem ağlıyor çok üzülüyorum ama hep böyle oluyor kontrolümü kaybediyorum daha küçük yaşlardayım tatil yapamadım maddi durumlar hayat derken her şey daha zora gidiyor avrupa gençlerinin hayatını kıskanıyorum artık vatanım elden gidiyor kanlan aldığımız vatan yavaş yavaş çöküyor.
Hayatımızı güzelleştirmek birazda bizim elimizde önce çaba göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Gittiğim tatillerde bir sürü farkındalıklı anı biriktirdim ki. Bir sefer Akbük teki yazlığımıza gittiğim zaman orada Cem isimli zihinsel engelli biri vadxı. Kimse onunla arkadaşlık etmediğinden öncülük edip 4'lü bir arkadaş grubu oluşturmuştum. Cemde dahil plaj günlükleri sonrası sahilde uzanıp yakamozları izlemek vs 😊🌹
Teşekkür ederim 🌹
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Daha önce görmediğim yerleri görmüş oldum. Benim için en güzel anı bu.
Sorudan bağımsız fotoğraftaki manzara muhteşem harika
Hamile idim eşimle güzel bir tatile gittik doğum öncesi acayip stres atmıştım
Farkli kültür ve yemekleri tatmak oldu..
Tatil anısı özel olur :)
Bi sürü var. Yazmak sıkıcı
Henüz tatile çıkmadık.
Tatil ne
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?