Cahil var evet onun bende farkındayım ama şehir güzel asıl sorun şu ki Türkiye nin bir çocuk yerinde cahil var cahilliğin en sevmediğim yönü kavgacı kaba saba kırıcı olanlar dab nefret ediyorum Çorum'a gelirsem ben şu an burada yaşıyorum yeni geldim şehir güzel ama bi Amasya doğası etmiyor tabi 😅
Kavgacı serserilere o kadar ayar sinir oluyorum ki kör şeytan hastanelik et şunları et diyorum arkadaş güzellikle konuşmak bu kadar mı zor hemen kavga küfür birde şu var bazı Türk çocukları çok sorumsuz arabanın yanında top oynamak nedir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gittim hemde arkadaşın düğünü vesileyle. Hatta oranın ıssız bir otogarı olduğunu söylemişlerdi 😂 Harbiden de ıssız bir otogarla karşılaştım.
Bence güzel bir şehir
Yani ben canlı olarak gitmedim ama bazı insanı beş para etmez bazıları
Cahil var evet onun bende farkındayım ama şehir güzel asıl sorun şu ki Türkiye nin bir çocuk yerinde cahil var cahilliğin en sevmediğim yönü kavgacı kaba saba kırıcı olanlar dab nefret ediyorum Çorum'a gelirsem ben şu an burada yaşıyorum yeni geldim şehir güzel ama bi Amasya doğası etmiyor tabi 😅
Kesinlikle öyle kardeşim Çorum Çankırı Sivas Yozgat buranın bazı insanı beş para etmez bir de Urfa Antep
Kavgacı serserilere o kadar ayar sinir oluyorum ki kör şeytan hastanelik et şunları et diyorum arkadaş güzellikle konuşmak bu kadar mı zor hemen kavga küfür birde şu var bazı Türk çocukları çok sorumsuz arabanın yanında top oynamak nedir
Kesinlikle öyledir
Maalesef gitmedim ama güzeldir eminim
Sen hangi şehirde yaşıyorsun
Konya Ereğli 🤝
Konya nin şekeri meşhur birde orada mübarek mevlana hazretleri var 😊 konya doğumlu musun?
Hatay 😊
Deprem nedeni ile geldim
Canım benim yia 😥 durumunuz nasıl peki inşallah deprem sevdiklerinize vurmamistir yani can olarak
İyi elhamdülillah çok şükür kuzenim ve hanımı çocukları vefat etti
Sana bir şey olmasın da Rabbim kötülükler den korusun
Allah razı olsun
Çorumdayım fazla gezilcek yeri yok ama ginede güzel
Ben Çorumluyum