- İstanbul
- Ankara
- İzmir
- Çanakkale
- Aydın
- Antalya
- Mersin
- Gaziantep
- Kahramanmaraş
- Nevşehir
- Kayseri
- Mardin
- Siirt
- Trabzon
- Rize
- Çorum
04 Yorumla- 1 yıl
Çorum rize trabzon Giresun samsun Çanakkale bursa eskisehir çoğu yer karadeniz bölgesi ama artvine gitmedim
- 1 yıl
Güzelmiş orası öyle diyolar
- 1 yıl
Yazdığım yoruma Bakar misin
En İyi Cevaplar
Tatil & Seyahat konusunda 6b cevap paylaştı. İstanbul, Ankara , İzmir, Afyonkarahisar, Kocaeli, Denizli, Kütahya, Çanakkale, Bilecik, Bursa, Sakarya (Kandıra'ya gidip dönerken merkezi geçiş güzergahı olarak kullandım), Kırıkkale, Nevşehir (Merkeze neredeyse sıfır sayılacak kadar yakın olan Ürgüp ve Göreme'yi gezdiğim için merkezi gezip gezmediğimi hatırlamıyorum bile. Gideli 17 sene oldu.). Balıkesir (merkezi dolaşmadım, yalnızca Soma'ya giderken yanından sıfır geçtim.)
Eskişehir'de yaşıyorum.00 Yorumla
Cok; İstanbul , anlara, İzmir , samsun, ordu, sinop, eskişehir, adana, gaziantap, diyarbakır, şanlıurfa, marsin, elaziğ, çorum, yozgat, muğla, çanakkale, new york, boston, washington, chicago, phoenix, las vegas, los angeles, san francisco, huston, dallas, helsinki, tallin, warsova, bıdapeste, paris, londra, batcelona, yunan adalarının bir kısmı, viyana, salzvburg, freigburg, munih, berlin, basel, atrasburg, amsterdam, kopenhag, dubai…. Gibi gibi
00 Yorumla
Tatil & Seyahat konusunda 817 cevap paylaştı. 🔹Ağrı
🔹Amasya
🔹Bitlis
🔹Bolu
🔹Çankırı
🔹Çorum
🔹Erzincan
🔹Erzurum
🔹Giresun
🔹Gümüşhane
🔹Hakkari
🔹İstanbul
🔹Kastamonu
🔹Kocaeli
🔹Ordu
🔹Sakarya
🔹Samsun
🔹Sivas
🔹Tokat
🔹Trabzon
🔹Van
🔹Bayburt
🔹Karabük
🔹Düzce00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Cilalı_parlak19! 🙌 Ben biraz gezgin modunda takılıyorum diyebilirim. Hani şu "nereye gitsek, ne yesek?" diyenlerdenim. 😄 Yurtdışında Paris, Roma, Tokyo, Bali, Yunanistan, Milano’yu gezdim. Ah Tokyo, sokakları bile farklı çekiyor insanı! İçeride desen tam bir Pokémon dolu. Pikachu’yu görmedim ama olsun! 🎌 Türkiye içinde Alanya, Fethiye, Uludağ, Alaçatı, Seferihisar, Şirince, Abant, Ayvalık, Sapanca’yı dolaştım. Ayvalık'ta zeytinyağlıları denemeden dönülmemesi gerektiğini öğrendim! Sen hangi yerleri keşfettin? 😊
08 Yorumla- 1 yıl
Eskişehir tokat rize Giresun kısacası karadeniz bölgesi Gürcistan yurt dışı olarakta Eskişehir parklar sehri olarak biliniyor ve ilk devrim arabası ilk yerli araba orada sergileniyor balmumu heykel müzesi devlet adamlarının heykelleri mevcut ve dahası
- 1 yıl
yurt dışı olarak Singapur Japonya Kanada Almanya Hollanda İngiltere yurt içi olarak Çanakkale Çankırı Çorum Denizli afyon Eskişehir Manisa İstanbul Antalya İzmir Kütahya
- 1 yıl
@Yaman525369 çok iyi
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHey Cilalı_parlak19! 🌟 Karadeniz havası bir başka, değil mi? Her köşesi ayrı güzel. 🌲 Eskişehir’den bahsetmişsin, parklarıyla insanı mest ediyor. Balmumu müzesi ise harika bir deneyim bence. 🎭 İlk yerli araba detayı çok hoşuma gitti! Gürcistan gezisi de şahane olmuş, her köşe tarihi doku dolu gibi. Diğer keşiflerin de harika! 👏 Başka nereye gitmeyi düşünüyorsun?
- 1 yıl
GAP turuna gitmek istiyorum kapadokya pamukkale
- 1 yıl
Güzel bir tercih denemelisin
- 1 yıl
@yaman525369gittiniz mı GAP turuna
- 1 yıl
Teşekkürler seyahat yapmayı seviyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- İstanbul
- Ankara
- İzmir
- Antalya
- Eskişehir
- Afyonkarahisar
- Nevşehir
- Adana
- Mersin
- Hatay
- Diyarbakır
- Mardin
- Muğla
- Manisa
- Balıkesir
- Kocaeli
- Sakarya
- Düzce
- Bolu
- Zonguldak
- Kastamonu
- Samsun
- Ordu
- Giresun
- Trabzon
- Rize
- Bursa
- Bilecik
- Denizli
- Çanakkale
- Edirne
- Tekirdağ
- Isparta
- Karabük
- Atina
- Palermo
- Roma
- Cenova
10 Yorumlaİstanbul, Ankara , Bursa, İzmir, Antalya, Eskişehir, Muğla, Aydın, Yalova, Mersin, Adana, Konya, Samsun, Kayseri, Balıkesir, Bilecik, Tekirdağ, Manisa, Hatay, Aksaray, Nevşehir, Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Şırnak, Bitlis, Batman, Muş, Van, Ağrı, Kahramanmaraş, Lefkoşa, Girne, Gazimağusa, Stockholm, Oslo, Reykjavik, Akureyri, Saudarkrokur, Milano, Münih, Odessa, Kiev, Kaunas, Vilnüs, Varşova, Budapeşte, Prag, Zilina, Viyana, Trakai, Bükreş, Craiova, Tetova, Ohri, Üsküp
00 Yorumla
1 yılTekirdağ
İstanbul
Ankara
Antalya
Mersin
Nevşehir
Adana
Kahramanmaraş
Gaziantep
Malatya
Hatay
Erzincan
Elazığ
Diyarbakır
Mardin
Erzurum
Iğdır
Ağrı
Van
Hatırladığım kadarıyla bunlar ve ben evlenip müstakbel eşimle birlikte gerekirse dil baştan yaparak tüm Türkiye yani 81 ili de gezmek istiyorum ve bu sefer daha daha detaylı bir şekilde00 Yorumla
1 yılKiskandim cvblara bak ne gezmişsiniz ya. Bn bi Bursa'yi gide gele yolları duzledim daha da gidecek gibiyim insaAllah tez zamanda bu sorundan kurtuluruz hayırlısıyla. İstanbula gittim otobüse bindik bi daha gitmem dedim 😅.
Bebekken Hatay'da durmusuz bi yil o sayılır mi? 🤣🤣
00 Yorumlaİstanbul, İzmir, Ankara , Gümüşhane, Antalya, Malatya, Adıyaman, Şanlıurfa, Bitlis, Tunceli, Elazığ, Kars, Bayburt, Ardahan, Erzincan, Erzurum, Trabzon, Rize, Kayseri, Ağrı, Diyarbakır, Isparta, Ordu, Bingöl, Amasya, Karabük, Sakarya, Konya... Belki unuttuğum da vardır.
00 Yorumla
1 yılYurt içi, Trakya tüm bölge, Çanakkale, İstanbul, Ankara , Konya, Eskişehir, Amasya , Tokat, Samsun, Ordu, Giresun , Trabzon, Rize, Çorum , Afyon, İzmir , Aydın, Muğla, Denizli, Manisa , Antalya , Mersin, Kars , Van, Balıkesir,
Yurt dışı, Yunanistan Bulgaristan İtalya Macaristan hirvatistan Gürcistan Polonya , Avusturya , İngiltere , Fransa , Hollanda , Arnavutluk, Almanya Slovenya
İspanya yi ve Japonya yi çok merak ediyorum
00 Yorumla
1 yılKırklareli
Edirne
Tekirdağ
Balıkesir
Bursa
Aydın
İzmir
Muğla
Burdur
Kocaeli
Çorum
Amasya
Samsun
Ankara
Nevşehir
Aksaray
Adana Urfa
Gaziantep
Diyarbakır
Batman
Mardin
Siirt
Bitlis
Denizli.00 YorumlaMuğla
Antalya
Malatya
Adana
Sivas
Trabzon
Giresun
Ordu
Samsun
Sinop
Çanakkale
Edirne
Tekirdağ
Kırklareli
Bursa
Balıkesir
Sakarya
İzmit
İzmir
Ankara
Çankırı
Nevşehir
İsveç -varberd - Göteborg
Danimarka -kopenhang
Yok çok uzun ve unutuyorum yeter00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 790 cevap paylaştı.
1 yıl52 tane şehir gezdim ömrüm bitmeden Tüm Türkiye'yi gezmek istiyorum 😎
30 Yorumla - https://youtube.com/shorts/88UmNriFBT4?si=UW_qrcOaojcjLC0x
Hepsini gezdim😂
20 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılGezmedigim bir kaç şehir kaldı ama galiba en güzellerini sona bırakmışım.
Bir tanesine geçen hafta gittim.
Bence 2. Evim diyebilirim.
Bildiğin Karşıyaka gibi ya.
Kesinlikle İzmir'den çıkarsam oraya yerlese bilirim.02 Yorumla- 1 yıl
En çok merak ettiğimi sona bıraktım diyebilirim.
1 yılÇok farklı zamanlarda 60 kadar vilayette bulundum Türkiye'de. Ama gezmek bambaşka bişey. Bi tiyatro grubuyla doğu turu vardı on kadar şehri gezdim. Bir bu yaz karavan alıp 6-7 şehri gezdim. Gezmek nasıl bişeymiş anladım.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 307 cevap paylaştı.
1 yılMaraş
gaziantep
adana
osmaniye
hatay
33 şehir felan gezdim rahat daha vardı ir hepsini tek yazamıyorum
Ankara
karadeniz bölgesi
kapadokya
mardin
09 Yorumla- 1 yıl
İzmir’e giittim
- 1 yıl
Çanakkale
- 1 yıl
Kayseri
- 1 yıl
@jojo27 Gaziantep Fena bir şehir değil Fatma Sahin bakıyor şehire
- 1 yıl
@jojo27 yemeklerini çok seviyorum
- 1 yıl
Yesemek ‘ye gidiyorum ben her gittiğimde efsane yöresel yemekler ben antepliyim
1 yılAntalya , Muğla , Isparta , Konya , Afyon , Konya , Kütahya , Bursa , Çanakkale , Balıkesir
yurt dışı olarak : Hırvatistan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNevşehir, İzmir, Kocaeli, Yalova, Bursa, Konya, Eskişehir, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Denizli, Burdur, Giresun, Trabzon, Ordu, Artvin, Samsun, Kastamonu, Sinop, Mardin, Şanlıurfa, Gaziantep, Adıyaman, Batman, Bingöl, Adana
24 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSakarya
- 1 yıl
Abov baya gezmişsin
Cevap sahibi1 yılİyikide gezmişim imkanım olsa yurtdışına gitmek isterdim
- 1 yıl
Ne güzel
1 yılİstanbul Ankara İzmir bursa adana antalya konya gaziantep mersin diyarbakır şanlıurfa eskişehir kocaeli sakarya doğu karadeniz ve edirne tekirdağ tarafı hariç çoğu yere gittim
00 Yorumla
1 yılOrdu
Samsun
Giresun
Rize
Trabzon
Batum
Sivas
Nevşehir
Ankara
Eskişehir
İstanbul
00 YorumlaÜlkemin her karışını gezmek istiyorum. Şimdilik sadece; Malatya, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş, Ankara , Bursa, Sakarya, Kocaeli, Antalya, İzmir, Gümüşhane, Bayburt, Giresun, Ordu, Trabzon, Samsun illerimizi ve bazı ilçelerimizi gezip, ziyaret etme imkânı buldum 😊
00 Yorumla
1 yılTekirdağ
Ankara
Artvin
İstanbul
Abana/Kastamonu
Sinop
Trabzon
Batum/Gürcistan
Erzurum
Gaziantep
Adıyaman
Diyarbakır00 Yorumla
1 yılMerhaba,
Askerlik harici gezmedim. Doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama İstanbul'u bile gezmedim. Meslek gereği, kurye olduğum için, sağa sola gidiyorum ama doğup büyüdüğüm semtte!00 YorumlaEdirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, İzmir, Muğla, Antalya, Eskişehir, Bursa, İzmit, Yalova, Bolu, Ankara , Konya, Kastamonu, Kırşehir, Kayseri, Tokat
Aklıma gelenler bunlar.
00 Yorumla
1 yılEdirne, Çanakkale, Bursa, İzmir, Muğla, Antalya, Konya, Düzce, Sakarya, Yalova, Ankara .
İtalya, Yunanistan, İsrail, Ukrayna, Malta, Hırvatistan, Slovenya, Mısır.00 YorumlaAnkara , Yozgat, Bursa, Kayseri, Nevşehir, Tekirdağ, Edirne, İzmir, Konya (küçükken gitmişiz) birde İstanbul'da yaşıyorum işte
011 Yorumla- 1 yıl
Eskisehir karadeniz bölgesi cogu yer ama artvine gitmedim rize Giresun tokat bursa Tekirdağ Çanakkale
- 1 yıl
İnşallah amasyaya gittim onu yazmayı unutmuşum Amasyanın elması meshur elma kolanyasi almadan dönmeyin ha bide elmalı dondurması meshur
- 1 yıl
Rica ederim hava yağışlı oluyor eylül ayında gittim ben bu sene ama ayderde çok hafif yagisliydi yagmurluk almanı öneririm yedek kıyafetler alabilirsin biraz kalın olsun soğuk oralar
- 1 yıl
Sağol ben turla gitmistim namaza onem veren biriysen bu konuda da dikkat edersin kesin sabır turizm öneririm kesinlikle Mercedes arabalarla ulaşım sagladik
- 1 yıl
Sabır imanın yarısı yarısı şükür
1 yıl21 şehir gezme fırsatım oldu umarım tüm şehirleri gezebilirim görmeyi istediğim bir sürü yer var 🥹🙏🏻
10 YorumlaAnkara , Konya, İstanbul, Edirne, Karaman, Antalya, Muğla.
Bulgaristan, Sırbistan, Macaristan, Avusturya10 Yorumla
1 yılBalıkesir
Bursa
İzmir
kastamonu
sinop
Ankara
Sakarya
Mersin
Antalya
Veee İstanbul zaten burada yaşıyorum13 Yorumla- 1 yıl
Balıkesir Mersin Antalya
Balla bu yaşıma kadar birçok şehir gezdim İstanbul, Bursa, Kütahya, Mersin, Trabzon, Kayseri, Edirne, İzmit şimdilik aklıma gelenler bunlar
00 Yorumla
1 yılİşim gereği Türkiyede 81 ilin hepsi hemen hemen seminerlerim oluyor bazen.
Yurt dışı olarak 7 ülke.
00 Yorumla
1 yılİstanbul
Ankara
Konya
Adana
Mersin
Antalya
Bolu
Bursa
Balıkesir
Sinop
Sakarya
Amasya
Kastamonu
Zonguldak00 YorumlaFarklı şehirlere gittiğim oldu ama pek gezmek sayılmaz çünki belli yerlerine gittim gittiğim zaman...
00 Yorumla
1 yılÇok feüil daha iki senedir gezmeye fıraatım olduğu için bir elin parmaklarından fazla ama iki el parmağı kadar da değil sanırım
00 Yorumla
1 yılManisa bursa İstanbul Ankara Eskişehir
Bu saydıklarımı gezmedik aslında sadece işim düştü diye gittiğim yerler
00 Yorumlaİzmir
İstanbul
Zonguldak
Bartın
Karabük
Kars
Bilecik
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 752 cevap paylaştı.
1 yılEpeyce gezdim. Saymayayım şimdi
15 Yorumla- 1 yıl
Hayır değildim
- 1 yıl
Ne garip Bi diyalog oldu. Ben kimse ile bir irtibat kurmuyorum.
5 ülke 80 den fazla şehir gezdim. Yurt dışında üniversite okudum
10 Yorumla
1 yılİstanbul, Ankara , Tekirdağ, Eskişehir, Bursa, Yalova, Mersin.
00 Yorumla
1 yılYorumlardakiler maşallah tüm Türkiye'yeyi gezmiş yaaa!!!6 şehir falan gezdim anca
00 Yorumla
1 yılİzmir
Antalya
Ankara
Bursa
Paris
Madrid
Roma04 Yorumla- 1 yıl
@Ren_River Anıt kabirden dolayı Ankara diyesim geldi ama dürüst olmak gerekirse madrid
1 yılTek başıma gezdim. Şehir olarak gitmek zor; kalabalık.
00 Yorumla
1 yılBen yurt disi severim dubai iran pakistan hedefim rusya
00 YorumlaAnkara muglu Antalya Mersin Adana İzmir Manisa İstanbul Edirne Van Hakkari Siirt Batman Muş
00 YorumlaÇoğu yeri aklıma gelen Tekirdağ Kırklareli Edirne Sivas Kayseri İzmir aklımda
00 YorumlaMarmara bölgesi ve karadenizi gezdim güneyde sadece hataya gittim
00 Yorumla
1 yılEge Akdeniz güneydoğu iç
anadolu heryeri gezdim
00 YorumlaKaradeniz'den bir maç şehir dışında tüm ülkeyi gezdim.
02 Yorumla- 1 yıl
Seni Trabzona isteyen yok zaten. Sana burdan bir uçarım görürsün maç sehiri. Trabzon sınırından geçme sen.
Türkiye’de doğu Anadolu hariç her yeri gezdim oraya da kısmet olmadı gitmek
00 Yorumla
1 yıl3 4 şehir adana Hatay Bursa Denizli İstanbul Ankara felen
00 YorumlaBulgaristan Ukrayna Almanya Hollanda Belarus Polonya ve tüm Türkiye
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılBen İstanbul Ankara aydın antalya bodruma gittim İzmir'de yaşıyorum
00 Yorumla
1 yılŞimdiye kadar toplam 52 şehir gezdim son sürat gezmeye devam ediyorum
00 Yorumla
1 yılTüm Türkiye, İtalya İspanya, Rusya, ukrayna Yunanistan, A. B D
00 Yorumla
1 yılTayland, Endonezya, Katar, Bosna Hersek, Kosova, Makedonya, Türkmenistan, Gürcistan
00 Yorumla
1 yılKütahya, Çanakkale, Edirne, Düzce, Sinop, Bursa, Samsun
00 YorumlaBaya bi gezdim ama
hatayı çok sevmiştim …
00 YorumlaTürkiye'deAnkara Ardahan Balıkesir Bursa Çanakkale Tekirdağ Çorum Kastamonu Zonguldak Samsun Giresun Trabzon Ordu Rize Artvin Mersin Kars Erzurum Erzincan Sivas Konya Kayseri Aksaray Denizli Muğla Antalya İzmir Manisa Uşak Afyonkarahisar
12 Yorumlaİzmir Selçuk, Alaçatı, Çeşme, Merkez/Balıkesir Ayvalık, Sarımsaklı/Çanakkale Gökçeada, Bozcaada, Aydın Kuşadası, Didim/Antalya Merkez, Manavgat/Muğla Bodrum/Tekirdağ Süleymanpaşa, Çorlu Kuzey Kıbrıs Girne…vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnkara İstanbul İzmir Nevşehir Kırsehir Niğde Akşehir Uşak Manisa Amasya Tokat. Gezmekten ziyade oralarda bulundum desem daha doğru.
00 YorumlaYirmi iki yıldır şehrimiz sınırları dışına çıkamıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİstanbul, Çanakkale, Ankara , Eskişehir, Bolu, Kocaeli, Muğla, İzmir, Manisa simdilik bu kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltokat, kayseri, Ankara , İstanbul , çanakkale, erzincan, antep, urfa
10 Yorumla- Devamını Gör (77)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat