Tatil & Seyahat 3 ay Tatil için önceliğiniz lüks ve konfor mu yoksa sakin ve sessizlik mi? u MustiEmreFenomen Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Lüks olmayıp orta halli ve de konforlu olsun. Pek sakinlik aramam. Güncellemeler3 ay Teşekkür ederim @LaBelleIndifference 🛎️ Tatil için önceliğiniz lüks ve konfor mu yoksa sakin ve sessizlik mi? Cevapla 20 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 6,8b cevap paylaştı. en genel olarak lüks bir otel tercih ederdim yani eğlenceli olmalı sessiz sakin tatil istemezdim çünkü sürekli günlerim zaten sessiz ve sakin geçiyor bu yüzden de deniz kenarında eğlenceli tatil tercih ederdim 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maksimum iki yıldıza kadar herhangi bir otel/motel, pansiyon konforu ve sakin bir ortam... Köye gidersem sessizliği severim. 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 351 cevap paylaştı. Lüks yerleri sevemiyorum. Sakin yerleri tercih etmeyi severim. Tatilde yazlığa gitmeyi sevdiğimden 😊 1 0 Yorumla
s Fearlesgirll Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Konfor arıyorum sessizlik sakinlik çok aradığım bişey değil ama olaylı da olmasın lütfen :)) 1 0 Yorumla
hasıxnaojzkszk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 3 ay Sessiz sakin olur tatil dediğin insanlardan kaçıyoruz zaten 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% 3 ay Lüks değil ama konfora önem veririm. Sakin ve sessiz ortamları hiç sevmem, kalabalık insanıyım. 1 0 Yorumla
s Lobellia Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 3 ay Tatil var mı ki öncelik seçimi yapalım 🚬 1 1 Yorumla MustiEmre 3 ay Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Benim tercihim sakin sessiz olması 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 3 ay Tatil & Seyahat konusunda 410 cevap paylaştı. lüks ve konfor. 1 0 Yorumla
godsavethequeen Takip Et Xper 3 Yaş: 22 3 ay ailemle gidiyorsam lüks sevgilimleyse sakinlik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en genel olarak lüks bir otel tercih ederdim yani eğlenceli olmalı sessiz sakin tatil istemezdim çünkü sürekli günlerim zaten sessiz ve sakin geçiyor bu yüzden de deniz kenarında eğlenceli tatil tercih ederdim
Maksimum iki yıldıza kadar herhangi bir otel/motel, pansiyon konforu ve sakin bir ortam... Köye gidersem sessizliği severim.
Lüks yerleri sevemiyorum. Sakin yerleri tercih etmeyi severim. Tatilde yazlığa gitmeyi sevdiğimden 😊
Konfor arıyorum sessizlik sakinlik çok aradığım bişey değil ama olaylı da olmasın lütfen :))
Sessiz sakin olur tatil dediğin insanlardan kaçıyoruz zaten
Lüks değil ama konfora önem veririm. Sakin ve sessiz ortamları hiç sevmem, kalabalık insanıyım.
Tatil var mı ki öncelik seçimi yapalım 🚬
Sakinlik ve sessizlik
Sakinlik ve sessizlik…
Sakin kalmayı tercih ederim.
Benim tercihim sakin sessiz olması
Sevdiğim ve sessizlik.
lüks ve konfor.
1. Sırada ucuzluk var
Sakin ve sessizlik
ailemle gidiyorsam lüks sevgilimleyse sakinlik
Her ikisi olsun
Sakin ve sessizlik