Tatil & Seyahat Size Türkiye'nin bir şehrinde ücretsiz ev verecek olsalardı, hangi ilden isterdiniz? Mehlay Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor tüm şehirler olabilir. en çok istediğinizi söyleyiniz..ben Edirne'den isterdim :) Size Türkiye'nin bir şehrinde ücretsiz ev verecek olsalardı, hangi ilden isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
ainoshinkiro Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl edirne’de üni okudum inanılmaz bir yerdi gerçekten ama orada zaten ev fiyatları çok ucuz ücretsiz almam gerçi şimdi oralarda pahalanmıştır ama İstanbul , İzmir gibi şehirlere göre daha uygundur. 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 576 cevap paylaştı. Yok ben almıyım.İhtiyaç sahiplerinin hakkına girmiyim.Karşıyaka da her şey güzel. 2 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kandıra taraflarında güzel olur İzmir falan öyle kalabalık yerler kaldıramıyorum artık 0 0 Yorumla
taetae333 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl çanakkale, İstanbul , kocaeli, muğla olabilir 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Antalyada zaten evim bir tane daha verseler fena olmazı 😅 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı. İhtiyacı olan herkese istedikleri yere devlet ev versin 0 0 Yorumla
murat_aslan Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl İstanbul'da yaşıyorum ama İzmir olsun çok özledim. 🥺 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Bilemedim. Manisa, Muğla, Çanakkale, Denizli olabilir. Genellikle ege yani 0 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İstanbul'da alıp sonra satıp istediğim şehirde daha ucuzunu bulurdum heralde 😳 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 398 cevap paylaştı. İstanbul tabiki. sonra satardim hemen baska yerden 2 3 tane ev alirdim. 0 0 Yorumla
Adamgibist Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İstanbul'da evim var lakin boğaz kenarında bir ev isterdim 😊😊 0 0 Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 88 , eic 45% +1 yıl Bedava peynir fare kapaninda olur ablasi. İstemez yani 0 0 Yorumla
Coolguy86 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Gündoğan/bodrum deniz manzaralı vila, 2 milyon euro falan heralde şu an 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çanakkale'yi isterdim çünkü dört mevsim ve kültür yüksekliği nedeni ile. 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Pahalı bir şehirden olsun satarım ben o evi hshshshs 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstanbul'dan yalı versinler. Kiraya veririm yan gelir yatarım 😃 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 365 cevap paylaştı. İstanbul’dan isterdim bir tane. 1 0 Yorumla
YagmurCisesi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Denizli ya da İzmir olsun. Beni Ege'den ayırmayın❤️ 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 496 cevap paylaştı. Bodrum ve ya İzmir 0 0 Yorumla
FurkanJ211 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl 3 seçeneğim olsa: Antep, Kayseri, Urfa 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl İstanbul dan vazgeçmem versinler yeterki !! 0 0 Yorumla
alyaawithzeyz Takip Et Xper 6 Yaş: 22 +1 yıl Abla para verim başka ülke olsun? 0 1 Yorumla Mehlay +1 yıl fgdjgfdkjfd olur Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. İstanbul tabii ki 0 0 Yorumla
yazılımcı06 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Bursa bir kere gittim çok güzeldi dönmek istemedim 0 1 Yorumla Kinyas22 +1 yıl Özelden mesaj atabilir misiniz bir şey danışmak istiyorum mahsuru yok ise. Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tekirdağ. 0 5 Yorumla s Kimikio +1 yıl Tekirdağ kalabalık, Edirne değerlendirebilirsiniz Yorumla Olympe +1 yıl @Kimikio öyle bir duyuma nereden ulaştınız acaba 😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Nüfus bilgisinden 😑 Yorumla Olympe +1 yıl Tekirdağ Şarköy'e yerleşicem 😂😂 Yorumla s Kimikio +1 yıl Orası olabilir 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Antalya
edirne’de üni okudum inanılmaz bir yerdi gerçekten ama orada zaten ev fiyatları çok ucuz ücretsiz almam gerçi şimdi oralarda pahalanmıştır ama İstanbul , İzmir gibi şehirlere göre daha uygundur.
Yok ben almıyım.
İhtiyaç sahiplerinin hakkına girmiyim.
Karşıyaka da her şey güzel.
Kandıra taraflarında güzel olur İzmir falan öyle kalabalık yerler kaldıramıyorum artık
çanakkale, İstanbul , kocaeli, muğla olabilir
Antalyada zaten evim bir tane daha verseler fena olmazı 😅
İhtiyacı olan herkese istedikleri yere devlet ev versin
İstanbul'da yaşıyorum ama İzmir olsun çok özledim. 🥺
Bilemedim. Manisa, Muğla, Çanakkale, Denizli olabilir. Genellikle ege yani
İstanbul'da alıp sonra satıp istediğim şehirde daha ucuzunu bulurdum heralde 😳
İstanbul tabiki. sonra satardim hemen baska yerden 2 3 tane ev alirdim.
İstanbul'da evim var lakin boğaz kenarında bir ev isterdim 😊😊
Bedava peynir fare kapaninda olur ablasi. İstemez yani
Gündoğan/bodrum deniz manzaralı vila, 2 milyon euro falan heralde şu an
Çanakkale'yi isterdim çünkü dört mevsim ve kültür yüksekliği nedeni ile.
Pahalı bir şehirden olsun satarım ben o evi hshshshs
İstanbul'dan yalı versinler. Kiraya veririm yan gelir yatarım 😃
İstanbul’dan isterdim bir tane.
Denizli ya da İzmir olsun. Beni Ege'den ayırmayın❤️
Muğladan isterdim bi tane ❤️
Edirne derdim, Edirne memleketim 😄
İstanbul'a değişmem hiç bir yeri
İzmir ya da Eskişehir😍
Çanakkale boğazı civarlarında biryer
Antalya’dan isterdim kiraya verip köşeyi dönerdim yazları
Bodrum ve ya İzmir
antalya, muğla, İzmir
3 seçeneğim olsa: Antep, Kayseri, Urfa
Ben bodrumdam isterdim
Türkiye de evim var. İstemezdim.
Norveç olabilir 😂😂
Bodrum ve ya İstanbul
İstanbul dan vazgeçmem versinler yeterki !!
Abla para verim başka ülke olsun?
fgdjgfdkjfd olur
İzmir derdim sanırım
İstanbul tabii ki
İstanbul
Ankara
Bursa bir kere gittim çok güzeldi dönmek istemedim
Özelden mesaj atabilir misiniz bir şey danışmak istiyorum mahsuru yok ise.
Muğla…
İstanbul olurdu
İstanbul
Muğla
İstanbul dışı yaşanmaz gibi geliyo bana ya
İzmir
Çanakkale
Bursa
İstanbul ili Zekeriya köy ilçesi
İstanbul
Muğla.
Marmaris