Aile & Toplum Maddi durumunuz iyi olsa Türkiye'de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Okanpullu Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Maddi durumunuz iyi olsa Türkiye'de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Maddi durumunuz iyi olsa Türkiye'de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Karadeniz taraflarında yaşamak isterdim. Ama öyle birileri için değil. Sadece kendim için kendimle. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Türkiye'de yaşamak istemiyorum maddi durumun olsa yurtdışına giderim 1 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kesinlikle İzmir yani istanbuldan da soğudum çok karıştı İstanbul 0 0 Yorumla
demirdik23 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Her ay bir şehirde diğer ay başka bir şehirde 81 ay tüm Türkiyede yaşamak isterdim 🤣🤣 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. İstanbul'da yaşamaya devam ederim. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. İstanbul'da yaşıyorum ve devam ederim 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. Antalya/İzmir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Karadeniz taraflarında yaşamak isterdim. Ama öyle birileri için değil. Sadece kendim için kendimle.
Türkiye'de yaşamak istemiyorum maddi durumun olsa yurtdışına giderim
Kesinlikle İzmir yani istanbuldan da soğudum çok karıştı İstanbul
Her ay bir şehirde diğer ay başka bir şehirde 81 ay tüm Türkiyede yaşamak isterdim 🤣🤣
İstanbul'da yaşamaya devam ederim.
İstanbul ya da Ankara
İstanbul'da yaşıyorum ve devam ederim
İstanbul
Antalya/İzmir
Ardahan
İstanbul kocaeli