Aile & Toplum Türkiye de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Aleminkraliii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İstanbul Ankara Antalya İzmir Muğla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Türkiye de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Seçenekler zaten istediğim şehirler 😄 Ankara olsun hem aşırı sıcak dğl hemde büyükşehir 0 4 Yorumla Aleminkraliii 1 yıl Eee Ankara'da da deniz yok 😂😂 Yorumla kalpexoldu 1 yıl Deniz olmayan şehir olark tek Ankara'da yasayabilrm ama ömrümü geçiremem deniz benim içn her şeyYa da İstanbul mu desem 😄😄 Yorumla Aleminkraliii 1 yıl Bence Nerde yaşanirsa yaşansin onemli olan orada mutlu olmak kendi içsel mutluluğun yani Yorumla kalpexoldu 1 yıl Kesinlikle katılıyorum 💕 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. muğla güzel olurdu ama yazın o kalabalık çekilmezdi :) 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Türkiye'de yaşamak istemem aslında ama illa bir şehir olacaksa İzmir 💎 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,2b cevap paylaştı. İstanbul , Antalya ya da İzmir . 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Muğla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seçenekler zaten istediğim şehirler 😄
Ankara olsun hem aşırı sıcak dğl hemde büyükşehir
Eee Ankara'da da deniz yok 😂😂
Deniz olmayan şehir olark tek Ankara'da yasayabilrm ama ömrümü geçiremem deniz benim içn her şey
Ya da İstanbul mu desem 😄😄
Bence Nerde yaşanirsa yaşansin onemli olan orada mutlu olmak kendi içsel mutluluğun yani
Kesinlikle katılıyorum 💕
muğla güzel olurdu ama yazın o kalabalık çekilmezdi :)
Türkiye'de yaşamak istemem aslında ama illa bir şehir olacaksa İzmir 💎
İstanbul , Antalya ya da İzmir .
Muğla
Isparta
Samsun
İzmir kesinlikle.
Çanakkale
Ankara olabilir.