Güncellemeler
3 ay
bu arada belki bizle aynı uçakta birileri çıkar burada. sabah 9:50 VKO :d
gece saat 4/5 gibi sabihadaym. sabaha da uçuyoruz hayırlıysa. hiç tanındğmz bir ülkeye gidiyoruz. otel ayarlandı, onun haricinde bir detay bir bilgi vs yok. kendi başımıza gidiyoruz yani. her şey spontane olacak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Döviz arşa çıktığı için getirebileceğin her şeyi getir. Diş fırçası, diş macunu, ped, iç çamaşır, çorap, tarak, toka, sevişirim diyorsan ertesi gün hapı vs
gittiğim ülkenin kuru düşük ama çok daha pahalıymış diye duydum. bakalm
İyi yolculuklar
Gideceğin ülkenin bir haftalık hava durumuna bak ona göre kıyafetler al
evet, önemli detay
İyi yolculuklar şimdiden?
Tek başına mı gideceksin?
yok, 3 kişiyiz
3 Arkadaş mı
Evet
Ağrı kesici rahat ayakkabı rahat iç çamaşırı
uçta fazla uçma. sallama yani.
sallanacak ne var burada şimdi. hiç mi yurtdışına çıkmadn
çıktım, hatta 10 yıl canada'da yaşadım. ama hiç bir seyahatim meçhule yolculuk olmadı.
meçhul ne alaka. ülkenin dilini bile bilmeden gidiyorum. kültürünü vs de bilmiyoruz. ne meçhul, saçmalyorsn
tanımadığın ülkeyse, aç internetten bak. her türlü bilgi var. kusura bakma ama gem ne sorduğunu bilmiyosun, hemde gereksiz bişiler sormaya çalışıyosun..
boş yapma ya. cevap verme geç.
gittiğin her ülkenin dilini bilmek zorunda mısın çin'e gitsen Çince bilmek zorunda mısın beynelmilel dil biliyor musun İngilizce o yeter zaten
hadi canım sanada iyi yolculuklar boş insan.
senin bir tarafn niye tutuştu arkadaş ya.
hahaaa.. hadi güzelim, hazırlan sen... uçuş için.. gear up.. hahaaa..
amca bir yürü git işine. git nasılım sorularına. tam sana göre dolu sorular onlar
amca deme bigün lazım olur. hahaaa. 35 im😉
bi allahın kuluda nereye gidiyosunuz, hangi 3. dünya ülkesi diye sormamış..😀
senin derdin ne amca? VKO nerde baksalar görürler zaten. 3. dnya 5. dnya mı. Ha bu arada muhtemelen yine salladım zannedecek ama Çine de gitmişim biriyim.
35 yaşındayım amca diyorsun halaa.. ben de diyorum ki amca deme bir gün lazım olur.. işimiz gücümüz yok senin uçuşunu mu takip edeceğiz.. o zaman Çince biliyorsun 😂😂😂😂you don't even know why and where you're going😂😂😂😂
uza hadi😂😂😂
three girls, i hope you find someone to fly in bed with wherever you go..😂😂😂😉😉
hadi iyi tatiller çocuum..😂😂
dikkat edin organ mafyası kaçırmasın sizi 😂😂😂 en acımasız ırktır onlar. kimse kurtaramaz. plansız programsız..
bence sen nesin biliyorsun. eziksin. fakir fukaranın da tekisin. muhtemelen sana koyan da bu. hep monoton yayaşıp başkaların hayatındaki yeni gelişmelerden rahatsız oluyorsun. kudurmaya devam et amca
😂😂😂😂😂süpersin.. mikrososyoloji üzerine doktora yapmış gibisin helal olsun sana.. hahaaa
toplum bilimciyim zaten amca. ama seni analiz etmenin bunla bir ilgisi yok. acınası haldesin. eminim 15/16 yaşındaki kızların bir tarafını paylaştığı nasılım sorularından çıkmyorsn
hahaaa.. her sosyoloji okuyan toplum bilimciyim diyor yahu.. nereye uçtuğundan başka birşeyden haberi olmayan, sırf soru sormuş olmak için yazan ezik şişkosun.. zikir/ fikir ikimemini bilirsin.. sen seviyor olma 15 onaltılık sebileri. şişko..
osruktan yorum yazanlara osruktan cvp ver işte.. şişko.
merak etme, gittiğin yerdeki hemcinslerini görünce varlığından utanırsın zaten çocuuum.
pekte abuk sabuk hakaret etme, sabah check in yaparken karşına çıkarım heeee.. sen uçağa binmeden ben sana bnerim sonra.2 arkadaşında seyreder😉
moscov, pc 388 pgss 09:50 D01 kontuar.
kudurmaya devam et amca. on tane mesaj atmış nasıl da çatladıysa bir tarafı yaratığın, kuduz köpeğe döndü. sana kendi bok çukurunda mutsuzluklar. başkalarının hayatını uzaktan izleyip kurudrmaya devam edeceksin ömür boyu.
tam ne ayıp. ezik şişko.😀
aypa çekirmiş kltak yazmıştım. tam bi kltaksın.
kudur amca kudur. tırnağım kadar bile bir değerin ve katkın yok bu dünyaya. tipik arka mahalleli alt sınıf parazitisin.
hahaa. şişko.. arka mahalleymiş.. hadi bavul hazırla, millet yazmış ya, şunu al , buna bak😂😂skk karı..
sana ne lazım faresi. sen orada oturup kudururken ben hazırlğmı yapyorm zaten.
yaw hadi yazma... s g tatiline mi gidicen, vrdurmayamı 3 kız.. hadi uza, naşşşş..
lağım faresi
şş.. hadi size iyi yolculuklar şimdiden. vukuatsız mutlu bir 7 gün dilerim..💐💐💐🙏🙏
teşekkürler, sana da
Sarz aletin