Beraber gidebilir mi? Lütfen kimseyi yargılamıyorum ama korkularım var güven meselesi değil eşime güveniyorum ama erkek bakması bile beni sinir eder gitmeyin demeyim mecburuz ve açık olan kişi eltim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Anladığım kadarıyla kocanın ailesiyle gidiyorsunuz benim fikrimce kocana güveniyorsan sorun yok sonuçta yengesine yan gözle bakmaz dışardaki diğer kızlar için bir şey diyemem bu kocanın ne kadar sadık olduğuna bağlı
Dışardakilere bakıyor bakmayan erkek yok önceden gittik ama bu sefer havuzlu bize özel ev kiralanacak ben rahat olmak isterken bunlar çıktı
Ne derece de bir açıklık
Ben tesettürlüyüm o normalde bile çok açık tatilde de hep bikini giyiyor
Mecbur olmasanız keşke hiç hos değil. Eşiniz ne kadar sadık olursa olsun erkek 😳 ama orada tek cıplak kadın o olmayacak ki onun gbi dolu orada muhafazakarsnız eşinizi öyle bir alana sokmayın derim
Biz havuzlu ev tutacağız ve sadece biz bize olacağız açık plaj değim
O daha kötü gözler hep onun üzerinde olur ozaman. Bence eşiniz karakterli bir insansa zaten kardeşinin karısına yan gözle bakmamalı. Ama dinen nikah düşüyor yani demek istediğim namahrem sayılıyor. Öyle görmemeli. Kendim yaşayacak kadar kötü oldum suan😳
Evet bende ondan istemiyorum ama bir şey diyemiyorum zaten fikri onalar getirdi ve itiraz edemedik bende eşime bir şey diyemedim ama keşke onlar olmasa ben rahat olurdum
Eşine onları geri cevirmek istediğini başbaşa yalnız rahatca birlikte olmak istediğini söyle. Eltine de biz başbaşa olacağız Bidahaki sefere diye mesaj at. Onlara mecbur değilsin
Eşimede eltimede bunu demek kolay değil eğer olda derim bir mesajla olmaz bu sefer iş uzar gğvenmiyor musuna döner
Ne alaka senin kararını niye yargılama hakkını veriyorsun ki agır ol
Karar benim ama büyük ihtimalle evli değilsin böyle birşeyi söyledem yok o açık onu hor görüyorum olur yok onlarla beraber olmak istemediğim olur daha çok şey denir emin ol
3 senedir evliyim bir tane oğlum var. Benimde eşimin kuzenleri acık hatta cıplak geziyorlar neredeyse ben görüşmüyorum. Eşimde uzak kalıyor böylelikle üstelik aynı binadayız. Seni anlayabiliyorum. Ama sen tavrını belli etmezsen istemediğin seylerı yaşarsın
Bak ikimizde aynı durumdayız ama bunlar kuzeni değil kardeşinin eşi bu durumda ne desem ben suçlu olacağım zaten yeni yeni düzeldi aramız
Ne derlerse desinler yahu sen mutlu ol... ya da tatili olabildiğince ertelemeye bak.. en sonunda unutulsun.
Vallahi niyetim ama ya da eşime şunu diyecem bende açılayım zaten evdeyiz senin kardeşinde benim kardeşim bakaykm tepkisi ne olacak
Kendini o konuma sen düşürüyorsun. Yap ve suclu hissetme.. Neden eltini eşin bikiniyle görsün ki 😳😳😳 engel olurdum kesinlikle
Aynen öyle de. Açılmayı teklif et. Kabul etmezse gitme bence
Haklısın ama çekiniyorum işte korkuyorum bikini ile görmese de şortla cropla çok gördü hele düğününde gelinliği bir görseydin
Sende mi tesettürlüsün
Cok sinir oluyorum böyle durumlarda. Bazıları keşke olmasa. açığım ama her yerimi açıp gezmem. Şort giymem mesela ben. Sen değil onlar senden korksun. Eşin o tekliften sonra kardeşinin senden etkilenecegini düşünüp hayır derse sende ne yap ne et engel ol bu duruma. Çünkü drmekki oda etkilenebilir manadıma geliyor..
Eğer eşim hayır derse zaten bende o zaman haklı olarak sunacağım ama eltim çok açık biz düğünde göğüslerini gördük eşimde bende eğildiğinde böyle bir açıklık yok yani abartı
Benim düğünümde de eşimin küçük kuzeninin poposunu gördük biz,😁 hala da acar acar gezer ama muhattaba alan yok artık.
Ha haa o nasıl oldu 😂
Etek giymiş ama hiç giymese daha makbule gecermiş. O kadar acıklar kii tayt giyer bacaklarını acar otururlar eşimin yanında. Kim daha zor durumda sence. Sınırımı koydum. Suratlarına bakmıyorum. Edepsizlik başka bişry değil.
Sen benden daha zor durumdasın bizimkisi yine açık ama edepli oturur valla iyi dayanmışsın eşin nasıl birşry demiyor
Bir arada büyümüşler.. Ben her yerlerinin şeklini biliyorum eşim kimbilir neler gördü. Sınır cok önemli Bi noktada koca benim kocam. Ben görüşmezsem kırk yılda bir bayramda anca görüşürler. Suratımı asar giderim Valla kim ne derse desin.
Anladım valla haklısın bende nelerini gördüm nelerini eltimi anlatsam şaşarsın ☺️
Seni cok iyi anlıyorum.. Biz niye bu kadar rahat gevsek değiliz sorun bizde galiba acıp göstermiyoruz.
Benim ayak bileğim gözükür giyimlerimde kaynanam bana laf ediyordu ooo şimdi gelinine bayılıyor sütyensiz gezer kimse laf etmez
Sayan seven değil onun gibileri yaranır işte. Sen sen ol taviz verme... Kendinden emin ol. Kim ne derse desin.. Bırak millet ötsünler. gerekirse kes muhabbeti cok mu lazım
Muhabbeti iyi insan kötü niyeti yok fesat değil tek sorunu çıplak işte
O da büyük bir sorun işte. Asla asla görmemeli o şekilde..
Peki benim açılmamı kabul ederse eşim ne deyim sence
Kabul et... Ama istemeyecektir :)
Ha ha isterse sorun orada nasıl kabul edeyim ☺️
Hiç kabul edeceğini sanmıyorum :)
Bence eder çünkü balayında açıktım
Ederse en güzel sen ol. gözler sende olur. Sen değil o düşünsün
Ha haa onu nasıl yapacam ki
Daha alımlı daha çekici giyinip göz kamaştır 😁 bak nasıl uzaklaştırıyor seni oradan kimseyi gözü görmez seni öyle görünce
Valla onu yaptım zamanında beğendi yani bazen bazı şeylere kıxan adam ona kızmadı ben yaptıklarımı desem oooo 😂😂
Adamları hiç alamıyorum 🤣 kıla tüye kızar kıskanır bundan hoslanır. Hareketlerinle etkileeeee
Ben sana yazayım mı istek atıp
Bekliyorum 😁
gıdebılır normal
Aynı evde havuzlu evde o bikinili ben haşemalı eşlerimiz var kıskanıyorum düşüncem bu nasıl gidilebilir sizce
gozu kayar ama
Bende onu diyorjm
ama normal degılmı kayması yanı o ortamda