Ya husumdaydı 2 gün önce berline yakın bir yer var köhn civaro adını unuttum orada psikolog olarak basladı benim bölümde çok iş varmış gel diyor ama gitmem çünkü ben burada memurum evim arabam var yani keyfim gıcır
Bak en iyisi o zaten. Buraya geldiğinde dil yoksa sknti çevre yoksa sknti iş çok var ama garantisi yok. Özgürlüğünden oluyorsun. Evi arabayı burada alabilir misin o ayrı mesele. Ama şükür orada durumun iyiyse hiç bozma. Nerde yaşıyorsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dün sabah 8 de İstanbul'dan yola çıktım. Gümrükler falan 6 7 saat bekleme ile bugün saat 16:00 da almanya evime vardım. Çok yoruldum.
ben de istanbuldayım ama gümrükten bir adım bile attırmıyor snkd
Gelseydin bagaja atardım seni :)
Sırp gümrük polisiyle de kavga etmem çabası tabi :))
ya kontrol etmiyolar aanki
Ediyorlar tabi işin şakası o
şaka maka arkadas cagıroypr beni de işçi olarak okul öncesi öğretmeni çok aranıyor mu
Pek bilgim yok inan ki. Ben inşaat ustasiyim. Arkadaşın nerde ki
Ya husumdaydı 2 gün önce berline yakın bir yer var köhn civaro adını unuttum orada psikolog olarak basladı benim bölümde çok iş varmış gel diyor ama gitmem çünkü ben burada memurum evim arabam var yani keyfim gıcır
Bak en iyisi o zaten. Buraya geldiğinde dil yoksa sknti çevre yoksa sknti iş çok var ama garantisi yok. Özgürlüğünden oluyorsun. Evi arabayı burada alabilir misin o ayrı mesele. Ama şükür orada durumun iyiyse hiç bozma. Nerde yaşıyorsun?
İstanbuldayım evet dil öğrenmeden gelemiyorum zaten b1 filan olmam lazım ama 1 yıl sıkı çalışsam hallederim.
Dilini öğren ama gelme :) gelirsen de misafirim ol beklerim
Tesekkür ederim dil öğrencrm özellikle türkiye seçiminden sonra bir altın bilezik olarak görüyorum her an kaçmak için
Ülkemiz hakkindda hayırlısı. Sen kaçmak değil bence kalmak için sukredeceksin. Çok değil 1 2 yıl içinde Türkiye çok başka seviyelerde olacak
O kadar iyiyse sen fe gel abi 1-2 yol değil 20 yıla düzelirse şükredicem ben
Ben diyeceğimi dedim.. yaptığı yatirimlardan meyve yeme süresi basliyor 1 2 içinde demedi deme
İnşallah öyle olur ama kuyumcu arkadasım bile kredi çek altın al diyor kendi öyle yaptı. O biledeli içgibi fırlayacakmış
Kredi çekip altın aldı vay maşallah akla bakk altından aldigiyla krediyi kapatacak canım zihniyetsiz ya
Uygun fiyatlı kredi çekebiliyor faizsiz 100bin çekip 20 bin ödese altın zaten 1 ayda 10 bind yakın kar yapar bir de o kuyumcu ayrıca düğün dönemi
Pek mantıklı değil hem faiz çekip harama bulasacaksin hemde kazancın riskli
Doğayı seven kılıfa sever ama sen yaz doğagacısıson heralde
Genel olarak yazcıyım soğuk sevmiyorum ben kışın tek güzel yani full cam duvarlı evde somine basında oturmalı severim kar yağarken başka sevmem
Sen doğacı değil de doğanın senci olmasını istiyorsun gibi 🙂
Doğacılık böyle bit şey değil ki doğaya sahip çıkmak korumak filan onu cok güzel yaparım
Kışa tahammül ederek yazı bekleyen doğacısın ok, doğa ana sana küstü
İşe gittim. İş çıkışı arkadaşlarla buluşup fenerbahçe maçını izledik. Keyifler gıcır:) güzel gündü
Ay cumartesi çaloşmal mı
Ama mutlu olmana sevindim valla en kötü günün böyle olsun
Tabi. Pazar günü çalışıyorum normalde ama bu hafta izinliyim
Sağ ol teşekkür ederim senin de🌸
İş ne cidden bana hafta içi 24 saat çalıştırsınlar haftasonu çalışmıi kadara koymaz ahks
Sahile gittim, küçük çocuklarla top oynadım, evde eski cd ve kasetlere bakıp anıları canlandırdım
Güzel verimlibir gün olmuş nerenin sahili
Tekirdağ merkez
bir gün gelcem
İnşallah
Bugün sahile gittim, 12,6 km yürüdüm, döndüm mis gibi.
İki tane vizem vardı. Onlara girdim ve sınavlarımı bitirmiş oldum.
Sonra dizi izledim. Akşam da biraz ksde takıldım, öyle geçti.
Ay vize zamanlarımı özledim ama çok da değil hskd
Kcndkfjd aradan zaman geçince biraz 🤏 özleyebiliyor insan 🫠
Benim 2 yıl geçti 😅
Olmuş birazcık 😅
bugün engin arkadaşımla avm ye gezmeye gittik orada öğrencileri denk geldi engin tarih ögretmeni sözlemeli yapiyo
Knk bu kadar detaya gerek yoktu ama bn de öğretmenim engin kadroya geçti bu ay hayırlı olsun sddf
evet hocam yeni basladı bu sene ilerde kodroya girer
yeni yapılan 45bin atmada mı girdi? dahs önce girdiyse kadrolu olmuştur
yeni iki ay anca oluyo
Hm ona geçmiş olsun 4 yıl bekleyecek
Bunun için yazgelmesine gerek yok, atrş başı sohbet güzel olur
Bomboş yattım çok güzeldi özlemişim
Gercekten insan bazen cok özlüyo onu
Yess
AA sabah biz de piknik yaptık 🌸
Bugün cumartesiydi ya her yer doluydu
Bugün Van kedi evi, Kale ve İshakpaşa sarayi
Oh ne güzel demek Ormana gittinz