Ben cevizli tarçınlı havuçlu kek yaptım ve makarna salatası yaptim büyük porsiyon 😅 yoruldum ev hanimligi zor işmis arkadaşlar bdhdjdb 😅 ya da ben alışkın değilim aile yanında kalmaktan

Ben cevizli tarçınlı havuçlu kek yaptım ve makarna salatası yaptim büyük porsiyon 😅 yoruldum ev hanimligi zor işmis arkadaşlar bdhdjdb 😅 ya da ben alışkın değilim aile yanında kalmaktan

Bir avuç badem yedim az evvel benim yediğim ilk şeydi 17 saattir. Akşama da kremalı mantarlı tavuk ve makarna yapacağım. Gece yine fındık badem ya da ceviz yerim
Ay çok güzel menü geçen de de ben yapmıştım kremalı korili mantarlı tavuk 😂 onu yaparken de yoruldum ama güzel olmustu
Aşırı lezzetli tarifler kalori düşük ve asla zararı olmayan ayrıca yormayan tarifler favorim 🙂
Çok kolay aşırı lezzetli sıfır zararlı un yağ şeker⛔📴
Cevap
9Cevap
Canım makarna salatası çekti yaa mecbur akşam yapayım 🥲
Benim makarnalar büyük olmuş 😅
Evet fark ettim ben küçük yaparım evde ikisi de var 😅
Bana da makarna salatasııı bizim evde sevmiyor kimse yapmiyorrr😭
Vereyim aşkım biz de de kimse yapmaz ha ben gittim aldım malzemeleri kendim yaptım 😂 yoksa hiç annem felan yapmaz böyle şeyler
Üseniyorum valla yeni geldim eve ama haftasonu yaparim belki aklımda afiyet olsun sanaaa💛
Tesekkur ederim 🙃 ben haftasonu çalıştığım için bugün yaptım
Eline sağlık güzel duruyor bir dilim bir kase bize de çıkar mı
Tabi efendim
Teşekkür ederim efendim
Tamam yarın iftarda sizdeyim 😂 salata güzel gözüküyor.
Ellerine sağlık evlendin mi her gün yemek yapacaksın eşinle
Bugün bir şey yapmadım ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🌸🌹
💖💖🥰
Aşkı çok sıkıldim ben de bugün dışarı çıkmadım ama sıkıldım
Telefoncu dan telefonu aldım arka sokaklar ı izledim fragmana baktım 706 bölümü bekliyorum şuanda
İşe geldik, çalışıyoruz. 🙂
Ben de
Sabahtan beri işteyim
Kolay gelsin
Teşekkürler ve sabaha kadar işteyim
Kek nefis duruyo😍
Ooo iyisin krz ellerine sağlık
Cok seker çok karbonhidrat cix
Oo dikkat ediyoruz yani
Her daim
Ben de istiyorum
Vereyim sana cevizli tarçınlı havuçlu kekimden ve makarna salatamdan