insanları samimi olsa ve tarihi yerleri olsa yeter. tek başıma gezeceğim, ziyarete gideceğim bir akrabam falan yok samimi olduğum

insanları samimi olsa ve tarihi yerleri olsa yeter. tek başıma gezeceğim, ziyarete gideceğim bir akrabam falan yok samimi olduğum

Eskişehir’e gel gör derim Türkiye’nin bana göre en güzel şehirlerinden birisi, kesinlikle memnun gidersiniz bana kalırsa, aman abartıymış falan demezsiniz diye düşünüyorum. İzmir’e gittiğimde demiştim ben ne kadar abartı bir yermiş diye mesela.
Herkesin zevki farklıdır. Tarih diyince aklıma ilk gelen Mardin ama orası uzak. Şahsen ben günü birlik bir yere gidecek olsam Ege yi tercih ederdim.. Muğla, Aydın, İzmir önceliik🥰 ama sen Bursadaymışsın etrafında zaten çok güzel yerler var. İzmit, Yalova, Tuzla.. veya istanbulun tarihi yerlerine gidebilirsin..
Cevap
44Cevap
Şanlıurfa. Gerçi şu an ne durumda bilmiyorum ama ben her bayram gezerim. 3 4 günde tüm heryerini gezebilirsin. İnsanı aşırı derece samimi ve misafir perver
Alanya’ya gelebilirsin çok güzel şirin ufak tarihi yerleri olan bi yet havasıda şu an güzel denize girme imkanın bile var
Memleketin her yani güzel ya öyle seçmesi zor otogara git ilk otobüsü sor ve bin git en güzeli rasgele olandır ben öyle yapıyorum.
İstanbul'a gidip güzel bir gezi ve yemek rotası oluşturabilirsiniz, yalnız gezmenin bile keyifli olduğu yer
Antep'e gelebilirsin. Çok güzel yerdir insanları ılımlı ve gezilebilecek çok yer var. Eminim mutlu ayrılırsın. 🙂
insanı karıştırmasan İstanbul derdim, tarihi ve insan dediğin için aklıma Bursa geliyor, diğer şehirlere pek gitmedim ben de
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama: Cunda, Bozcaada, Ayvalık, Şirince…
Bursa gezisi insanı mutlu eder ve yiyecekleri de muhteşemdir.
Ayy sanırım havalar çok sıcak olmadan Mardin’e gitmek isterim. Veya Ankara . Ankara da bence bitmeyecek kadar görülmesi gereken yerler var
Hangi şehirde oturduğunu yazsan yakın yerler hakkında fikir sunabilirdik aslında
Günübirlik gideceğin için yolda fazla zaman kaybetmemek adına yakın şehirleri tercih edebilirsin.
Antalya İzmir var tarihi yerleri, ya da doğu şehirleri batman hasan keyf mardin falan dene bence
Karadeniz ya da mardin gitmeyi çok istiyorum böyle yerlere bence sende düşün
Bak eskisehire gelme sakın gelme burdaki sığırlar kız için ülkeyi satarlar bak ülkeyi
Bursa bence cok guzel bir sehir ayni zamanda gezip gormeye deger
Benim kafadan biri
çanakkale
bozcada veya gökçeada
Adana guzel cevreside guzel tercih et derim
Nerde oldugunu da soyleseydin
Mardin olabilir. Urfa da. Trabzon ve Rize de.
Ben İstanbulu tercih ettim amaa bakalım
Mardin
Urfa
İzmir
Mardin Urfa olabilir
İstanbul, Çanakkale, İzmir, Muğla olabilir
Şarkkoyde olacam yolun duserse ugra bana
vala ben evimde oturma taraftariyim
Antalya gel knk burada çok yer var
Günübirlik ise yakın yerlere bak
nerdesinki? yakınsan gel.
Mardin kesinlikle Allah'ım cidden çok samimiler