Kilitbahire gidebilirsin. Ordan şehitliklere gidebilirsin meraklıysan savaş turizmine. Eğer 1 günün varsa gökçeada turuna katılabilirsin. Ya da bozcaadaya gidebilirsin deniz otobüsüyle.
Mesela tenedos turizm var. Yerel tur şirketi. Onun instagram sayfasına bakabilirsin. Şehir dışı turları da var ama şehir içi turları da gayet güzel oluyor. Gayet de uygun fiyatlı
Nasıl gelip derken nereden geleceksin? Halfetiye gidebilirsin suların altında kalan şehir güzelce bir gezip Karagül alabilirsin. Göbekli tepeye gidip tarihin başladığı yeri görebilirsin. Harran’a gidip eski Urfa evlerine bakabilirsin Sonra Balıklı göle gidip balıklara yem verebilirsin oranın çarşısı çok güzeldir gezebilirsin. Sonra yemekleri ve tatlıları efsane bu arada onları da yiyebilirsin. Urfa müzesini de ziyaret edersin bu arada
Kalacak yer ayarlaman gerekiyor önce otel önerebilirim eski oteller birde bir plan hazırlamak lazım merkezde bir otele gidebilirsin. Oradan her yere otobüsler var zaten
Eskiçarşıdan kanyon yolunu kullanarak cam terasa gidebilirsin keyifli olur, yol üzerind at binebileceğin ve zipline mevcut, adrenalin iyi gelir:) Tabakhane güzel bi yerdir dinlendirir. Saklı Cennete de uğramanı tavsiye ederim. Önemli bi not hafta içi gitmelisin mutlaka çok kalabalık oluyor diğer günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Eskişehir rahatlıkla günü birlik arabasız gezebilirsiniz.
Arabasız gidebileceğim yerler nereler?
gezipgordum.com/eskisehir-gezilecek-yerler/
Çok güzel özetlemiş bloğunda inceleyebilirsin
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. Nereyi seçerseniz seçin eğlenceli bir seyahat diliyorum size.
Teşekkür ederim 🙏🏻 Öyle olmasını umuyorum
Tabii ki Çanakkale :) İzmir de olur şehir içi ulaşım çok kolay.
Çanakkale nereleri gezebilirim mesela
Kilitbahire gidebilirsin. Ordan şehitliklere gidebilirsin meraklıysan savaş turizmine. Eğer 1 günün varsa gökçeada turuna katılabilirsin. Ya da bozcaadaya gidebilirsin deniz otobüsüyle.
Gökçeada turu dikkatimi çekti. Nasıl yapabilirim bunu
Şehirde tur şirketleri var bunu yapan her hangi biriyle anlaşıp gidebilirsin. Pek zahmetli değil
AA buna sevindim. Örnek verebilir misiniz ben hiç bilmiyorum da
Mesela tenedos turizm var. Yerel tur şirketi. Onun instagram sayfasına bakabilirsin. Şehir dışı turları da var ama şehir içi turları da gayet güzel oluyor. Gayet de uygun fiyatlı
Çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim. Yine merak ettiğin bir şey olursa cevaplarım. İyi eğlenceler diliyorum
Ardahan :) muhtemelen yarım saatte tüm evlerin önünden geçmiş olursun :)
Kesinlikle Eskişehir. bir gün yetmez ancak hızlı bir şekilde gezi düşünüyorsanız aşağıda ki site çok güzel özetlemiş.
ekiyas. com/eskisehir-gezilecek-yerler/
öyle bir şehir imkansız sanki turla belki:)
Şehri sen seç birlikte gezelim arabalı 😃
Hakkari🙄
Bana uyar Hakkari çok güzel bir şehir. Ön yargılı olmamak gerek :) o zaman alıyorum seni 😎
Akıyoz o zaman 🤪
Alemler bizden sorulacak artık. 😍😄 Ama bir günümüz mü var sadece. Daha fazla olmaz mı :( ben babandan izin alırdım. Beni sever :)
İstanbul. Kesinlikle arabasız geziliyor :D
İstanbul olmaz onun dışında?
Bilmiyorum Urfa o zaman
O da güzel. Nasıl gelip neler yapabilirim
Nasıl gelip derken nereden geleceksin? Halfetiye gidebilirsin suların altında kalan şehir güzelce bir gezip Karagül alabilirsin. Göbekli tepeye gidip tarihin başladığı yeri görebilirsin. Harran’a gidip eski Urfa evlerine bakabilirsin Sonra Balıklı göle gidip balıklara yem verebilirsin oranın çarşısı çok güzeldir gezebilirsin. Sonra yemekleri ve tatlıları efsane bu arada onları da yiyebilirsin. Urfa müzesini de ziyaret edersin bu arada
İstanbul'dan gidicem o yüzden
Saydıkların çok zevkli görünüyor
E uçakla gidebilirsin. Benim memleketimdir çok güzeldir
Güzeldir güzel tabi URfaya kadar gitmişken oranın yanı hemen Mardin birde Mardin yapabilirsin
Mardin'e 6 kez gittim günübirlik:) Artık farklı şehirler istiyorum o yüzden:) Urfayı da çok merak ediyorum doğrusu
O zaman Mardin’i gördükten sonra Urfa çok doğru bir karar olur senin için :)
Urfa'da havaalanından indikten sonra nasıl ilerlemem lazım kısaca bilgi verirseniz sevinirim ☺️
Kalacak yer ayarlaman gerekiyor önce otel önerebilirim eski oteller birde bir plan hazırlamak lazım merkezde bir otele gidebilirsin. Oradan her yere otobüsler var zaten
Otel mi😒 günübirlik gitmek istiyorum ama ben o kadar zamanım yok ki
Günü birlik bu tüm saydıklarımı gezmeye yetmez ki ama :/
Hayırdır pazar pazar ne işi otur evde yahu 😄
Manisa, Balıkesir, Uşak
Amasya ordu sinop 😂😂😂
İstanbuldaysan Yalova ya da Sakarya olabilir
Sakarya'da pek bi yer yok gibi sanki? Ama Yalova olabilir
Yenikapıdan 1 saat 15 dakikaya ya da Pendikten 45 dakikaya Yalovaya varıyorsun.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sapanca & maşukiye
Ayvalık
Bayburt falan sanırım
Küçük şehirler olabilir
Hangi şehirdesin
İstanbul
Yani Bursa’ya gidebilirsin İDO ile Sakarya veya
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Rica ederim
Safranbolu
Oraya daha önce gelmiştim ama arabasız nerelerini nasıl gezebilirim anlatır mısınız biraz
Yürümeyi sever misin
Severim evet
Eskiçarşıdan kanyon yolunu kullanarak cam terasa gidebilirsin keyifli olur, yol üzerind at binebileceğin ve zipline mevcut, adrenalin iyi gelir:) Tabakhane güzel bi yerdir dinlendirir. Saklı Cennete de uğramanı tavsiye ederim. Önemli bi not hafta içi gitmelisin mutlaka çok kalabalık oluyor diğer günler
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻☺️
Sevgiler 🤞
Kutahya😀
Nereleri var gezebileceğim
Doner cafe ve carsi😀 birde safranbolu evleri 😊
Anca Bayburt 😂 ufacık ya
Kesinlikle Eskişehir
Sivas
Amasya
Amasya
Nevşehir
gel sivas seni gezdiriyim
Nigede ye git
Mersin
Bağcılar
Bilecik , Yozgat
K. Maraş
Adiyaman
Eskişehir...
Nerelerini nasıl gezebilirim mesela? :)
Aksaray :)
Uşak shshsj
Eskişehir ☺️☺️
Sıralayarak anlatabilir misiniz?
Odunpazarı, sazova, adalar mevki yeterli bir güne bence ☺️
Adalar mevkine gelince barlar sokağı cafeler vs oralar zaten merkez
Kulağa hoş geliyor ama İstanbul'dan nasıl gelip yapabilirim bunları mesela orada ulaşım vs
Çok basit hızlı tren halkalıdan kalkıyor Bakırköy Söğütlüçeşme vs duraklarda duruyor
Hızlı tren konusunda tecrübesizim ve ne zaman bilet baksam başaramıyorum :(
Özelden yazar mısın
Kilis
Bulecik