+1 yılÇengel Han Rahmi Koç Müzesi. Anadolu Medeniyetleri Müzesi. Etnografya Müzesi. ilk meclis ve kurtuluş savaşı müzesi. Anıtkabir, Atakule. Karanfil, 7. cadde, Tunalı Hilmi, Gençlik Parkı. Harikalar Diyarı. Kuğulu Park, Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Seğmenler Parkı Altınpark, Ankara Botanik Parkı, Göksu Park, Güvenpark. Mogan gölü, Estergon kalesi, Atatürk Orman Çifliği, Hamamönü, Nata Vega akvaryumu, Keçiören teleferik gezisi, Roma Hamamı. Beypazarı, Kızılcahamam Soğuksu milli parkı.
23 Yorumla- +1 yıl
Son olarak Kızılay, Ankamall ve Antares :)
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler :) yoldayım 😇
- +1 yıl
bir şey değil :) iyi yolculuklar :)
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce Ata ziyaret edilmeli.
Alışveriş merkezleri ve kalabalık cıvıl cıvıl bir yer istersen, Kavaklıdere,
İnsanlardan uzak doğa istersen Gölbaşı.
Gece kuşu isen ve hem müzik hem eğlence dersen, Çankaya
Atakule den Ankarayı ayaklarının altına alabilirsin (Yukarı Ayrancı)
Biraz tarih biraz mistiklik arıyorsan Ayaş, Beypazarı.
Kısaca anlat anlat bitmez Ankaram. Doyamazsın. Günler yetmez. :)15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSüper ☺😊
Çok teşekkür ederim, 1 hafta zamanım var kuzenle geczez 😊 buraları gezdirsin bana😊- +1 yıl
Bunların hepsi birbirinden uzak köşelerdeler ama. Uyarmadı deme sakın. Aynı güne birden fazlasını sığdırman biraz zor. Anıtkabir dışında. :)
Gizli Soran+1 yılAcelemiz yok efendim :D
- +1 yıl
Peki efendim. İyi eğlenceler. :) Keyfini çıkarman dileğiyle. :)
Gizli Soran+1 yılÇok sağolun bayım😇🙏
+1 yılAtakule, Karanfil sokak, 7. cadde, Tunalı Hilmi, Kuğulu Park, Kurtuluş Parkı, Seğmenler Parkı Altınpark,, Ulucanlar Cezaevi, Mogan gölü, Kocatepe Camii, Estergon kalesi, Atatürk Orman Çifliği, Hamamönü, Nata Vega akvaryum, Beypazarı evleri, Kızılay meydanı, Etnografya müzesi, Dikmen vadisi, Aqua Vega Akvaryum, Altınpark,
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler yoldayım 😇
- +1 yıl
:)) ne demek Ankaramıza bekleriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
+1 yılHangi bölgeye gitmek istiyorsun ona göre söyleyeyim
19 Yorumla
Soran+1 yılAkdeniz tarafı
- +1 yıl
Hataya git çok güzel beğenirsin
Soran+1 yılHatayda nerede kalmalıyım sence hangi ilcesinde
- +1 yıl
Antakya olabilir
Soran+1 yılCok tesekkür ederim
- +1 yıl
Arsuz ve belen var birde
- +1 yıl
Rica ederim iyi gezmeler 🙂
Soran+1 yılOralarıda dusuneceğim 🥰🥰
- +1 yıl
😊😊👍🏻
+1 yılbu soruyu senin sorduğuna inanamıyorum :D:D:D hem tabi sen gez arkadaşının yanına çıkıp gelmek yerine orda burda dolaş sen, arkadaşın depresyona girmiş sen neler yapıyosun dışlicam şimdi seni hazırmısın...
...DIŞ00 YorumlaOhooo Ankara da gezilecek yer çok kızılay ulus buraları mutlaka gez ondan sonra dikmen vadisi var oraya git ve hayran oluşunu izle gerçekten mükemmel bir yer doğmabüyüme Ankaraliyım inan vadiye gitmekten hiç sıkılmadim :D
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler :)
Aya Sofya Bazilikası, Pantokrator Kilisesi, St.Sergius ve Baküs Kilisesi. Kilise dediğime bakma hüviyeti kilise gibi ama hepsini ya müzeye, yada camiye çevirmişler.
Aya İrini Kilisesi var birde. Tekfur sarayını da gez.00 YorumlaAnıtkabir var
Etnografya müzesi, Ankara kalesi , anka park , şehitler anıtı, hamamönü, tarihi beypazarı evleri24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOralara da gittim :)
- +1 yıl
Ankapark bitmedi Nisan ya da Mayıs 2017 de açılacak
+1 yılÇanakkale Ayvacık Babakale ve Ayvacık ı gez babakale de telefonun yunanistan da mesajı geliyor çünkü asyanın sonu Karşısı Midilli adalar ı. 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Hadi ya öyle mi oluyo 😃
- +1 yıl
Dene ve gör.
+1 yılOhaaaa sen Manisa li miydin?😱😱😱 Kanka benim askerligim orda gecti.. soma'da olay olmuştu hatırlayor musun? bir çok kişi ölmüştü.. orda jandarma çavuştum..
00 Yorumla
+1 yılGit ve bir Angara bebesi olmadan geri dönme. Gezilecek yerleri bilmem de gezilmeyecekler yerler ; kızılay çin çin sihhiye
11 Yorumla
Bak ben harikalar diyarına gitmemiştim 😂 canım bahçeli tarafları güzel. Kizilayi biliyorum bir de ara sokaklardan birinde leman kültür var arkadsinla gidiceksen güzel yer tavsiye ederim 😊
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler canım :)
+1 yılŞehitler abidesi,özgürlük parkı, Halk bahçesi, Assos antik kenti, aynalı çarşı, bozcaada, Yeni kordon, Truva atı (eski kordon), Barlar sokağı vs.
13 Yorumla- +1 yıl
1 günde gezilmez dimi oralar
- +1 yıl
1 günde gezebileceğin yerler çanakkalenin merkezinin içindeki yerler: Halk bahçesi, yeni kordon, eski kordon (truva atının olduğu yer) , Aynalı çarşı, barlar sokağı
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılHayvanat Bahçesi Anıtkabir atakule Atatürk Orman Çiftliği Ankara kulesi ulus kızılay muzler var hamam önü filan
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler yoldayım şu an 😇😇 altını ustune getirtcem 😹😹😹
Çok fazla var bir kac kere yazdım gerci ama yine de yazarım. Topkapı kale icine gir oraları bir güzel dolaş eminönüne kadar. koca günün öyle biter
04 Yorumlabir ucundan bir ucuna her taraf guzell
1 yil da falan tamamlarsin istanbulu gezmeyi
sonrada kendin karar verirsin00 YorumlaGoksu, eymir, mogan, mavi gol, kugulu park eymiri ozellikle tavsiye ederim
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler
😊
Otur evde bu sicakta cekilir mi istanbul sokaklari:))
Buz muzesine git forum bayrampasaya serindir enaZindan:)03 YorumlaŞu an çanakkale merkezde mısın? Çimenlik kalesi nusret mayın gemisi var. Karşı taraf şehitlik. Kilitbahir kalesine de girmeyi tavsiye ederim. Eğer merkezde isen esenler bayırına git diğer adı aşıklar tepesi oluyor
07 Yorumla- +1 yıl
Çanakkalede değilim şu an ama gideceğim dediğiniz yerlere
- +1 yıl
Bir günde gezilmez dimi oralar
- +1 yıl
Alışveriş yeri gezmek değil tabi ki amacım gezip görülebilecek ve anı edinilebilecek yerleri soruyorum
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum
+1 yılRize
Mardin
İzmir
Antalya
Gaziantep00 Yorumla
+1 yılher köşesi cennettir ülkenin...
şüphesiz ki antalya dünyanın en güzel şehridir.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle Karadeniz ya da Doğu, Güney Doğu bana gore tabi arkadaşlar farkli düşünebilir
00 Yorumla
+1 yılYer çoktur gidicen bölge varsa ya da yakın yerler mi istiyorsun
04 Yorumla- +1 yıl
Öyle yer gitmen için bir hafta gitmelisin sen hangi şehirdesin ben sana söyleyeyim
- +1 yıl
Kazdaglari içinde tarihi kokusu doğası kalyon şelaleler göl çay ırmak ve Türkiye'nin en büyük oksijen dağı dünya da Alp daglarinda sonra 2ci ayvacıkta assos antik kenti var ve butik otel
+1 yılŞırdancı cumali Adanada en iyi şırdan yapan mekanlardan 😂
01 Yorumla
+1 yılDarkale koyu var tarihi cok yakin oraya gidebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Eig icin tesekurler gezdnmi
+1 yılAnıtkabir. Her gittiginde görmelisin bence. Her gün farklı güzel oluyor görüntüsü..
00 YorumlaSuluklu göl Sakarya
golyaka şelalesi düzce
Teşfikiye tabiat parkı yalova
Madenler karasu Sakarya
Yedi goller bolu
Abant gölü bolu ve daha bir suru yer hepsini tavsiye ederim02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEymire git karşinsindaki balikçida balik ekmek ye kuğulu parka git botanike git takil anıtkabire git en onemliside 😉
10 Yorumlagezilecekten kasit oturup bişeyler içilecek yerleri falan da kasıyormu ki bu soruda?
00 Yorumla
+1 yılşehitlik ayazma guzelyalı bozcaada geyikli aslında her tarafı guzel gezilir asos
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel gezdiriyim seni.. izmirde oturuyorum ama somaya gelirim arabam var gelmişken izmiride gezeriz ne dersin
00 YorumlaTaşı toprağı tarih oranın ama farkında olan varmı bilmem.Açıkçası günlerini alır ama değer.Bende gitmek isterdim ama şimdilik nasip değil sanırım.
00 Yorumla
+1 yılBir avm'de Türkiye'nin en büyük akvaryumu vardı. Çok güzeldi..
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılGöksu parkı anıtkabir atakule etnografya müzesi aklıma gelen bunlar 😊 boş olsaydım gezdirirdim kız seni 😄
10 YorumlaÇamlıca tepeleri
üsküdar
eminönü
ortaköy ve sarıyer
taksim beyoğlu cihangir
nişantaşı
bebek
daha sayarım ama özel biryermi arıyosun04 Yorumla
+1 yılAnıtkabir var gidersen atamıza bizdende selam götür
10 YorumlaManitayla gezeceksen gece istiklale git :)
Ordan eminönüne gülhaneye :)
Gezilecek yer çokk00 Yorumlasıcak havada gezilecek en güzel tarihi mekan yere batan sarayı :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 sene once hafta sonlari cikardim.. asker kosrur peaimde
00 YorumlaAynalı çarşı var. Truva var.
10 Yorumla
+1 yılDikmen vadisi
Göksu Parkı15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGöksu ya da gittim süperdi :)
- +1 yıl
Zamanın bol olsaydı bir de havalar güzel olsaydı Ankara'nın dışında Karagöle, Beypazarına, Kızılcıhamam gitmenide tavsiye ederdim
- +1 yıl
Tabiat ve yeşilli bu tür yerleri gezmeyi sevdiğini belli ediyorsun ama malesef bu tür yerler hep ankaranın dışında var içinde fazla yok ayrıca Kuğluparka muhakkak git Kızılaya yakın 15-20 dk yürüyerek gidebilirisn ister araçla gidersin
- +1 yıl
Rica ederim
bizim buralara da gel bir gün hemşerim :D
10 Yorumlaşu an gidilecek en güzel yer Kapadokya ☺️
00 Yorumla
+1 yılEge ve Antalya hariç çöp
00 Yorumla
+1 yılonun oldugu her yer..
01 Yorumlayozgat muhakkak gezilmeli
01 YorumlaAlanya çok güzel yer mesela.
00 YorumlaÇorum. Gez corumu gôr ülkeyi